Just another car :)
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
Re: Just another car :)
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- Aiurica
- Marca si model masina: C4 2.0 VTS by Loeb
- Numar Inmatriculare: B 32 WRC
multumit de spaga:)
ba fa ceva cu prinderea ca o sa regreti.....am zero incredere in suruburile alea.
vin-o intr-o sambata le desfacem si punem si putin adeziv acolo....
uite ....te rog....
ba fa ceva cu prinderea ca o sa regreti.....am zero incredere in suruburile alea.
vin-o intr-o sambata le desfacem si punem si putin adeziv acolo....
uite ....te rog....
By Loeb no.1882 2.0 16 VVT-VTS 180 hp
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
By Aiurica 1.6 16v 110 hp -Sold
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Da ma, hai ca vedem. Daca nu zboara maine pe autostrada inseamna ca sunt ok. Eu zic ca nu prea au cum sa zboare, decat sa le fure careva!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Arata bine
Ce număr de manelist ai la mașina :p
Tapatalk
Ce număr de manelist ai la mașina :p
Tapatalk
- Bogdan
- Fondator
"Paa sistem se stieeee
"

- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Frumos, da bine rau. Felicitari 
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Pe mine ma amuza ca in poze a sters si o litera de pe asfa;t sa nu stim ce numar are ... 13 B-L 
- Bogdan
- Fondator
Sent from my 20217 using Tapatalk

- tromeod
- Numar Inmatriculare: B-06-ZPF
Am mai trecut ceva timp, ai reusit sa mai reduci lista aia de probleme?? aa, si foarte misto acel add on
Sa iti pui o folie la navi (daca nu are deja), o sa iti para rau mai incolo de la desteptii din spalatorii
Sa iti pui o folie la navi (daca nu are deja), o sa iti para rau mai incolo de la desteptii din spalatorii
C4 Coupe 1.6i THP, Rouge Loucifer - a special one -
- Bogdan
- Fondator
Azi a implinit 1 an, si cam 21000km. Un mic rezumat:
- 7000km dusa pe platforma, nu se mai debloca volanul(electric). Masinile cu Kessy au acest sistem electric. Schimbat pe garantie calculator blocare directie. Este insa ingrijorator faptul ca pe tester masina nu raporta nicio eroare, deci daca printr o minune nefasta nu s ar mai fi reprodus la service, nimeni nu prea stia ce sa faca/zica.
S au cules informatii cat timp volanul era blocat si dupa cateva deschideri/inchideri din telecomanda s a deblocat. Au cules iar informatii si au trimis ambele rezultate la skoda de unde a venit raspunsul ca trebuie inlocuit calculator blocare directie
Cat a stat masina in service mi s a dat masina la schimb fara certuri fara scandaluri, atipic pentru serviceurile de la noi as Zice.
http://www.youtube.com/embed/JNS569XiRd4?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
- usa pasager se deschidea mai greu dar a fost reglata si e ok.
- zbarnaia ceva prin usi cand muzica era data mai tare..s a rezolvat
- pe la 16000 s a aprins check oil level, cam tarziu as zice comparat cu alti posesori
). Hotii nu pun uleiul la nivel maxim cand pleaca masinile din fabrica si atunci pana la prima revizie tre sa mai completezi. Acum nivelul este cel care trebuie si sunt curios dupa cat timp ma atentioneaza iar
- am facut prima revizie pe la 17000km , schimbat ulei si toate filtrele, pret in jur de 700 ron.. Daca veneam cu uleiul meu mai scadeam cred vreo 200 ron dar data viitoare
- in vara de la stat in soare mult am avut ceva erori la sistemul multimedia. Imi dadea erori la tot mai putin radio. S a intamplat o songura data si la service la revizie nu prea s a vazut nimic. Altii se plang de probleme destul de naspa cu blocat, delay mare, eu sunt norocos se pare
- in rest nimic deosebit, consumul este mic in afara mai ales in regim de autostrada. Mers legal cu 139, nu consuma niciodata mai mult de 5.5(indiferent ca e masina plina/goala). Mers tare, 180-200 pe o distanta de 200 km, pe autobahn, am avut consum de 7.5, adica ff bine. In oras consuma intre 7-12 , depinde de drumuri(scurte/lungi) , aglomeratie, AC.
Un record de consum este onesti-bucuresti, vit medie vreo 93km/h parca, consum 4.5l. Cu siguranta a batut ceva vant din spate.
Predeal - Sinaia , 3 pers, bebe, si full bagaje Predeal - Buc, aceleasi conditii ca mai sus, mers pe [
- spatiul interior incep sa il apreciez din ce in ce mai mult, mai ales portbagajul si locurile din spate.
- motorul este arhisuficient pentru un mers normal
- cutia isi face treaba destul de bine, mai are mici ezitari mai ales in aglomeratie dar in rest e ok
- comportamentul ciudat de la directie nu a mai aparut nici macar o data cu rotile pe 17 si am mers in toate conditiile posibile.. Chiar ieri am mers pe super vant , si 1-2 grade si totul a fost ok. Azi voi pune rotile de iarna avand in vedere ce e in bucuresti, si sa vedem atunci. Ma astept sa apara si daca va fi asa, problema e clar de la schimbarea dimensiunilor rotilor. Poate e vreo gaselnita ceva setata pe dimensiunea cu care vine masina, dar imi vine greu sa cred , ar insemna sa aiba 5 poate chiar 6 setup-uri diferite.
Cam atat dupa 1 an, si in general sunt multumit de alegerea facuta!
- 7000km dusa pe platforma, nu se mai debloca volanul(electric). Masinile cu Kessy au acest sistem electric. Schimbat pe garantie calculator blocare directie. Este insa ingrijorator faptul ca pe tester masina nu raporta nicio eroare, deci daca printr o minune nefasta nu s ar mai fi reprodus la service, nimeni nu prea stia ce sa faca/zica.
S au cules informatii cat timp volanul era blocat si dupa cateva deschideri/inchideri din telecomanda s a deblocat. Au cules iar informatii si au trimis ambele rezultate la skoda de unde a venit raspunsul ca trebuie inlocuit calculator blocare directie
Cat a stat masina in service mi s a dat masina la schimb fara certuri fara scandaluri, atipic pentru serviceurile de la noi as Zice.
http://www.youtube.com/embed/JNS569XiRd4?feature=oembed" onclick="window.open(this.href);return false;
- usa pasager se deschidea mai greu dar a fost reglata si e ok.
- zbarnaia ceva prin usi cand muzica era data mai tare..s a rezolvat
- pe la 16000 s a aprins check oil level, cam tarziu as zice comparat cu alti posesori
- am facut prima revizie pe la 17000km , schimbat ulei si toate filtrele, pret in jur de 700 ron.. Daca veneam cu uleiul meu mai scadeam cred vreo 200 ron dar data viitoare
- in vara de la stat in soare mult am avut ceva erori la sistemul multimedia. Imi dadea erori la tot mai putin radio. S a intamplat o songura data si la service la revizie nu prea s a vazut nimic. Altii se plang de probleme destul de naspa cu blocat, delay mare, eu sunt norocos se pare
- in rest nimic deosebit, consumul este mic in afara mai ales in regim de autostrada. Mers legal cu 139, nu consuma niciodata mai mult de 5.5(indiferent ca e masina plina/goala). Mers tare, 180-200 pe o distanta de 200 km, pe autobahn, am avut consum de 7.5, adica ff bine. In oras consuma intre 7-12 , depinde de drumuri(scurte/lungi) , aglomeratie, AC.
Un record de consum este onesti-bucuresti, vit medie vreo 93km/h parca, consum 4.5l. Cu siguranta a batut ceva vant din spate.
Predeal - Sinaia , 3 pers, bebe, si full bagaje Predeal - Buc, aceleasi conditii ca mai sus, mers pe [
- spatiul interior incep sa il apreciez din ce in ce mai mult, mai ales portbagajul si locurile din spate.
- motorul este arhisuficient pentru un mers normal
- cutia isi face treaba destul de bine, mai are mici ezitari mai ales in aglomeratie dar in rest e ok
- comportamentul ciudat de la directie nu a mai aparut nici macar o data cu rotile pe 17 si am mers in toate conditiile posibile.. Chiar ieri am mers pe super vant , si 1-2 grade si totul a fost ok. Azi voi pune rotile de iarna avand in vedere ce e in bucuresti, si sa vedem atunci. Ma astept sa apara si daca va fi asa, problema e clar de la schimbarea dimensiunilor rotilor. Poate e vreo gaselnita ceva setata pe dimensiunea cu care vine masina, dar imi vine greu sa cred , ar insemna sa aiba 5 poate chiar 6 setup-uri diferite.
Cam atat dupa 1 an, si in general sunt multumit de alegerea facuta!

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Cam multe problemute intr-un an de zile la o mașină nouă... dar e ceva normal la VAG 
tapatalk
tapatalk
- Bogdan
- Fondator
Din pacate cam asta e normalitatea..nu e doar VAG..
Si da, pana in 2007-2008 masinile s au facut cu alt simt de raspundere si al calitatii.
Si da, pana in 2007-2008 masinile s au facut cu alt simt de raspundere si al calitatii.

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Eu la Ceed am avut un sensor de airbag schimbat pe garantie in aproape 2 ani. Atat