Multumesc la toata lumea, am sa verific maine daca intradevar se misca tot blocul de comanda a farurilor si celelalte sugestii.
Intre timp..... masina merge excelent, tot citesc la manual si tot aflu o serie de minuni (nu am ajuns inca la partea cu robotul

). Am condus masina prin Timisoara (a mai murit motorul de vreo 2 ori in oras, in intersectie, normal; trebuie ca sa ma obisnuiesc cu ea). MERGE EXCELENT!!! Am condus-o cam 40 km prin afara orasului (spre Arad), am prins 150 KM la ora si nu mi-am dat seama, masina e foarte stabila, foarte, foarte "excelenta" (daca in limba romana s-ar inventa vreun superlativ mai super, C4 ar fi ala).
Am mai citit despre probleme specifice C4 aparute pe forum, acum astept si eu sa vad cum o sa se comporte in continuare, insa eu sunt un fan CITROEN inrait si am INCREDERE

(celalata masina pe care o conduceam pana mai joi e un BX Diesel simplu, prima mea masina, de care m-am indragostit...).
Multam de urari. Sa FIE! si sa vi se indeplineasca si voua!
C4 SX Pack berlina, 2l HDi, 6 viteze, faruri bixenon, directionale, Sable de Langrune