THE BAD WHITE

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
pandastrong89
Numar Inmatriculare: B-939-PND

Re: THE BAD WHITE

Mesaj de pandastrong89 »

Astazi sunt programat iar pretul este 550 de lei. Revin cu impresii cand termin.

In alta ordine de idei vroiam sa va intreb daca participam si noi la romanian tuning show. Masini avem iar showul pare altceva decat pana acum. Daca da sa-mi spuneti unde pot deschide topic. Mersi
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

daca te intereseaza subiectul, shadow a deschis un topic aici:
viewtopic.php?f=81&t=6015
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Nu am fost atent . Scuze si mersi :)) e dimineata se intelege.
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Am terminat cu revizia . TOTAL = 480 de lei. De asemenea s-a schimbat si bieleta de directie pe dreapta (intra sub incidenta garantiei). Initial a incercat sa ma fenteze cu faza cu promotia de ulei spunand ca nu pot sa o fac la revizie ca e destinata schimbului intre revizii... ETC. Minciuni pe care nu le-am inghitit si l-am rugat sa gaseasca o rezolvare sau sa ma puna in discutie cu managerul general. S-a rezolvat imediat au acceptat sa includa promotia. Se poate vedea pe factura . A durat aproximativ 2 ore . S-a refacut si geometria dupa ce s-a schimbat bieleta. Per total multumit .

In alta ordine de idei ieri am avut procesul pentru permis cu politia. Am castigat in instanta . Solutie: Admite plângerea contravenţională formulată de contestatorul PAUN DAN, în contradictoriu cu intimata DGPMB BRIGADA POLIŢIEI RUTIERE. Anulează procesul verbal seria CC nr. XXXXXXXX/07.01.2011, şi în consecinţă, exonerează contravenientul de la plata amenzii în cuantum de 268 lei şi înlătură măsura complementară a reţinerii permisului de conducere.
Va indemn cu caldura sa folositi instanta pentru ca nu e chiar asa rau pe cat am crezut.
http://img858.imageshack.us/f/scan0002v.jpg/

Mersi pentru sfaturi tuturor.
navzar_x
Numar Inmatriculare: B-XX-DBR

Mesaj de navzar_x »

in legatura cu procesul ... imi cer scuze dar nu am prins detaliile? ce s-a intamplat mai exact?
C4 facelift berlina 1.6i 122 de fugareti ... blue recife - albastra ca focul ... de la aragaz :)
wolf
Numar Inmatriculare: DJ 10 WLF

Mesaj de wolf »

Lester ?!? :D
WOLF
viewtopic.php?f=19&t=7704&st=0&sk=t&sd=a&hilit=wolf" onclick="window.open(this.href);return false;

OPUSworkshop
viewtopic.php?f=95&t=6022&start=45" onclick="window.open(this.href);return false;
https://m.facebook.com/OPUSWorkshop" onclick="window.open(this.href);return false;

ImagineImagine
pandastrong89

Mesaj de pandastrong89 »

Daca te referi la Eleron este LESTER :)
Intre timp am cumparat si jantele RESOLFEN de la Lex.
Imagine

Imagine
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”