Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!
- DjAndr3w
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
- Numar Inmatriculare: IS 15 EOK
Re: Sa comentam ultimele oferte de pe Autovit!
Mobile sau alte site-uri de genul nu reflecta realitatea pretului de acolo, direct de la vanzator sau "handler". Is cu totul alte preturi la fata locului...
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Pai ce am pus eu sunt si parcuri si privati ... in fine , tu stii mai bine ca ai fost sa iei masina de acolo ... 
- ionut159
- Marca si model masina: Citroen C5 2.0HDI 140CP
Masina a fost cumparata de la licitatie si daca bine imi amintesc s-a vandut undeva pe la 12000-12300 euro.sergiu9my scrie:Ce interior misto are asta..![]()
http://www.autovit.ro/citroen-c5-C31765413.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Masinile SH sunt de 3 feluri: ieftine, bune si cu km putini. Pont: 2 din 3.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Salut Ionut , esti cumva acelasi de pe forumul peugeot ? Daca da , e bine ca esti si aici , ca poti oferi multe detalii despre anumite masini puse la vanzare in mocirla asta de la noi ( la piata auto ma refer )
- ionut159
Salut Alex. Dap, sunt tot eu. Sunt cam pe toate forum-urile din tara ce tin de PSA.
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Am inteles... poate o sa "activezi" mai mult si pe aici 
- ionut159
Urmaresc forumul in special de cand i-am adus C4-ul surorii mele. Zilele astea intrasem sa postez un anunt cu C5-ul meu si cu un set de Resolfen-uri dar cum anuntul cu masina a fost sters, nici n-am mai incercat sa postez si jantele.
O sa incerc sa urmaresc si acest thread si in cazul in care apare ceva despre care stiu informatii o sa le postez, cum fac si dincolo.
O sa incerc sa urmaresc si acest thread si in cazul in care apare ceva despre care stiu informatii o sa le postez, cum fac si dincolo.
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
@ionut159: eu am "sters" postarea ta deoarece incalca 2 puncte din regulament, regulament care e scris destul de vizibil chiar la inceputul ariei auto si care se presupune ca este citit inainte ca cineva sa posteze un anunt.
Tu ai incalcat urmatoarele puncte:
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
7. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
Consideram ca rolul regulilor este acela de a fi respectate si nu de a fi incalcate caci numai asa putem garanta un forum cat mai curat, cinstit, si cu cat mai putine probleme posibil.
In conditiile in care colegul alex82 te-a recunoscut si se pare ca are un feedback pozitiv la adresa ta, iti voi repune mesajul cu rugamintea ca pe viitor sa fii un pic mai atent.
Iti multumesc atat eu cat si colegii care isi rup din timp sa mentina forumul intr-o stare cat mai ok.
Tu ai incalcat urmatoarele puncte:
1.Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
7. Pentru a se evita diferite situatii neplacute, utilizatorii care NU au un minim de 50 de POSTURI nu pot posta in aceasta sectiune a bursei anunturi de VANZARE. Daca totusi un utilizator posteaza, topicul va fi sters!
Consideram ca rolul regulilor este acela de a fi respectate si nu de a fi incalcate caci numai asa putem garanta un forum cat mai curat, cinstit, si cu cat mai putine probleme posibil.
In conditiile in care colegul alex82 te-a recunoscut si se pare ca are un feedback pozitiv la adresa ta, iti voi repune mesajul cu rugamintea ca pe viitor sa fii un pic mai atent.
Iti multumesc atat eu cat si colegii care isi rup din timp sa mentina forumul intr-o stare cat mai ok.
- Norishor
- Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
- Numar Inmatriculare: NOR
Pentru o masina cu peste 150.000km ... s-a dat al dracu de scump!ionut159 scrie:Masina a fost cumparata de la licitatie si daca bine imi amintesc s-a vandut undeva pe la 12000-12300 euro.sergiu9my scrie:Ce interior misto are asta..![]()
http://www.autovit.ro/citroen-c5-C31765413.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- ionut159
O masina pe care am descoperit-o ajutand un coleg pe club ford: Ford Fiesta - si km reali din Franta aici.
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Km reali de unde i-ai aflat ?ionut159 scrie:O masina pe care am descoperit-o ajutand un coleg pe club ford: Ford Fiesta - si km reali din Franta aici.

C4 1.6 HDi 90cp
- ionut159
Pai in link-ul pus ai un pdf in care e o expertiza a masinii, efectuata inainte de vanzarea masinii la licitatie. Mai nou la toate licitatiile din Franta masinile au acele expertize, in care pe langa datele masinii sunt trecute si toate defectele/problemele constatate.
- Raducv
- Marca si model masina: Passat CBAB
- Numar Inmatriculare: DJ 01 RMB
Am vazut treaba asta .. dar de unde ai luat acea expertiza ma refeream .. de pe Australe ?ionut159 scrie:Pai in link-ul pus ai un pdf in care e o expertiza a masinii, efectuata inainte de vanzarea masinii la licitatie. Mai nou la toate licitatiile din Franta masinile au acele expertize, in care pe langa datele masinii sunt trecute si toate defectele/problemele constatate.

C4 1.6 HDi 90cp
- ionut159
Da, masina a fost vanduta la licitatie la Australe. De acolo am si expertiza.
- Costi596
- Numar Inmatriculare: B 42 CJJ
ce mi-as lua si acum http://www.autovit.ro/citroen-c4-C32162375.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C32399397.html" onclick="window.open(this.href);return false;
si o petarda http://www.autovit.ro/citroen-c4-C32388831.html" onclick="window.open(this.href);return false; "cea mai ieftina dupa net"
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C32399397.html" onclick="window.open(this.href);return false;
si o petarda http://www.autovit.ro/citroen-c4-C32388831.html" onclick="window.open(this.href);return false; "cea mai ieftina dupa net"