Are dreptate Wolf. Parca nu avea numere de BV, ci de Timisoara. In fine...a fost multa vreme la vanzare, si pe club, si pe jdemii de site-uri de specialitate. Propietarul anterior acestuia s-a chinuit foarte foarte multa vreme sa o dea si nu a reusit o perioada lunga de timp, pana cand a disparut complet. A fost discutata masina pe indelete, de mai multe ori, pentru ca pretul masinii scadea considerabil la cateva zile, si desi masina pe hartie si in poze arata impecabil, ea nu se vindea, nici macar la un pret de nimic. La un moment dat parca o si vazuse cineva si a spus ca mai bine nu (nu imi mai amintesc clar motivele, asa ca mai bine nu le mentionez daca nu sunt 100% sigur). Masina a participat la curse...au fost (nu stiu daca mai sunt) cateva clipuri de youtube cu aceasta masina participand la drag race-uri legale pe aeroport (cred ca din Timisoara, sau ma rog, de unde era masina pe atunci). Chiar Costi de pe club le gasise...poate le mai are.
Mie mi se pare oricum ciudat sa dai o astfel de masina la asemenea pret. La fel de ciudat mi se parea si cum propietarul anterior tot scadea la pret si gasea noi scuze mereu pentru a o vinde...dar nu reusea. Si mai ciudat mi se pare ca masina a reaparut la vanzare dupa scurta vreme, sub alte numere (si probabil un nou propietar). A, da, si daca imi aduc bine aminte, in anunturile ulterioare se mentiona faptul ca masina avea modificari pe la motor facute...cel putin un chip...de care vad ca acuma nu se mai mentioneaza nimic.
Sper sa ma insel...sau si mai bine, sper sa nu fie vorba de aceiasi masina (desi e cam unica, cum e mentionat si in anunt, deci...). Dar, dupa parerea mea, daca stii ca ai o masina buna, la cum arata si la ce dotari si motor are, nu te lasa inima sa o dai cu 4000 de euro...chiar si asa, 'mai veche' si 'mai frantuzeasca' cum e ea (cum zic unii...).
Va salut!