Citroen C4 Coupe 1,6i 16valve 2005, 109CP
KM: 106.000 REALI
Culoare Jaune Scott
Dotari: Urban Jungle, adica:
- Jante aliaj
- Dublu climatronic
- Proiectoare ceata
- Tempomat
- Culoare metalizata
- 6 airbaguri
- 2 chei
Istoricul masinii il gasiti aici: viewtopic.php?f=19&t=2681&st=0&sk=t&sd= ... galbeneaua" onclick="window.open(this.href);return false;
Modificari aduse masinii:
Jante aliaj 17" originale Citroen DS3 Negre cu buza polisata si lacuita + distantiere 15mm cu prezoane cu tot + anvelope Michelin Pilot Exalto PE2 205/45/17 DOT 13/2011 folosite maxim 7000km. Jantele sunt drepte, fara defecte ascunse
Kit suspensie reglabila coilover VMAXX de la Coasta de Est care are maxim 2000 km. Drop 50mm/50mm
Faruri custom Dectane cu xenon 4300k
Tapiserie piele ecologica maro cognac
Folie geamuri 50%
Senzori parcare spate
Eleron VTS custom
Pedalier Sparco
Radio CD Mp3
Colant negru plafon
Admisie Custom
Capacele etrieri Brembo look rosii
Masina revopsita integral in 2012, este impecabila si nu prezinta nicio zgarietura sau indoitura
Revizii facute la maxim 12.000km sau 1 an
Consumabile schimbate recent
Distributie facuta la 80.000km + Pompa combustibil
Bujii schimbate, discuri + placute fata
Masina nu a circulat iarna!
Nu a suferit vreun accident, doar un incident minor in vara anului 2011 dupa care i-a fost schimbata bara fata. Nu are vreun defect ascuns, mai multe detalii doar celor interesati.
Al doilea proprietar in CIV, primul fizic, deoarece a fost in leasing.
PRET: 7300 euro, usor negociabil. Bonus: set de anvelope de iarna cu jante de tabla pe 16" + suspensia si admisia stock
Accept si schimburi dar doar cu masina 4x4 pregatita pt off road
Detalii: prin PM sau la tel: 0730547476 (intre orele 8:00-22:00)
Nu vand masina doar pentru a o vinde. Imi rezerv acest drept. De aceea nu am pus-o la vanzare decat aici, pe ClubC4. Nu sunati daca nu sunteti intr-adevar interesati si pasionati de aceasta masina.
Poze, in topicul meu, dar pun si aici cateva:
Before

After