Am si eu o problema cu oglinzile.
Cand dau sa le reglez in orice directie nu raspunde la comenzile de pe manerul usii.
Solutia pe moment este sa cobor din masina sa misc oglinda, dupa care raspunde din butonul de reglare dar parca functioneaza fara ungere, adica sacadat se deplaseaza.
Cum se poate unge mecanismul din spatele sticlei?
Multumesc.
problema oglinzi
-
rogilg
- Marca si model masina: citroen c4 1.4i 90cp
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Re: problema oglinzi
Scoti oglinda si in spatele ei sunt motorasele si mecanismul unde ai acces sa dai cu ceva lubrifiant
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
rogilg
Si cum se scoate oglinda ?
- simply the lex
- aLEX YO!...
- Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
- Numar Inmatriculare: AG 85 LEX
Se declipseaza dar riscul sa o spargi e destul de mare asa ca mai bine desfaci capacul cu o surubelnita subtire,iese in sus,dupa care ai acces la clipsurile oglinzii.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
-
rogilg
Nu am reusit declipsarea dar am luat un spray cu vaselina siliconica si ajutorul tubului am introdus vaselina pe deasupra oglinzii, in toate directiile posibile.
Rezultatul este ca imi merg foarte bine, adica nu mai merg sacadat si nu se mai blocheaza.
Multumesc.
Rezultatul este ca imi merg foarte bine, adica nu mai merg sacadat si nu se mai blocheaza.
Multumesc.