Masinuta mea c4 hatcback

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
robert_szk
Marca si model masina: citroen c4 1.6 hdi vtr

Masinuta mea c4 hatcback

Mesaj de robert_szk »

Salut tuturor !! in sfarsit sa va prezint si eu masinuta mea un citroen c4 fabr 2007 , 1.6 hdi , 114000 km , l am cumparat din Germania in decembrie anul trecut , mia placut foarte mult modelul VTR numai ca nu am gasit pana acum la km/stare respectiv pret bun , am mai avut un c4 coupe tot 1.6 hdi de 92 cp modelul ENTERPRISE , am fost foarte multumit de ea in afara de revizii / consumabile nu am avut probleme cu ea si l am cumparat la 186000 km adus din Franta , dar cum am aflat ca vom avea un nou bebe l am vandut la un prieten si m am decis sa cumpar un c4 picasso sau un c4 cu 4 usi , picasso nu am gasit la pret bun asa ca l am cumparat pe acesta cu km relativi putini , avea un far dr crapat ,bara+aripa stearsa mergea foarte bine in afara de niste intreruperi in mers constant fara coduri de eroare dar deranjante , ma gandeam ca poate filtru de combustibil infundat sau ceva minor , m am stresat un pic cu ea , nici cum nu i dadeam de cap (service uri ,reprezentanta , mecanici experti ect.) dar pana la urma am gasit un injector defect l am scos de prostia mea l am dus la reparat ,am platit 100 euro dar tot asa mergea (inca o problema in +) ,iarasi stres mare pana m am decis sa cumpar un injector din dez. am gasit ieftin 2 buc 500 ron l am schimbat si miracol merge impecabil. cam asta ar fii aventura mea cu c4 numai spun nimic de mecanici de 2 lei din MS ,sa va scriu si despre dotarile masinii , are echipare VTR ,geamuri -oglinzi electrice rabatabile , esp ,abs ,senz parcare -lumini ploaie,mp3 am montat in usi boxe JBL originale , jante VTR ,dublu climatronic , volan piele ,scaune sport , are sistem de remorcare originala dar din pacate nu am carligul la ea daca cineva stiu unde as gasii dar ma rog , am cumparat un sistem complet de navigatie rt3 ce urmeaza sa l montez daca nu l vand , nu stiu daca ma descurc cu 2 copii carucior bebe si tot, poate tot imi caut un picasso dar inca nu stiu voi vedea ,deocamdata este ok merge foarte bine si imi place cum arata. seria sasiu VFLC9HZC74654864 poate imi spuneti ceva despre ea cea ce nu stiu .
pozele nu sunt foarte reusite dar merg pana nu fac altele mai frumoase.
Cam asta ar fii povestea mea . Salutari tuturor.!!
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Re: Masinuta mea c4 hatcback

Mesaj de DjAndr3w »

Misto masina, sa te poarte sanatos. Dotata f frumos, interiorul exact ca la a mea :mrgreen:
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
robert_szk
Marca si model masina: citroen c4 1.6 hdi vtr

Re: Masinuta mea c4 hatcback

Mesaj de robert_szk »

Mersi frumos !!! :D
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”