Vand anvelope vara 205/55 R16 Continental

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
marius.macavei
Numar Inmatriculare: AB84MMI

Vand anvelope vara 205/55 R16 Continental

Mesaj de marius.macavei »

Salutare

Conform anuntului de mai sus vand 4 anvelope Continental ContiPremiumContact 2

DOT anvelope 0812 cumparate in 2012 si sunt rulate cam 15000 de km nu prezinta nici un fel de defectiune (zgarieturi, rupturi sau alte feluri de defecte)

0744489017

Atasat aveti si poze cu anvelopele

Pretul pe pachet este de 800 Ron + Transport
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
C5 III 2.0 Hdi............
GeoBun
Numar Inmatriculare: OT 04 BUN

Re: Vand anvelope vara 205/55 R16 Continental

Mesaj de GeoBun »

Nu e cam mare pretul? La 7mil mi-am luat jante pe 17 cu tot cu anvelope..
C4 Coupe 94cp
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Nu stiu ce jante cu anvelope ti-ai luat tu la 7M ca o janta cit de cit decenta pe 17" e 6M noua, fara pneu pe ea. Sa zicem ca SH e 2M, dar daca ai gasit tu un chilipir asta nu inseamna ca toti tre' sa-si ajusteze preturile dupa ce ai gasit tu.
Apoi, daca vrei sa cumperi negociezi cu vinzatorul, daca nu-ti place pretul unui produs pe care oricum nu intentionezi sa-l cumperi nu inteleg rostul postarii.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

cu totii facem remarci de genul , prea scump prea zgariat , prea ca la tara e.t.c dar mituc are dreptate .omul cere cat vrea si nu e nimeni obligato sa cumpere . intradevar daca se crede a fi vreo prosteala mare are cine sa intervina ,, moderatorii,, assa ca hai sa-i uram omului spor la vanzare si sa nu mai poluam :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
marius.macavei

Salutare

Uite eu inainte să postez m-am tot gandit să fie şi un pret bun şi nici să nu imi bat joc şi aşa am ajuns la preţul asta, eu sunt deschis la orice fel de negociere şi nu cred că preţul asta e mare

Sent from my GT-S5839i using Tapatalk 2
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Mesaj de Norishor »

GeoBun scrie:Nu e cam mare pretul? La 7mil mi-am luat jante pe 17 cu tot cu anvelope..
3. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).

Atata timp cat nu exista o dovada clara de rea vointa sau frauda, orice alta comparatie este strict subiectiva. Fara suparare, dar nici tie nu cred ca ti-ar placea ca cineva sa se bage peste anuntul tau. Este problema stricta a vanzatorului daca nu are un pret competitiv. :hi
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
siempre

Mesaj de siempre »

Ofer 600 RON cu transport inclus. :D
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
marius.macavei

Buna
Intr-adevar am supus ca sunt dispus sa negociez dar nu chiar asa

cel mai bine 800 si suport eu transportul
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
siempre

Mesaj de siempre »

Nicio problema! :) Eu sunt dispus sa platesc 600 RON cu transport inclus. Consider un pret corect pentru anvelope SH, este opinia mea. Am de gand sa cumpar noi, dar pt oferta ta as face un compromis, un fel de economie pe termen scurt. :) Deci oferta mea ramane valabila, in cazul in care te razgandesti, un mesaj privat si te caut eu. ;) Toate bune si succes la vanzare! :)
Citroen C4 Coupe 1.6 16V SX VTR
marius.macavei

Si crezi ca Continental gasesti la pretul asta (150) din ce am verificat eu Conti mai jos de 300 Ron/bucata nu ai sa gasesti, iar ale mele nu sunt uzate 50% asa ca un set nou te duce cam la 1200 ron eu iti dau un set uzat 20-25% la 800 ron
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”