c4 elite

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
GeoBun
Numar Inmatriculare: OT 04 BUN

Re: c4 elite

Mesaj de GeoBun »

O alegere buna! Poze ceva?
C4 Coupe 94cp
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Schimba butucii,eu asa am scapat de tremuratul ala idiot,asta dupa ce am schimbat absolut tot si am pus toate combinatiile de roti si echilibraje.Cum am schimbat butucii merge atza.Din pacate va trebui sa schimbi sinrulmentii pt ca nu ii mai scoti intregi.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
elitety

Mesaj de elitety »

Nu cred ca o sa mearga ,pentru ca deja am schimbat rulmentii odata si degeaba ,rulmentii erau ok ,nu aveau nici un defect.
Nu imi dau seama cum ar influenta....am vazut masini rulmenti praf si nu aveau nimic la directie.
Tot planetara suspectez
SorinCT
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe 1.6 HDI 2006
Numar Inmatriculare: LEA

Mesaj de SorinCT »

Verifica flansele de amortizor daca ai zgomot pe spate la gropi. E posibil sa apara de acolo.
Citroen C4 Coupe 1.6 HDi 2006
Megane Sport Tourer 1.5 dCi 2012
Clio III 1.5 dCi 2007
elitety

Mesaj de elitety »

Cand am schimbat amortizoarele erau ok,o sa le verific si pe ele.dar bucsele tot le schimb ,ca am vazut ccauciucul cum era de imbatrinit.
simply the lex
aLEX YO!...

elitety scrie:Nu cred ca o sa mearga ,pentru ca deja am schimbat rulmentii odata si degeaba ,rulmentii erau ok ,nu aveau nici un defect.
Nu imi dau seama cum ar influenta....am vazut masini rulmenti praf si nu aveau nimic la directie.
Tot planetara suspectez
Pai am zis butuci nu rulmenti,rulmentii ii schimbi ca si consecinta ca nu poti sa ii demontezi intregi.Butucii daca se deplaneaza ai vibratii.Poti schimba planetara dar o schimbi degeaba.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
elitety

Mesaj de elitety »

Ai putut sa faci un test ,sau ai schimbat fara sa verifici doar pe ce a spus mecanicul,parca nu as vrea sa dau 800 de ron si pe urma.....ma gandesc ca asa cum se verifica discurile la abateri se pot verifica si butucii
simply the lex
aLEX YO!...

Spuneam mai sus ca am schimbat tot pe fata,usor usor prin eliminare si pana nu am schimbat butucii nu am scapat.Ma rog...nu zic ca o fi la fel la tine dar e f probabil.Poate fi si din anvelope si din echilibraj etc
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”