Biciclisti in ClubC4

Mai un bowling, mai un biliard, un paintball...jocuri de societate
Scrie răspuns
joeadrianblack

Re: Biciclisti in ClubC4

Mesaj de joeadrianblack »

Probabil ai o piulita cu care sa setezi cat de tare sa fie tinut cuiul pantofului in pedala... Eventual lasa-l pe max relax pana te obisnuiesti in oras cu click-ul.
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Biciclisti in ClubC4

Mesaj de Bogdan »

Exact! este setata pe max relax :)..(surubul e la max + o tura inapoi)
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE
Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: BH 57 ELA

Mesaj de vlad »

In caz ca nu stiati mai e un site cu componente de biciclete, cu preturi mai mici ca pe la noi si transportul costa putin sub 10E. Au componente mai multe ca pe bike-discount si unele usor mai ieftine. Site-ul e: https://www.bike-components.de/en/" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu mi-am comandat un cauciuc pt hometrainer pt 29er, camera aferenta si cu transport cu tot ies mai ieftin ca un singur cauciuc de hometrainer de la noi. Nu mai iau in calcul ca la noi nu am gasit acest caucicu pt 29er, doar pt 26" si cursiera (latime de 23 mm si nu merge pe janta de 29er care e mai lata). Deci daca vreti sa va luati ceva pt biciclete prima data uitati-va pe site-urile din afara.
Black pearl, 1,6 HDI, 90 caluti.

ImagineImagineImagineImagine
Albastru
Marca si model masina: Citroen C4 II Exclusive 2.0 HDI
Numar Inmatriculare: B 909 LOL

Mesaj de Albastru »

Si eu ii recomand pe cei de la bike-discount.
Doar ce mi-a sosit a2a comanda de la ei.

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Stie cineva germana ?
Am primit un mail pt comanda mea dar dupa google translate deduc cam la ce sa refera dar nu sint sigur de traducere.
Auftragseingang bei bike-components

Bei RÜCKFRAGEN und ÜBERWEISUNGEN gib bitte die Auftragsnummer ........ an.

Wir bestätigen den Eingang Deines Auftrages bei bike-components
Eine Auftragsbestätigung im rechtlichen Sinn erfolgt gemäß unseren AGB durch den Versand der Ware an Deine Lieferanschrift.
Deinem Auftrag liegen unsere allgemeinen Geschäftsbedingungen zugrunde, die Du unter http://www.bike-components.de" onclick="window.open(this.href);return false; bereits gelesen und akzeptiert hast.

Die allgemeinen Geschäftsbedingungen zum Ausdruck findest Du am Ende dieser mail oder unter http://www.bike-components.de/............" onclick="window.open(this.href);return false;.
Dort findest Du auch eine genaue Erklärung zu Deinem zeitlich befristeten Widerrufs- bzw. Rückgaberecht!

Die Auslieferung der Bestellung erfolgt nach Eingang aller Artikel. Eine Teillieferung ist nicht vorgesehen.
Solltest Du eine Teillieferung benötigen so melde Dich bitte bei uns.

Betrag wurde Deiner VISA/MasterCard belastet. Sollten nicht alle Artikel lieferbar sein, so überweisen wir das entstandene Guthaben zurück auf dein VISA/MasterCard – Konto.

Allgemeine Geschäftsbedingungen (AGB)

bike-components.de OHG, im Folgenden bike-components
Stand 13.06.2014

joeadrianblack

Filtru de poluare, citymask de la respro, dupa 3 luni de utilizare...

Imagine

Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Vreau mai multe detalii despre acea masca. Am probleme cu aerul rece si mastile si buffurile. Masca nu revine in pozitia initiala dupa intorc capul sa ma asigur si imi astupa una sau ambele nari, iar bufful tras simplu peste nas face condens prea repede, iar inoit in 2 peste fata ma stringe de nas si respir greu.

joeadrianblack

Toate detalile tehnice sunt pe respro.co.uk sau .com

Din experienta in schimb pot sa-ti spun ca doar si numai versiunea sport e buna de ceva, in sensul ca astupa peste tot si debitul de aer e suficient de mare si cand incerci sa dispari din fata vreunui autobuz... Rahatul major in schimb este ca are o placuta de aluminiu pe care-l modelezi dupa osul de la nas... Dc-l pui prea sus, intra aer jos la barbie, dc pui prea jos, sub os, nu mai respiri pe nas. In ambele situ iti trage un pic :) pielea pe fata in jos si incepi sa lacrimezi primele sute de metri...

Am avut versiunea sport, am zis ca e o porcarie, anul acesta am luat city, asta e si mai mare si incep sa-mi schimb parerea despre v. sport in bine :)

Pt bani aia, 180, nu-i mai recomand, dar dc ma uit la ce mizerie putea sa fie in plamani... Nu stiu, fiecare sa decida.

Indiferent de ce versiune iei, sport sau city sa iei marimea max, adica xl.

Atentie, sunt filtre de poluare nu pt iarna. Condens toate fac, iar vara transpiri mai rau pe zona acoperita. Au un oarecare sistem goretex, sau palnie, intra aer filtrat iar de iesit aerul, cica, iese prin niste orificii... Suportul tre spalat saptamanal, e din polirahat si fiind barbat care te barbierest pp saptamanal poti sa faci o reactie f urata pe fata. Eu n-am facut dar un coleg mai sensibil a patit-o :( de atunci il spal pe manual la masina

Te-am dezamagit?

Clar si la anu o sa port. Differenta nu-l simti decat daca-l porti o vreme incontinu apoi intr-o zi nu. Aerul e mai... Nu stiu sa explic, te pisca in gat ca si cum ai trage otet pe nas (am exagerat dar ideea sper ca e clara)
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Eu as vrea sa folosesc asa ceva pt a nu trage aer rece direct in plamini. Eu caut o masca mai rigida in zona gurii si a nasului pt a-si pastra forma usor departata de piele, dar flexibila pe git ca sa poti roti capul si masca sa ramina in aceeasi pozitie pe bot. :) Un mix de masca de ski cu guler de buff.
Dar 180 lei nu dau pt asa ceva, sper ca poluarea pe traseul meu e mai mica.

joeadrianblack

Tu mergi pe drum deschis, bate vantu, nu ai nevoie de asa ceva. Legat de bot-gat, asta e cu sistem arici si se leaga sub ureche dupa ceafa, destul de sus, n-am avut probleme cu rotitul.

Legat de ce doresti tu ti-as recomanda mai degraba o geaca de iarna misto cu guler/gat inalt combinat cu o cagula.
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Eu am ajuns la sfirsitul sezonului pt aceasta primavara-vara-toamna. Dar sfirsitul acestui sezon lasa loc unuia nou, putin diferit, pe perioada de iarna, care sper sa inceapa cit de curind.

Am avut parte vara asta de citeva iesiri frumoase la munte, un mic incident in trafic, dar si de un concurs la recomandarea lui Joeadrianblack. Am primit ceva virus cu concursurile dar am renuntat deocamdata deoarece transmisia mi-e superuzata, astept una noua. Dupa aia sper sa particip la campionatul organizat de CLUJUL PEDALEAZA compus din 3 concursuri.
Un scop pe anul asta a fost sa merg cu bicicleta pe un virf de munte sau sa fac o Trans ... care o fi. Nu am facut nimic din astea din cauza ca nu am avut cu cine, sper sa gasesc la anul pe careva.

Si o poza cu km strinsi pe acest an:

Imagine

Bogdan
Fondator

Biciclisti in ClubC4

Mesaj de Bogdan »

Azi am facut si eu inca o tura de snagov, mers lejer de plimbare, cu inca 2 prieteni cu mtb, cu pauze, vit de 22km/h pe 95km.
Vlad, eu folosesc un guler inalt care imi tine si la gat si la nas/gura. E pt ski dar merge brici si la bicicleta si nu face condens prea mare. Ce i drept n am mers ture lungi sub 7 grade deci nu stiu cum e sub temperaturile astea. Trebuie sa mi iau ciorapi seriosi ca nu mai merge doar cu cei clasici..azi am simtit frigul la picioare. Momentan nu declar sezonul incheiat, atat timp cat e uscat si asfalt merge orice tura. La anul m am decis sa mi iau si un MB sa diversific turele.. sa vedem ce oferte gasesc iarna aceasta!
Imagine
Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

Sapt asta voi comanda MTB-ul, sper sa vina pana de Craciun. Dupa indelungi discutii aprinse si cautari, m-am oprit la http://www.cube.eu/en/bikes/mtb-hardtai ... reen-2015/" onclick="window.open(this.href);return false;

Am mai avut in calcul Canyon, dar m-a speriat putin partea cu service-ul si trimis bicicleta in Germania in caz de ceva, dar si cannondale (f29) insa mi-a venit repede mintea la cap :).

Astazi am fost cu Cross-ul la service, pt un fel de revizie, a fost curatat butucul spate, recalibrat schimbatorul, schimbat lantul, spitat roata spate si cam atat..
Lantul a tinut cam 3500 km estimez eu, deci l-am schimbat la limita..

De indata ce vine MTB, o sa l folosesc ca varianta de zi cu zi, si la Cross o sa i schimb rotile sau doar cauciucurile sa vedem, sa-l fac mai rapid si doar de ture de strada. Am luat in calcul si varianta unui ghidon de cursiera, dar da cu virgula din pacate, si iese din dimensiunile maxim admise pentru inaltimea mea..
Imagine
vlad
CREATIVE TECHNOLOGIE

Mesaj de vlad »

Daca iei Cube-ul ala verifica-ti cit mai des uzura lantului. Eu in 2.500 km am terminat lantul si caseta, ambele de acelasi tip ca ale tale. Deci e posibil sa nu tina ca si la Cross si ar fi pacat sa uzezi si foile pedalierului care sigur nu vor fi ieftine la inlocuire.
Halatul, cit e halatul ?

Bogdan
Fondator

Mesaj de Bogdan »

La MTB se schimba treaba..cam la 1500 maxim trebuie schimbat indiferent de ce pui..asta daca nu vrei sa busesti si altele.
Pretul pe privat :)
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Activitati”