Cumpar Citroen C4 1.6 HDI hatchback

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
dd1ys
Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDi

Cumpar Citroen C4 1.6 HDI hatchback

Mesaj de dd1ys »

Salutare,

As dori sa achizitionez un Citrone C4 1.6 HDI hatchback , asadar, cei care au la vanzare unul pana in suma de 4.500 de euro va rog sa lasati un mesaj aici sau pe privat. Deasemenea as mai vrea sa va cer o opinie in legatura cu cateva masini ce le-am gasit pe autovit, dat fiind faptul ca aveti deja unul si puteti sa-mi spuneti daca e sau nu ok masina respectiva.

Asadar:
[1] http://www.autovit.ro/citroen-c4-C33758447.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[2] http://www.autovit.ro/citroen-c4-C33691272.html" onclick="window.open(this.href);return false;
[3] http://www.autovit.ro/citroen-c4-C33350128.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ce parere aveti despre cele 3 de mai sus ? :D :D

Multumesc anticipat penru raspunsurile primite.
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Re: Cumpar Citroen C4 1.6 HDI hatchback

Mesaj de tony.iordache »

din cele 3 k si dotari ar fi ok cea alba numai ca face parte din categoriia masinilor cu multi km dati inapoi
poti sa ai surpriza la cea de Germania si cea de franta sa fie dati inapoi peste jumatate din km reali ( am vazut masini cu 300,000 de km fabricatie 2012 )
nu zic ca cea din romania e sfanta dar daca e Unic propietar etc esti mai sigur .
cere vinul tuturor masinilor si verificale , asta ca sa nu te dai cu capul de pereti :hi
k masina este foarte cuminte cu papatul si nici pretentioasa nu e insa daca te apuci de bagat bani in ea din prima........ :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Re: Cumpar Citroen C4 1.6 HDI hatchback

Mesaj de Arian »

Nu este neaparat o regula, eu am luat-o din luxemburg cu 137000 km inmatriculata 01.2006. Sansele sunt 50-50. Trebuie sa incerci sa afli vechiul proprietar cine e si cum a folosit-o. Eu am cautat, m-am interesat si am aflat. Astfel am facut pasul si am cumparat-o, nici eu nu am fost prea increzator la inceput.
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”