ei bine, astazi tigaia mea implineste 4 ani de cand am pus mana pe ea, si 88.000 km.
a trecut prin conditii destul de grele, a mers pe drumuri incredibil de proaste, a fost forjata la drumuri lungi si tot rezista. vrea doar benzina (si ulei, cam la 10.000 km).
cand e murdara o urasc, arata ca un fund. cand o spal, si cand fac schimb de masini cu cineva ca sa o vad din exterior, imi aduc aminte de ce imi place asa mult borcanul asta.
regret sincer ca n-are o motorizare serioasa pe ea (fiindca nu se fabrica), dar se misca excelent babeta si asa.
cred ca n-am sa o dau niciodata: peste 20 de ani vreau sa spun ca am un citroen vechi in garaj.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!