Sunt posesorul unui Citroen C4, model 2005, motorizare 1.4 16v.
Masina are instalatie de gaz (este pusa de cei de la TotalGaz (Bucuresti), inca se afla in garantie si are revizia facuta acum nici 2 luni) si de cateva saptamani am o problema cu ea
Cand este subturata, sau foarte turata, dar uneori chiar si la mers normal, martorul ANTI POLUARE (care-mi sta in permanenta aprins) incepe sa palpaie iar masina in momentul acela imi este limitata la 4000rpm si motorul nu mai merge rotund.
Daca opresc motorul pentru cateva secunde si ii dau din nou cheie martorul se opreste din palpait, ramane aprins, insa masina incepe sa functioneze in parametrii normali lasandu-ma sa urc in orice turatie, motorul ruland din nou rotund.
Cei de la gaz au spus ca instalatia nu are nimic, functioneaza perfect si ca ar trebui sa-mi schimb bujiile, insa doar ce le schimbasem (avea Bosch Super+ 1 electrod si am pus tot Bosch dar cu 4 electrozi). Asta sau sa o resoftez.
As vrea, daca se poate, sa-mi spuneti care ar putea fi cauza acestei probleme pentru ca nu vreau sa dau o groaza de bani pe o resoftare si/sau pe alte bujii fara ca problema sa mi se rezolve
Va atasez 3 imagini cu martorul antipoluare si cu erorile pe care mi le-a dat pe tester. (mi-a dat acelasi erori atat pe benzina cat si pe gaz).
Va multumesc anticipat.