[Vand] iPHONE 8GB NOI -ORICE RETEA- IMPORT SUA!

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
XMI

[Vand] iPHONE 8GB NOI -ORICE RETEA- IMPORT SUA!

Mesaj de XMI »

Sunt noi noutze, 0 minunte.
Am 3 bucati. Azi le-am primit din SUA.
Sunt versiunea 1.1.1 -cea mai noua (si cea mai buna).
Sunt decodate...merge orice retea GSM din RO.
Merg toate functiile lui: youtube, google maps...etc
Au in plus un program numit Installer...cu care va puteti instala toate programele ce exista si vor apare pt. el...

Cel mai mic pret: 489E

Pt. orice nelamuriri si comenzi nu ezitati sa ma contactati la nr: 0722605523 Dan
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Dragul nostru XMI, aici este un forum select format din oameni selecti.
Daca vrei sa incepi cu halate, trebuie sa intelegi ca este un forum auto si nu ai niciun drept, dar nici macar unul, sa intri aici si sa jignesti
Primul tau mesaj a fost cu vanzarea iphonului la 489 de euro. Pretul spus de tine este pentru un telefon decodat. Poti sa tragi singur concluziile.
Al doilea mesaj a fost sa jignesti oamenii de pe forum.
Bogdan ti-a spus cu frumosul sa nu faci pe cocosul, insa mie cand imi sare mushtarul crede-ma ca nu stiu prea multe.
Tu nu ai postat un anunt aici de genul: afara o sa ninga, nu uitati sa mergeti cu viteza redusa, sa aveti masinile echipate de iarna. Tu vrei sa ne vinzi ceva. Ori eu unul sunt satul de vanzatorii de prin anumite magazine deranjati de orice intrebare. Ori sari cu banu' si cumperi chiar daca nu ai nevoie sau nu iti place, ori esti injurat mai mult sau mai putin pe fatza.
Te rog frumos sa patrezi o anumita conduita ca nu suntem la targ aici. Dupa ce ai o oarecare vechime iti mai pti permite sa faci comparatii ca cele de sus, insa ce ai facut tu este lipsit de orice profesionalism. Nu lucrez de ieri, de azi cu oamenii, mai ales in zona marketing si vanzari.
Spune te tog frumos care este discountul pentru membrii clubului pentru ca asta este o regula nescrisa: vrei sa vinzi memebrilor de pe clubc4, bagi un discount.
Bafta,

Silvius

Bogdan: Orice mesaj offtopic va fi sters, si daca se mai continua asa dispare si topicul. Era prea liniste pe aici vad eu si trebuiau sa se agite spiritele.
@XMI..take it easy si bafta la vanzare
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
XMI

Mesaj de XMI »

Mai am un singur telefon!

Pret 1650 LEI.

Merci de urari ;)
XMI

Mesaj de XMI »

Maine imi sosesc 2 iPhone 8GB...merg in orice retea, toate functiile active, v1.1.1

Pret: 485E

Tel: 0722605523 Dan.
Ultima oară modificat Sâm Noi 17, 2007 1:32 pm de către XMI, modificat 1 dată în total.
XMI

Mesaj de XMI »

Au sosit si va asteapta!
iPhone 8GB noi, decodate, orice retea, toate functiile, v.1.1.1
Pret: 485E
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”