Accidente, potentiale sau reale, povestiri
- Tomita
- cre8or
- Marca si model masina: Citroen C4 coupe noir obsidien vtr pack +
- Numar Inmatriculare: . . AG ... OPUS
faza asta e valabila si cu motociclistii. care sunt fantome pe strazi, si desi te asiguri constiincios, din cauza cretinului care merge prea repede, se izbeste in tine... si te scoate pe tine vinovat ca nu ai acordat prioritate
Led there b:LIGHT
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
http://www.facebook.com/OPUSWorkshop
Discutii despre personalizari LED
viewtopic.php?f=49&t=6024
Oferte personalizare cu LED interior-exterior
viewtopic.php?f=95&t=6022&st=0&sk=t&sd=a&hilit=led
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
SAMmy: a pai stai aa, in BG bagi cat vrei cat nu ai pe nimeni in fata, dupa care din experienta poti merge linistit cu 140-150, insa daca ai pe unul in fata stai calm ca mi s-a intamplat sa merg 3-4 km cu 100 ca ala din fata era tipul taranului. E normal sa reduci viteza cand ala din fata ta nu se da la o parte, cum la fel de normal este ca atunci cand esti mai departe de unul care vrea sa depaseasca si da semnal sa reduci sa il lasi si pe el sa depaseasca.
Cred erai prea in verva la primul mesaj
Oricum ieri a fost ziua tampitilor, dupa ce niste liceeni mi-au aruncat una bucata pustioaica aproape pe capota la o traversare nemarcata la intrarea pe o straduta l-am speriat pe unul cu matiz saracul care a vazut faza, insa era sigur ca intru in botul lui. Evident c4 brakes rulez
Nu stiu ce a avut ziua de ieri, insa zic merci ca am trecut cu bine de vreo 3 faze cu adevarat nashp
Cred erai prea in verva la primul mesaj
Oricum ieri a fost ziua tampitilor, dupa ce niste liceeni mi-au aruncat una bucata pustioaica aproape pe capota la o traversare nemarcata la intrarea pe o straduta l-am speriat pe unul cu matiz saracul care a vazut faza, insa era sigur ca intru in botul lui. Evident c4 brakes rulez
Nu stiu ce a avut ziua de ieri, insa zic merci ca am trecut cu bine de vreo 3 faze cu adevarat nashp
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
- silvius
haideti ca azi era sa o patesc si eu, chiar urat.
Mergeam azi noapte pe la 12:15 dinpre televiziune spre pta victoriei. Piatra cubica, ploaie, viteza intre 54 si 58 la ora. Ajung la statuie si vad verde, nu franez, merg inainte pe banda 1. Mai era o singura masina pe banda doi. In dreptul statuii vad cum individul o ia spre mine, accelerez putin si ce credeti ca face masina, incepe sa se invarta. Cu greu pot spune ca s-a oprit, pana la urma intoarsa la 180 de grade cu doua roti pe pamant si doua pe piatra cubica. Niciun abs, absolut nimic. Singura chestie care s-a intamplat a fost capacul de plastic bye bye si janta un strop indoita (doar marginea) Desteptul ala a oprit pe banda 3
sa vada daca totul e ok. Cand am coborat din masina si am vazut ca nimic nu e lovit iam facut semn sa o stearga.
Prin urmare: mare atentie la piatra cubica, pot spune ca nu e diferenta intre ea si gheata cand este uda, atentie mare si la toti meseriasii care in orice curba (cum a fost si asta mica de tot de la statuie) intra peste alte benzi.
Ce sa zic, nu accelerati sau nu franati brusc in situatii de genul asta. Cel mai bine s-a comportat cand era in frana de motor si treaba s-a terminat cand s-a intors cu spatele. Nu ma intrebati cand s-a taiat benzina ca nu stiu absolut nimic, decat ca masina se suise pe bordura si mergea cu spatele cand am bagat frana pana in podea.
Nu in ultimul rand conduceti cu mare prudenta, c4 este o masina totusi grea si se transforma in sanie intr-o secunda sau nici macar.
Eu masina asta am testat-o la franari si aderanta pe asfalt ud, uscat, insa in niciun caz pe piatra cubica, mai ales uda.
Ii multumesc Lui Dumnezeu ca nu am patit absolut nimic, insa este de-a dreptul oribil sa te invarti aproape necontrolat cu masina (sunt destui de pe forum care pot confirma).
Pe aderenta scazuta cel mai bine este sa o lasati cat mai moale, chiar daca e vb de o ploaie amarata. Eu unul in seara asta am mers si cu 40 si cu 45 pe asfalt, intr-adevar eram pe un camp unde nu aveam habar ce catei apar sau alte chestii, apoi ca un tampit in loc sa franez usor sa il las pe ala sa ocupe 7 benzi m-am bagat pe banda 1 crezand ca stie ce face, dar din pacate nu a fost asa.
Acum pe vremea asta este bine sa tineti cont de pataniile altora si sa trageti concluzii din ele, e mai bine sa nu veniti voi sa povestiti lucruri de genul asta
Sorry, sunt prea socat pentru a ma mai uita cata mai pagina am scris si daca m-am repetat
PS. OFF: Adela spune-mi si mie te rog frumos cat sunt 4 capace pe 15" ca sa le schimb pe toate
Mergeam azi noapte pe la 12:15 dinpre televiziune spre pta victoriei. Piatra cubica, ploaie, viteza intre 54 si 58 la ora. Ajung la statuie si vad verde, nu franez, merg inainte pe banda 1. Mai era o singura masina pe banda doi. In dreptul statuii vad cum individul o ia spre mine, accelerez putin si ce credeti ca face masina, incepe sa se invarta. Cu greu pot spune ca s-a oprit, pana la urma intoarsa la 180 de grade cu doua roti pe pamant si doua pe piatra cubica. Niciun abs, absolut nimic. Singura chestie care s-a intamplat a fost capacul de plastic bye bye si janta un strop indoita (doar marginea) Desteptul ala a oprit pe banda 3
Prin urmare: mare atentie la piatra cubica, pot spune ca nu e diferenta intre ea si gheata cand este uda, atentie mare si la toti meseriasii care in orice curba (cum a fost si asta mica de tot de la statuie) intra peste alte benzi.
Ce sa zic, nu accelerati sau nu franati brusc in situatii de genul asta. Cel mai bine s-a comportat cand era in frana de motor si treaba s-a terminat cand s-a intors cu spatele. Nu ma intrebati cand s-a taiat benzina ca nu stiu absolut nimic, decat ca masina se suise pe bordura si mergea cu spatele cand am bagat frana pana in podea.
Nu in ultimul rand conduceti cu mare prudenta, c4 este o masina totusi grea si se transforma in sanie intr-o secunda sau nici macar.
Eu masina asta am testat-o la franari si aderanta pe asfalt ud, uscat, insa in niciun caz pe piatra cubica, mai ales uda.
Ii multumesc Lui Dumnezeu ca nu am patit absolut nimic, insa este de-a dreptul oribil sa te invarti aproape necontrolat cu masina (sunt destui de pe forum care pot confirma).
Pe aderenta scazuta cel mai bine este sa o lasati cat mai moale, chiar daca e vb de o ploaie amarata. Eu unul in seara asta am mers si cu 40 si cu 45 pe asfalt, intr-adevar eram pe un camp unde nu aveam habar ce catei apar sau alte chestii, apoi ca un tampit in loc sa franez usor sa il las pe ala sa ocupe 7 benzi m-am bagat pe banda 1 crezand ca stie ce face, dar din pacate nu a fost asa.
Acum pe vremea asta este bine sa tineti cont de pataniile altora si sa trageti concluzii din ele, e mai bine sa nu veniti voi sa povestiti lucruri de genul asta
Sorry, sunt prea socat pentru a ma mai uita cata mai pagina am scris si daca m-am repetat
PS. OFF: Adela spune-mi si mie te rog frumos cat sunt 4 capace pe 15" ca sa le schimb pe toate
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Aseara m-am jucat si eu cu a mea putin ce-i drept controlat, dar n-am reusit sa o fac asa ca tine
. Bine ca esti intreg si masina n-are nimic..Trebuia sa ii administrezi vreo cateva aluia care ti-a facut-o
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

- silvius
ala era socat, mai ales ca a vazut toate manevrele si masina oprita. Practic toti ne asteptam sa auzim acel poc, dar nu s-a intamplat. 2 fast 2 furious este vax pot spune, senzatia e oribila cand din sofer te trezesti pasager si te lupti sa obtii controlul masinii. Intr-adevar ce spune politia cu adaptarea vitezei la conditiile meteo e adevarat. Noroc ca mergeam pentru conditii de ploaie
- Bogdan
- Fondator
D-aia e bun ESP-ul ..tocmai pt situatii d-astea.. 

- silvius
- Bogdan
- Fondator
NU o sa poti sa il pui...mai bine schimbi masina decat sa pui ESP pe asta.
Te-ar fi ajutat, n-ai fi pierdut controlul la viteza aia...
Te-ar fi ajutat, n-ai fi pierdut controlul la viteza aia...

- silvius
ba se poate pune, daca nu in ro, o pun afara, no problem, banii sunt tot aia si factura tot ok.
Masina e pregatita. Se poate ca ats sa nu doreasca sa puna, insa masina e preechipata cu tot ce ii trebuie, esp fiind o optionala.
Oricum am scapat super ieftin: un capac distrus si o janta de tabla indoita. Acu trebe sa pun roata de rezerva
si sa cumpar alta janta.
Oricum de acum gume de iarna, gume de vara si ce e mai bun, asta e dau o gramada de bani pe ele, dar merita
Masina e pregatita. Se poate ca ats sa nu doreasca sa puna, insa masina e preechipata cu tot ce ii trebuie, esp fiind o optionala.
Oricum am scapat super ieftin: un capac distrus si o janta de tabla indoita. Acu trebe sa pun roata de rezerva
Oricum de acum gume de iarna, gume de vara si ce e mai bun, asta e dau o gramada de bani pe ele, dar merita
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
Nu se poate pune ESP.
Mai tineti minte threadul meu in care ma interesam ce se mai poate pune pe un Champion dupa cumparare la Citroen ?
Ei bine ESP a fost prima chestie pe care am trecut-o pe lista cu `nu se poate`
Insa cred ca niste cauciucuri BUNE pt vara si iarna fac semi-minuni.
Mai tineti minte threadul meu in care ma interesam ce se mai poate pune pe un Champion dupa cumparare la Citroen ?
Ei bine ESP a fost prima chestie pe care am trecut-o pe lista cu `nu se poate`
Insa cred ca niste cauciucuri BUNE pt vara si iarna fac semi-minuni.
C4 Cactus 2017 Baltic Blue 1.2 puretech 110cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
C4 Hatchback 2007 Noir Obsidien 1.6i 110cv
Sandero Stepway 2017 Rouge de Feu 0,9 TCe 90cv
- silvius
Citroen este OBLIGAT sa puna ESP datorita ofertei, nu am ce le face. Daca ATS nu poate dau in judecata saptamana viitoare Citroen Romania si PSA, nicio problema. ATS-ul se supune regulamentului PSA, prin urmare.....
Daca ATS nu are voie sa monteze esp sa imi dea rasp. in scris. Cat despre gume 7-8 milioane pe bucata fac pentru ca si ele sunt extrem de importante. Ce ma enerveaza este ca aveam discuri noi noute pe ploaia de ieri si la sfarsit dupa ce am pus masina cu spatele am calcat frana pana jos. Sper sa nu fi ovalizat/distrus discurile noi pentru ca de alea chiar mi-ar parea rau, dar oricum conteaza ca eu si sotia mea nu am patit nimic
Daca ATS nu are voie sa monteze esp sa imi dea rasp. in scris. Cat despre gume 7-8 milioane pe bucata fac pentru ca si ele sunt extrem de importante. Ce ma enerveaza este ca aveam discuri noi noute pe ploaia de ieri si la sfarsit dupa ce am pus masina cu spatele am calcat frana pana jos. Sper sa nu fi ovalizat/distrus discurile noi pentru ca de alea chiar mi-ar parea rau, dar oricum conteaza ca eu si sotia mea nu am patit nimic
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu nu am reusit sa invirt masina nici pe gheata (decit tragind frina de mina), nu stiu cum de ti-a iesit tie pe piatra cubica, fie ea si uda.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- silvius
deci: ala era langa mine, a tras de volan spre mine.... eu ieseam dintr-un mic viraj, cine stie zona isi da seama, eram pe banda 1 si nu aveam unde sa o iau decat ori sa pun frana de motor, dar ma lovea, ori sa accelerez. Cum masinuta e nervoasa in momentul accelerarii, cu volan usor de tot spre dreapta, dar usor de tot (aveam vreo 45-49) am ajuns la 57 cam, moment in care botul masinii s-a dus in toate directiile. Am ajuns de pe banda 1 pe banda 2 si 1/2
si masina e iesit aproape complet de sun control. Am tras spre dreapta ca sa nu intru pe contrasens unde erau destui la stop, si am vazut copacii, am tras usor spre stanga, insa nimic, masina derapa in continuare haotic cu control aproape zero, am tras tare spre dreapta, masina s-a intors cu 180 de grade si sa dus cu spatele (mers cu spatele) moment in care m-am suit pe bordura cu rotile de pe stanga si am ajuns cu acele roti pe pamant. In secunda urmatoare am apasat pedala de frana la podea si masina s-a oprit. A fost un sentiment excelent sa simt ca am din nou masina sub control si ca in sfarsit simt cum franeaza si am aderenta, chiar daca patina fiind cu doua roti pe pamant si doua pe piatra cubica. Singura frana a fost cea de motor atat cat a mers motorul, dupa care evident ca el a cedat si am ramas fara abs la franarea cu spatele. Intr-adevar janta o arunc pentru ca e indoita pe tampenia ai alaterala unde se fixeaza capacele si se vede cum apasa pe guma. Guma o sa vad cum arata, in mod normal ea nu are nimic. Daca aveam peste viteza legala povestea se sfarsea prost.
-
nero
- Robotizat