Eroare cutie viteze automata

Probleme de orice natura, intalnite la C4
Scrie răspuns
maestrofree
Marca si model masina: C4 grand picasso, diesel, 150 cai, 2016, automata
Numar Inmatriculare: B-625-POP

Eroare cutie viteze automata

Mesaj de maestrofree »

Salutare, cine stie ce inseamna codul de eroare P1167?
Simptomele sunt: Intarziere si un soc mic la cuplarea primei trepte de viteza - intarziere si soc la trecerea din a 2-a treapta in a 3-a, dupa care da eroare \"faulty gearbox\" si ramane cuplata in treapta a 3-a. Nu isi mai revine decat dupa ce scot cheia din contact. Si inca ceva, face asa doar cand e rece. Dupa ce se incalzeste nu mai da nici o eroare.
Am crezut ca poate este uleiul din cutie, l-am schimbat si face la fel(ce-i drept parca face un pic mai putin).
Show Must Go On'
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: Eroare cutie viteze automata

Mesaj de Norishor »

Reglare de presiune carburant : Valoare primita incorecta :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
maestrofree

Mesaj de maestrofree »

Mersi pentru raspunsul rapid, ce as putea sa fac?
Ma poti rezolva daca vin la tine?
Daca da cam cat m-ar costa(ca sa vin pregatit).
Show Must Go On'
Norishor

Mesaj de Norishor »

Ai un pm :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
maestrofree

Mesaj de maestrofree »

Deci am rezolvat cel mai mare cosmar al meu.
Am revenit cu rezolvarea in caz ca mai exista vreo masina cu simptomele enumerate mai sus.
In primul rand tin sa ii multumesc lui Norisor pentru diagnoza impreuna cu parerea lui de rezolvare care sa dovedit a fi buna.
In al 2-lea rand vreau sa va avertizez sa nu faceti schimbul de ulei la o cutie automata la orice service. Eu asa am facut si dupa cateva luni am fost la un service specializat DOAR in cutii automate(undeva prin ferentari, cine vrea adresa sa imi spuna) si mi-au spus + aratat ca:
1. uleiul schimbat prima oara nu este cel care trebuie
2. Au intrat 5 litrii ci nu 3 cat mi-au pus primul service la schimb(am fost de fata)
3. Mi-au facut cateva manevre cu cutia la schimbul uleiului(cei dinainte nu au facut nimic).
Acum sa revin la problema, datorita lui Norishor am aflat ca aveam o problema cu electrovalva, initial am vrut sa o schimb la citroen radacini dar cei de acolo mi-au spus ca nu se baga. ATENTIE, vorbesc de reprezentanta citroen.
Oricum tot raul spre bine, pt ca dupa ce m-au refuzat, am cautat si gasit acest service care repara nimic altceva decat cutii automate.
Pentru cei care au cutii automate, ATENTIE: schimbul se face la aceiasi km ca si cel de motor(10-15000 km in Buc.).
I-am crezut deoarece aveau cureta plina de masini de lux(BMW cinciar 2011, hammer plus multe altele ) si mi-au spus ca majoritatea au probleme deoarece nu schimba uleiul.
Show Must Go On'
maestrofree

Mesaj de maestrofree »

Apropo, costul a fost:
- 75 lei x 5 litrii ulei + 600 lei manopera(schimb electrovalva + ulei).
Per total sunt multumit, daca veneam din prima la ei ma scuteau de muuult timp si de un schimb in plus.
Show Must Go On'
Norishor

Mesaj de Norishor »

+ electrovalva buclucasa! :))

Tin sa precizez ce la noi nu s-a putut face din lipsa de SDV sa nu se inteleaga totusi ca a fost rea vointa.

Oricum asa cum ai zis, tot raul spre bine :D

Ma bucur mult ca e bine, ca altfel veneam si cu solutia numarul 2 (la care speram sa nu se ajunga) dar crede-ma ca iti luai alta cutie decat sa o aplici :))
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”