C4 Picasso vis...ma jur...
-
Radu Borcea
- Numar Inmatriculare: BV 01 RBO
C4 Picasso vis...ma jur...
Salut!
In primul rand scuze pentru faptul ca nu am mai prea intrat...vroiam sa impart astazi o bucurie cu voi...am mers doua zile cu C4Picasso 1,6HDi sensodrive...aceiasi mancare de peste de care se vorbea mai devreme...nu am avut nicio problema de adaptare...se conduce super usor ...e putin greu sa te obisnuiesti cu absenta schimbatorului dintre scaune, dar asta e...mai multe detalii o sa va dau cand apare Auto Expert numarul 77!
e o masina spectaculoasa....are niste geamuri imense si un parbriz de ai impresia ca esti in decapotabila...bineinteles, am fost oprit pe strada sa mi se spuna ce masina frumoasa am:D:D:D pacat ca nu e a mea....
In primul rand scuze pentru faptul ca nu am mai prea intrat...vroiam sa impart astazi o bucurie cu voi...am mers doua zile cu C4Picasso 1,6HDi sensodrive...aceiasi mancare de peste de care se vorbea mai devreme...nu am avut nicio problema de adaptare...se conduce super usor ...e putin greu sa te obisnuiesti cu absenta schimbatorului dintre scaune, dar asta e...mai multe detalii o sa va dau cand apare Auto Expert numarul 77!
e o masina spectaculoasa....are niste geamuri imense si un parbriz de ai impresia ca esti in decapotabila...bineinteles, am fost oprit pe strada sa mi se spuna ce masina frumoasa am:D:D:D pacat ca nu e a mea....
- DMX
- Fan C4
- Marca si model masina: Saab
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
- Deese
- Omul cu plasticele
-
pesteimputit
- custom sound systems
- Deese
- Omul cu plasticele
-
pesteimputit
- custom sound systems
-
Ciprian Fetcu
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Re: C4 Picasso vis...ma jur...
Ok, azi am gasit C4-ul picasso de la iulius mall iasi deschis, si avind timp mai mult m-am oprit cu nevasta'mea sa-l exploram in detaliu. Dupa cit de incintata era nevasta'mea de el probabil ca nu voi scapa fara sa-i iau ei unul

Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Mihay
- Supermoderator
sfatul meu este sa ai putina rabdare sa se livreze C 3 Picasso...ptr o fata cred ca e super...are toate premiile posibile, Euro Ncap dupa noile reguli, masina anului la Top Gear Anglia....
- commandorsteel
- PowerSteel
mde.. depinde de gusturi....
momentan nu pot sa zic ... ca as fi incantat de cutiuta aia cu botic...
in ceea ce priveste denumirea de picasso.... s-a cam pierdut in negura timpului, tinand cont ca in momentul de fata paleta de culori este foarte scurta
mituc... parerea mea e ca nu se compara c4 picasso cu c3 picasso
momentan nu pot sa zic ... ca as fi incantat de cutiuta aia cu botic...
in ceea ce priveste denumirea de picasso.... s-a cam pierdut in negura timpului, tinand cont ca in momentul de fata paleta de culori este foarte scurta
mituc... parerea mea e ca nu se compara c4 picasso cu c3 picasso
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator
Stefane eu d-abia astept s-o aud pe Crina dupa ce va merge si va vedea live C3 Picasso.
- commandorsteel
- PowerSteel
bah... ia nu mai baga tu strambe... ca momentan nu am malai ptr schimbat conserve
aseara se bagase si mugurel sa-i dea cu ofertele... de ma speriasem ca ar tenta-o vreuna
aseara se bagase si mugurel sa-i dea cu ofertele... de ma speriasem ca ar tenta-o vreuna
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- Mihay
- Supermoderator