Angel Eyes/Becuri Extremevision, Bluevision,Cool Blue etc

Eleroane,Kituri de caroserie,Geamuri Fumurii,Xenoane, Roti/Cauciucuri
Scrie răspuns
gusti
The man with the C4

Mesaj de gusti »

eu le-am dat mail sa ii intreb daca pot da comanda si in cat timp dureaza livrarea, pana in acest moment nici un raspuns ...
Citroen C4 1.6i 110cv Jaune Scott pachet VTR plus
B 52 NPO
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

Eu vreau sa le vad live si dupa le iau sigur pe alea NEGRE ca sunt criminale:P
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
kevin

Mesaj de kevin »

c4upe

Mesaj de c4upe »

Pentru cei interesati de farurile cu Angel Eyes, cateva poze reale (Sursa: c4atreros)

Imagine Imagine
Imagine Imagine
Imagine Imagine
qBALLC4
Numar Inmatriculare: b 57 tuy

Mesaj de qBALLC4 »

http://babelfish.altavista.com/babelfis ... dZViewItem

ce ziceti de asta?
ce diferenta de preturi
MircimiLyaN
SexY si RaU

Mesaj de MircimiLyaN »

pey dak te tine cumpara le u si le dai cu 300 ,250eur:P
C4 Coupe 1.6 HDI 137 Caluti - Jaune Scott - B -82- NKO
AngelEyes

eyes

Mesaj de AngelEyes »

vad ca va intereseaza faruri angel eyes pentru C4 pretul este 1200ron / perechea momentan pe stock avem un set dar se aduc la comanda in 3 saptamani maxim telefon : 0751 530 701
cele de pe stock sunt negre
Imagine
imaginea e de proasta calitate este facuta cu webul

avem si triple tot pentru citroen C4 modele :crom si negre
ImagineImagine

o zi buna !
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Scump, nu ai vazut ca se vand cu 235 de euro? Cat vrei profit? 100%? Eu unul cred ca o sa dau comanda direct la ei, cum a facut bulgarul ala!
muntos
Numar Inmatriculare: B-333-VTS

Mesaj de muntos »

Nu va mai imbulziti pentru setul de pe stoc, l-am comandat eu :)
C4 1.6i 16v 110CP berlina...restul e istorie
B-333-VTS
AngelEyes

Mesaj de AngelEyes »

Adrian scrie:Scump, nu ai vazut ca se vand cu 235 de euro? Cat vrei profit? 100%? Eu unul cred ca o sa dau comanda direct la ei, cum a facut bulgarul ala!
ti se pare scump? atunci fa comanda in afara sa vedem cine iti aduce daca era chiar asa usor iti spun eu ca pretul de 235euro nu contine transport ! si apropo ale mele faruri de c3 au fost 900ron si e model mai vechi ca C4 cine vrea cumpara ! nu e nimeni obligat oricum la ora actuala nu aduce nimeni in RO asa ceva . O zi placuta !
Shadow
AfterDark Racing Club

Mesaj de Shadow »

Sincer, are dreptate, fiecare cere cat vrea!!!
Dar te contrazic cu faza cu "la ora actuala nu aduce nimeni in RO asa ceva", eu mai cunosc inca 3 firme care aduc.
Mitsubishi Evolution X MR - Wicked White

Honda Civic Type-R FN2 - Milano Red (ex)

C4 coupe - Inferno Red (ex)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

AngelEyes scrie:
Adrian scrie:Scump, nu ai vazut ca se vand cu 235 de euro? Cat vrei profit? 100%? Eu unul cred ca o sa dau comanda direct la ei, cum a facut bulgarul ala!
ti se pare scump? atunci fa comanda in afara sa vedem cine iti aduce daca era chiar asa usor iti spun eu ca pretul de 235euro nu contine transport ! si apropo ale mele faruri de c3 au fost 900ron si e model mai vechi ca C4 cine vrea cumpara ! nu e nimeni obligat oricum la ora actuala nu aduce nimeni in RO asa ceva . O zi placuta !
Nici nu ma agit, nici nu imi pasa, poti sa ceri cat vrei.. Daca eram eu asa de darnic, precum cereti voi, acum imi mancam de sub unghie sa iau un kg de vopsea sa tunez o bara sau un prag...
Un singur lucru bun a adus capitalismul = concurenta.. Voi, firmele de apartament sau de net, traiti din japca la drumul mare... O sa va vina si voua randul, cum au patit si altii, nu asta e problema!

Si sa stii ca acum, mergem cu buletinul afara, unii din noi mai fac drumuri in Austria, dupa toale.. Ca mai fac 400 km pana in DE, nu e o problema! Am vazut si eu ce preturi sunt afara, nu mai suntem asa fraieri cum credeti voi... Lasa, ca ne luam singuri!
AngelEyes

eye

Mesaj de AngelEyes »

Adrian scrie:
AngelEyes scrie:
Nici nu ma agit, nici nu imi pasa, poti sa ceri cat vrei.. Daca eram eu asa de darnic, precum cereti voi, acum imi mancam de sub unghie sa iau un kg de vopsea sa tunez o bara sau un prag...
Un singur lucru bun a adus capitalismul = concurenta.. Voi, firmele de apartament sau de net, traiti din japca la drumul mare... O sa va vina si voua randul, cum au patit si altii, nu asta e problema!

Si sa stii ca acum, mergem cu buletinul afara, unii din noi mai fac drumuri in Austria, dupa toale.. Ca mai fac 400 km pana in DE, nu e o problema! Am vazut si eu ce preturi sunt afara, nu mai suntem asa fraieri cum credeti voi... Lasa, ca ne luam singuri!
atunci nu vad care iti e problema? din cate vad C4ul tau e pus la vanzare nu vad ce te agiti atat ! si daca se gaseau asa pe toate drumurile cum se face ca nu a vazut nimeni si pe paginiile din urma apareau doar masinii cu numere straine chiar te rog sa vi cu o poza cu un c4 din RO cu asa ceva ! si daca citeai pe pagina 6,7 unde se discutase de pretul lor in afara ajungea la 315 euro + tva faceau undeva la 380 ! deci daca tie tii se pare 1200Ron un pretz extraordinar de urias vino cu alta firma sa vedem unde e concurenta despre care vorbeai ! si inca ceva nu cred ca ii convine nimanui sa plece in alta tara unde spui tu ca exista preturi mai mici tinand cont drumul cred ca depaseste cu mult valoarea unor faruri !

repet nu e obligat nimeni sa cumpere cine vrea bine cine nu sa si procureze din alte parti .
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Aud si eu ceva nou... C4 al meu e de vanzare fara sa stiu eu... Foarte intersant!

Vand bara fata! :lol: :lol:
E clar cat de atenti sunteti cu potentialii clienti! OMG!

Ideea era ca daca tot ma duc in Austria si platesc deja drumul, nu ma opreste nimeni sa cumpar si un set de faruri!
Farurile astea abia au aparut, sunt sigur ca in 1-2 luni scade rau pretul! Sistemul romanesc de afaceri.. Scump, ca e nou, sa-i ardem pe toti!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Si inca ceva... uite pe cineva care le vinde cu un pret corect! 1050lei!

viewtopic.php?t=1074

Mama, ce oferta tare pierd de la voi, sa ma grabesc, ca poate o pierd! :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Tuning&Styling EXTERIOR”