Vand Citroenul din semnatura, C4 coupe, negru , 95 000 km reali , acccept orice verificare, 2007, cumparata de mine de la reprezentata Citroen Craiova, sunt singurul proprietar, masina nu a avut accidente, este intretinuta exemplar, puteti studia ce apare in semnatura, acum o saptamana am schimbat softul la Norishor, bateria, bujiile, uleiul, filtru de ulei, filtru de polen (carbon activ).Cauciucurile de pe spate au 3 luni vechime, are si anvelope de iarna Nokian.
Pret 4999 eur.
http://www.autovit.ro/citroen-c4-C30543362.html
Vand Citroen C4 Coupe negru
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
-
rado
Vand Citroen C4 Coupe negru
Ultima oară modificat Dum Oct 20, 2013 1:30 am de către Norishor, modificat 1 dată în total.
Motiv: Am ediat eu anuntul cu link-ul bun si am facut putina curatenie. Bafta!
Motiv: Am ediat eu anuntul cu link-ul bun si am facut putina curatenie. Bafta!
-
rado
Re: Vand Citroen C4 Coupe negru
daca este cineva interesat de pe forum am sa ii dau un discount special 
- Juliu
- Numar Inmatriculare: B-14-KWD
Sunt frumoase jantele, nu le dai separat?
Mak XLR Ice Black, daca nu ma insel, greutate de vreo 6,7 kg per janta. Ce offset au?
Mak XLR Ice Black, daca nu ma insel, greutate de vreo 6,7 kg per janta. Ce offset au?
Citroen C4, 1.6 vti

-
rado
Da, asa e, merci , au 6,8kG /buc , ET 25, pot spune ca sunt chiar unicat..nu am vazut pe alte masini.. 
referitor la vanzarea separata..nu stiu ..fa-mi o oferta pe privat cu jantele tale la schimb..banuiesc ca ai stock.
referitor la vanzarea separata..nu stiu ..fa-mi o oferta pe privat cu jantele tale la schimb..banuiesc ca ai stock.
- fanut
- Numar Inmatriculare: LGR
Oare gresesc daca spun ca acelasi model are Mituc pe mazda??
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
rado
@Fanut : nu stiu cine e Mituc.
@Rica : e actualizat acum , cred ca a fost o perioada de cateva ore in care nu a fost activ..ca nu platisem, dar daca esti interesat vino sa stam de vorba in jurul ei ..nu sunt samssar ..nu trebuie sa o cumperi
@Rica : e actualizat acum , cred ca a fost o perioada de cateva ore in care nu a fost activ..ca nu platisem, dar daca esti interesat vino sa stam de vorba in jurul ei ..nu sunt samssar ..nu trebuie sa o cumperi
-
rado
Pret nou : 4499 EUR 
-
cipsu
Salve,ai taxa minune platita? In caz contrar, ai idee cat ar fi? merci!
-
rado
da, este platita
-
rado
masina a fost vanduta, se poate inchide.