vand diverse

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

vand diverse

Mesaj de fanut »

Caut sa scap de anumite piese date jos de pe masina mea. poate cineva are nevoie ce ele. Vand grila bord centrala( cea in care e amplasat display-ul CB) fara sertar(deci variant simpla) vand si cele 2 aeratoare laterale tot fara sertaras. Mai am comenzi volan variant stock( doar comenzi audio limitator si regulator de viteza). O oglinda dreapta usor crapata ( schimbata pe casco la cererea mea, se poate folosi fara nici o problema e culoarea griiceland). o sa pun si poze cand ajung la garaj iar preturi nu vreau sa ma imbogatesc caut doar sa le dau astept propuneri. :hi
Imagine
Imagine
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Re: vand diverse

Mesaj de Arian »

Ce e crapat la oglinda... partea inferioara (cea fixa) sau partea superioara (capacul albastru) ?
Eu am spart putin partea inferioara cea neagra si nu o pot schimba trebuie sa schimb toata oglinda.
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Re: vand diverse

Mesaj de fanut »

Baza adica partea aia neagra
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”