stormrage scrie:SorinCT scrie:STP-ul asta e laudat pe net dar e si la un pret pe masura.
Dracia asta la 10mm grosime oare are vreun efect? E 20 RON/m2, mult mai ieftin ca STP-ul dar nici nu are folie de aluminiu. Alte variante mai economice cunosti? Vreau si eu sa insonorizez portierele dar nu m-am lamurit inca ce material sa folosesc.
imi cer scuze... am silent coat nu stp... e facut de mult si nu mai stiam exact... stiam doar cu S

) am verificat dupa logo acuma

silent coat e oki, daca stii sa il folosesti... multi au zis ca nu sta lipit si ca se face aiurea, dar se vede la mine in masina cum se prezinta dupa acusi 1 an... si e mult mai cheap, gen 170-180 lei cutia cu 20 coli.

Asa citisem si eu... inclusiv despre vestitul Aluband care s-ar desprinde cand lasi masina in soare vara. Mai stau si cu gandul la mirosul de bitum incins care sigur nu e placut vara.
Asta cu lipitul.. nu stiu ce sa zic... daca pui pe podea nu cred ca e problema sa se desprinda. Pe portiere, plafon, etc cred ca apar probleme.
Am gasit pe cineva care vinde un material asemanator cu SilentCoat. Material spongios cauciucat autoadeziv. La 20 RON / m2 cred ca merita incercat. Dupa calculele mele preliminare ar intra cam 1 m2 / portiera.
Dupa ce trec sarbatorile ma apuc si eu de treaba si vanez greierii