[VAND] Obiectiv Tamron AF 17-50mm F/2-8 Aspherical LD(NIKON)

Vanzari/Cumparari/Schimburi diverse
Reguli forum
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice
5. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
6. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei, anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
7. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
florinhh

[VAND] Obiectiv Tamron AF 17-50mm F/2-8 Aspherical LD(NIKON)

Mesaj de florinhh »

Salut,

Se ofera spre vanzare Obiectiv Tamron AF 17-50mm F/2.8 (model fara stabilizare VC) pt Nikon.
link f64:
http://www.f64.ro/products/description/ ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;

pachetul contine cutie,parasolar, capac fata/spate
Obiectivul a fost verificat in service cu ocazia inlocuirii cauciucului de zoom in service autorizat F64 (detin factura - cost 62ron). Nu prezinta defecte/zgarieturi.
Fara probleme de FF sau BF.

Se poate cumpara/vedea/testa in Bucuresti (zona piata Victoriei in timpul zilei)

La cerere pot oferi mai multe poze (cu obiectivul sau realizate cu acesta).
am pus si testul de focus la F2.8

Pret 750ron.

Raspund la intrebari aici sau mesaj privat.

Multumesc,
Florin

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
C4 1.6i 16v 110cp
florinhh

Re: [VAND] Obiectiv Tamron AF 17-50mm F/2-8 Aspherical LD(NIKON)

Mesaj de florinhh »

Mi s-a atras atentia de catre un fotograf profesionist ca este incorect realizata fotografia cu focus si poate induce in eroare un eventual cumparator experimentat.

Am refacut acest test, atasez testul cat de corect am putut eu sa il fac, neavand toate instrumentele de masurare la indemana (trebuie inclinat la fix 45grade si perfect paralel cu liniile din pagina) rezultatul trebuie sa fie un focus egal de o parte si de alta a liniei de focus.
Din acest test rezulta eventualele problemele de front focus sau back focus.

Obiectivul este disponibil.

Multumesc!

Imagine
C4 1.6i 16v 110cp
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”