Masina la promotie vs masina `normala`
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
-
dimabogdan
- stevey
- Marca si model masina: C4 1.6i BLACK
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Pai e identic. Astea care vin la noi insa au standardele la controlul calitatii ceva mai jos. Si eu am avut noroc de un model bun ca si multi altii de aici de pe forum (majoritatea cred). Insa sint si cu probleme care sint la limita inacceptabilului (sau chiar inacceptabile).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
-
Adrian
- Membru 'tunat'
Masina mea a fost fabricata pe 3 ianuarie.. Si cred ca muncitorii numai chef de munca nu aveau in prima zi a anului...
Dar mi-a spus cineva o treaba atunci ( un amic ), citez:
"Daca masina asta are puse 3 piese in suruburi de un om, eu le mananc pe toate 3" , in ideea ca majoritatea componentelor vin asamblate de roboti..
Eu nu am avut probleme grave cu masina, au fost in limita bunului simt, si in special din vina Petromului - injectoare infundate si mers in 3 pistoane! Am avut si un capat de bara, din vina drumurilor, si mi s-au umflat fetele de usi, din cauza temperaturilor de peste 60 grade din interior de asta vara ( si altii au patit-o) ...
In rest: ca troncane ea.. E drept, eu nu am mai mers cu nici o masina sa bata in halul asta spatele la denivelari! E incredibil! Face extrem de urat si te doare sufletul sa mergi pe un drum naspa! Iarasi e drept ca in afara, timp de 5000km facuti, nu mi-a troncanit nici macar o data !
Dar mi-a spus cineva o treaba atunci ( un amic ), citez:
"Daca masina asta are puse 3 piese in suruburi de un om, eu le mananc pe toate 3" , in ideea ca majoritatea componentelor vin asamblate de roboti..
Eu nu am avut probleme grave cu masina, au fost in limita bunului simt, si in special din vina Petromului - injectoare infundate si mers in 3 pistoane! Am avut si un capat de bara, din vina drumurilor, si mi s-au umflat fetele de usi, din cauza temperaturilor de peste 60 grade din interior de asta vara ( si altii au patit-o) ...
In rest: ca troncane ea.. E drept, eu nu am mai mers cu nici o masina sa bata in halul asta spatele la denivelari! E incredibil! Face extrem de urat si te doare sufletul sa mergi pe un drum naspa! Iarasi e drept ca in afara, timp de 5000km facuti, nu mi-a troncanit nici macar o data !
-
nero
- Robotizat
Cred ca deveniti paranoici 
Nu exista nicio diferenta intre masini vandute in .ro sau in .fr. Exista diferente intre nivele de echipare si posibil la masinile la promotii. Dar daca compari un VTR romanesc cu un VTR frantuzesc pun pariu ca sunt 100% identice. Cred ca nu va dati seama cat de complicat e sa folosesti componente diferite in productie, i-ar costa mai mult decat daca ar folosi doar presupusele componente mai scumpe.
Am mers cu un C4 in Spania, nu am vazut nicio diferenta, acelasi zgomot, aceleasi materiale.
Nu exista nicio diferenta intre masini vandute in .ro sau in .fr. Exista diferente intre nivele de echipare si posibil la masinile la promotii. Dar daca compari un VTR romanesc cu un VTR frantuzesc pun pariu ca sunt 100% identice. Cred ca nu va dati seama cat de complicat e sa folosesti componente diferite in productie, i-ar costa mai mult decat daca ar folosi doar presupusele componente mai scumpe.
Am mers cu un C4 in Spania, nu am vazut nicio diferenta, acelasi zgomot, aceleasi materiale.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
Ovidiu
- El_Rey
- Marca si model masina: AUDI A6 2013 2.0TDI
VW POLO 2007 1.4i - Numar Inmatriculare: BXX5EBI
daca voi spuneti ca la noi sunt trimise masini mai slab calitative , atunci inseamna ca si in Spania la fel? Uitati-va pe site la c4atreros sa vedeti si problemele lor ( http://www.c4atreros.es/foro/viewforum.php?f=14 )
@dimabogdan nu am aceasi parere ca a ta, dar fiecare poate avea propria parere!
@dimabogdan nu am aceasi parere ca a ta, dar fiecare poate avea propria parere!
- Deese
- Omul cu plasticele
-
alecu260579
- Deese
- Omul cu plasticele
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- Deese
- Omul cu plasticele
Pt tava aia de sub scaun e nevoie de ceva special aka cleme ?
Sau merge sub orice scaun?
Intreb pentru ca eu nu am tava si mi-ar trebui un spatiu de depozitate niste reviste (nu am nici plase pe spatare si torpedoul e ocupat cu altceva)
Ma gandeam sa iau de la cineva o tava si sa o pun,dar merge?
Sau merge sub orice scaun?
Intreb pentru ca eu nu am tava si mi-ar trebui un spatiu de depozitate niste reviste (nu am nici plase pe spatare si torpedoul e ocupat cu altceva)
Ma gandeam sa iau de la cineva o tava si sa o pun,dar merge?
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv