Vand 4 cauciucuri vara Michelin Energy Saver, 205/55/R16 care le-am avut pe C4. Sunt in stare excelenta fara crapaturi, ciupituri sau alte defecte.
Le vand doar la set, voi reveni cu poze in cateva zile deoarece un idiot de vecin mi-a blocat accesul unde le tin si nu pot ajunge la ele.
Pret: 400 lei.
Vand 4 cauciucuri vara Michelin Energy Saver.
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- Yaz
Vand 4 cauciucuri vara Michelin Energy Saver.
" Eu nu blochez intersectia. "
-
tony.iordache
- ,,crazy pilot ,,
- Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
- Numar Inmatriculare: CT-83-TIA
Re: Vand 4 cauciucuri vara Michelin Energy Saver.
poze si dot 
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
-
costin07
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6 HDI, 92cp
Si cati km le-ai folosit, daca se poate, in plus fata de ce a cerut @tony.iordache
.
Multam.
Multam.
- Yaz
De folosit le-am folosit in jur de 300 de km, am facut un schimb de jante cu cineva iar persoana care mi le-a trimis mi le-a trimis incaltate cu aceste Michelin-uri ( nu ma intrebati de ce ).
Eu imi cumparasem deja cauciucuri de vara asa ca astea le-am avut de rezerva pentru ca mi-a fost mila sa le uzez aiurea in conditiile in care aveam cauciucuri bune deja.......
Revin cu poze cand o sa am acces la ele.
Eu imi cumparasem deja cauciucuri de vara asa ca astea le-am avut de rezerva pentru ca mi-a fost mila sa le uzez aiurea in conditiile in care aveam cauciucuri bune deja.......
Revin cu poze cand o sa am acces la ele.
- Yaz
Am revenit cu poze, din pacate s-a intunecat pana sa ajung la cauciucuri dar pozele sunt destul de clare.
In poze se vede DOT-ul si se poate vedea destul de bine cat profil mai au cauciucurile, mai pot fi rulate 2 sezoane fara probleme.
O mentiune nu stiu cat de important este: pe cauciucuri scrie doar Michelin nu si Energy Saver......repet: nu au ciupituri, taieturi, uzura neuniforma, etc.

In poze se vede DOT-ul si se poate vedea destul de bine cat profil mai au cauciucurile, mai pot fi rulate 2 sezoane fara probleme.
O mentiune nu stiu cat de important este: pe cauciucuri scrie doar Michelin nu si Energy Saver......repet: nu au ciupituri, taieturi, uzura neuniforma, etc.

- Yaz