Cumpar C4 5usi

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Re: Cumpar C4 5usi

Mesaj de tony.iordache »

bafta multa iti doresc si sper sa nu intelegi gresit ce am vrut sa zic dar investigheaza bine inainte sa cumperi un c4 de la samsari dupa care sa-ti blestemi zilele si sa te vad cu vreo nemtoaica tunata gen bmw . atunci normal ca frantuzoaicele sunt de kkt , nu trage nu e bbuna nu e fashion samd
eu o am pe a mea din iulie 2009 sh si a meritat toti banii , achizitionata atunci la 72000 acum am ajuns la aproape 170000 si nu am fost acasa mai mult de 25% din perioada :hi

ps: nu sunt acasa ca dadeam o fuga sa o vad , dai un pm lui atenza ca e fan si foarte tipicar cand e vb de cumparat masini. succesuri :)
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
robert_szk
Marca si model masina: citroen c4 1.6 hdi vtr

Mesaj de robert_szk »

Salut . daca esti interesat am eu un c4 din 2007 , 4 usi ,109 cp diesel , inmatriculat taxa platita in febr. , model VTR 114000 km are l am adus personal Germania in decembrie , daca nu i urgent am sa fac o prezentare la masina mea ( trebuie sa fac niste poze ) cam pe miercuri am sa pun poze, seria sasiu , descriere , recent am schimbat la ea 2 injectoare avea niste intreruperi in mers acum e ok , masina este intretinuta model VTR cotiera , volan piele , mp3 , dublu climatronic , abs ,esp , roti originale VTR 17 anvelope de vara bune , dar am sa va descriu in prezentare , nu i neaparat sa l vand daca il vand sub 4500 nu prea l as da , as cumpara un c4 picasso se mareste familia la noi . ok cam atat . salutare !!
droop
Marca si model masina: Citroen C4 1.6hdi, 109cp
Aka Negrutza
Numar Inmatriculare: PH 14THU

Mesaj de droop »

salut robert, m-ar interesa. astept niste poze cu el si prezentarea. Felicitari pentru viitorul membru al familiei tale.
droop
Aka Negrutza

Mesaj de droop »

am continuat cautarile si am gasit inca 3 anunturi care mi-au atras atentia. le-am cerut codul VIN si acum astept sa vedem daca le si primesc. daca cineva cunoaste vreo masina din cele 3 si poate sa-mi ofere detalii ii multumesc. http://olx.ro/oferta/citroen-c4-imecabi ... 326a72ae65
http://olx.ro/oferta/citron-c4-2008-ID1 ... stFromAd=1
http://olx.ro/oferta/citron-c4-2009-ID1 ... stFromAd=1

va salut cu respect :hi
droop
Aka Negrutza

Mesaj de droop »

codul VIN pt al doilea anunt VF7LC9HYC74818497
fartnold
Numar Inmatriculare: ms11dns

Mesaj de fartnold »

3 lucruri f interesante:
schimbatorul , care provine de la un ford focus....
volanul "imbracat in piele" , de el bineinteles...
teava de esapament care este f iesita si nu mi dau seama de ce
eu zic sa te mai gandesti....
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

Primul anunt: samsar incult

Al doilea anunt pare destul de ok

Al treilea anunt: suspect de curat motorul - la noi la reprezentanta, cand am de verificat cate o masina inainte de achizitie, din start ii iau tare p`astia care vin la verificare cu motorul spalat..
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
droop
Aka Negrutza

Mesaj de droop »

Si mie mi se pare cel mai ok al 2lea anunt. Daca are km reali ar fi ok. El e singurul care a acceptat sa imi dea codul VIN. Cel cu motorul curat a zis ca nu are cum sa mi-l dea si sa il sun sa vb cu el. Astept sa vad si poze de la robert_szk si dupa Paste sa le testez.
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Nu poți sa acuzi pe cineva ca are motorul curat/spălat, la a mea tot timpul când o spăl ii curat și motorul ca asa îmi place;)), bine e benzina și e mai curat decât un diesel dar dacă ar fi sa o vând sare lumea pe mine ca de ce i-am spălat motorul:)).
Si mie tot a 2-a varianta îmi place, inspira încredere.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

Norishor scrie:Al treilea anunt: suspect de curat motorul - la noi la reprezentanta, cand am de verificat cate o masina inainte de achizitie, din start ii iau tare p`astia care vin la verificare cu motorul spalat..
in cazul asta, "maniacul" ala de mituc nu o sa-si mai vanda masina in vecii vecilor :ok :ok
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Da, mai ales el:-))
Imagine
раскрутка сайтов
Norishor

Mesaj de Norishor »

Cand vinzi o masina, un motor spalat poate ascunde o problema destul de grava la motor, iar pe langa asta, daca cel care spala motorul nu stie sa etanseze perfect toate "cele", e posibil sa ramana cu vreun BSM si un ECU injectie in brate...
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
DjAndr3w

Mesaj de DjAndr3w »

Eu nu il SPAL cu apa, il curat! Si da, sunt cazri cand unii spala motorul pentru a ascunde ceva, dar nu neaparat toti fac asta doar pt a ascunde un defect, pot spala motorul ca sa "dea mai bine" la potentialii clienti.
Imagine
раскрутка сайтов
droop
Aka Negrutza

Mesaj de droop »

Mie nu mi-a dat de banuit ceva ca e curat motorul, ci mai mult raspunsul acestuia cand i-am cerut VIN-ul.
Norishor

Mesaj de Norishor »

Ma, nu vreau sa sune a lauda, dar am ceva zeci de masini la activ cu verificari pre-achizitie si pot spune cu mana pe inima ca niciuna cu motorul spalat nu era de cumparat in realitate...
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”