scoate flacari
-
bizkit1
scoate flacari
Ca de obicei am si eu o "mica" problema. In timp ce mergam azi spre servici, ma claxoneaza unu si imi zice ca imi scuipa foc pe la teava de esapament, am zis ca e nebun.
Pana la urma am vazut ca atunci cand o turez pe la vreo 3000-3500 ture scoate niste flacari.
"Nu ca m-ar deranja", dar mai are un pic si se topeste partea de jos de la bara din spate.
Asa ca: DE CE DRACU FACE IN HALU ASTA???
Inteleg scartaie un geam, se buleste volanta...dar cum naiba de a ajuns sa scaota si foc ????
Pana la urma am vazut ca atunci cand o turez pe la vreo 3000-3500 ture scoate niste flacari.
"Nu ca m-ar deranja", dar mai are un pic si se topeste partea de jos de la bara din spate.
Asa ca: DE CE DRACU FACE IN HALU ASTA???
Inteleg scartaie un geam, se buleste volanta...dar cum naiba de a ajuns sa scaota si foc ????
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
ce benzina ii pui frate ???? te crezi la curse?
Mergi in service azi cu ea
Evacuarea e cea standard? Ai umblat intr-un fel sau altul la ea?
Mergi in service azi cu ea
Evacuarea e cea standard? Ai umblat intr-un fel sau altul la ea?
Ultima oară modificat Mar Noi 13, 2007 11:11 am de către silvius, modificat 1 dată în total.
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
Atomiku
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
bizkit1
Frate va zic io nu e marfa 
E pe motorina si nu am umblat la ea...asta mai trebuie sa mai umblu si io la ea ca se duce dracu de tot.
Am sunat la service si cica sa im ifaca programare la sf saptamnii. I-am zis frate mie imi arde masina si tu imi faci programare peste 4 zile
Doamne ce minte au si astia.
Ma enerveaza , dar ma si amuza situatia
E pe motorina si nu am umblat la ea...asta mai trebuie sa mai umblu si io la ea ca se duce dracu de tot.
Am sunat la service si cica sa im ifaca programare la sf saptamnii. I-am zis frate mie imi arde masina si tu imi faci programare peste 4 zile
Doamne ce minte au si astia.
Ma enerveaza , dar ma si amuza situatia
C41.6 diesel 110 CP, TRACTOR VERSION + honda accord (echipare sportline) 2.2 diesel
- silvius
-
bizkit1
-
newt
- CPatratzel
- Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic
Propun mutarea topicului la sectiunea "Tuning&Styling Exterior"!!!
No offence dar nu m-am putut abtine!
Pare totusi a indica arderi incomplete. Mai exact deviatii la timing-ul deschiderii supapelor de evacuare... Nu ti-a crescut consumul??
No offence dar nu m-am putut abtine!
Pare totusi a indica arderi incomplete. Mai exact deviatii la timing-ul deschiderii supapelor de evacuare... Nu ti-a crescut consumul??
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
-
bizkit1
-
bizkit1
- silvius
mah, e de mare efect asta, pe bune. Spune-ne si noua defectiunea, or sa fie cel putin jumatate din colegii de forum interesati
Arderea nu este completa, asta clar, acu trebe de vazut de ce. Poate fi din soft sau mai rau, poate fi mecanic. Tind sa cred ca e de pe partea mecanica. Asta daca nu ai combinat motorina cu kerosen, bineinteles

Arderea nu este completa, asta clar, acu trebe de vazut de ce. Poate fi din soft sau mai rau, poate fi mecanic. Tind sa cred ca e de pe partea mecanica. Asta daca nu ai combinat motorina cu kerosen, bineinteles
-
bizkit1
-
gusti
- The man with the C4
- silvius
nu ai cum sa iei foc. Mergi insa mai putin turat. Oricine stie principiul motorului diesel isi da seama cum se intampla asta pana la urma, dar omule, esti tunat rau de tot
Era mai de efect daca aveai turbina pe ea. Pune mana pe un telefon ceva si inregistreaza, pune pe forum ca e prea tare... sorry de masina, oricum se rezolva, stai linistit. De luat foc nu iei foc. Mergi azi in service si roaga-i pe baieti sa se uite la ea
-
Atomiku