Sorin's C4 Coupe

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Re: Sorin's C4 Coupe

Mesaj de mituc »

In olanda exista niste reguli pentru a mai domoli din interesul hotilor din masini pentru masina ta:
Nimic pe scaune, nimic pe bord, sau oriunde altundeva in masina, torpedoul gol si lasat deschis. Folia pe toate geamurile mai putin parbriz ar fi inca un plus (doar folie transparenta, antiefractie, nimic deosebit).

Aia fura din orice are usi si geamuri, o cutie de bomboane dintr-aia din plexiglass cu cheita daca lasi in drum se gaseste careva sa o sparga si sa se uite prin ea.

Si nu poti fi serios cind spui ca n-ai casco si te-ai mutat cu masina pentru o perioada lung de timp in alta tara.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

mituc scrie:In olanda exista niste reguli pentru a mai domoli din interesul hotilor din masini pentru masina ta:
Nimic pe scaune, nimic pe bord, sau oriunde altundeva in masina, torpedoul gol si lasat deschis. Folia pe toate geamurile mai putin parbriz ar fi inca un plus (doar folie transparenta, antiefractie, nimic deosebit).

Aia fura din orice are usi si geamuri, o cutie de bomboane dintr-aia din plexiglass cu cheita daca lasi in drum se gaseste careva sa o sparga si sa se uite prin ea.

Si nu poti fi serios cind spui ca n-ai casco si te-ai mutat cu masina pentru o perioada lung de timp in alta tara.
Nu am absolut nimic la vedere, pe scaune sau pe bord.. In torpedou nu tin decat cartile masinii, asigurarea, alte hartiute si rahaturi, si stand-ul de GPS.

Treaba cu foliile am vrut sa o fac in vara inainte sa plec, dar mi-a fost frica ca as putea avea probleme cu politia pe aici, mai ales ca nu eram sigur daca documentul ala RAR pe care ti-l elibereaza ei este vazut ca fiind valabil si de catre olandezi. Nu de alta, dar sunt foarte bune si in caz de accident. Intre timp, mi-am dat seama ca nu e chiar asa mare panica si o sa imi pun si folii cu prima ocazie cand ajung cu masina inapoi in tara (in Olanda ar fi mult prea scump).

Legat de Casco, in vara cand m-am interesat, mi-au dat niste scoruri de am cazut pe spate (pentru ca am sub 25 de ani si pentru ca era vorba de masina noua, deci istoric de la zero) si pe langa faptul ca nici nu cred ca imi permiteam, mi se parea exagerat si nu am fost de acord sa imi platesc din nou masina in aprox. 3 ani de zile prin Casco. Pe de alta parte, am luat in calcul sa o trec pe numere de Olanda, si asta este alt motiv pentru care nu am fost sigur ce sa fac cu Casco-ul. Intre timp, m-am linistit cu varianta asta, si am gasit niste oferte mai bune. In iarna cand vin in tara o sa ma agit sa vad ce oferte mai bune gasesc si sa incerc sa semnez un contract de Casco.

Dar in general, ce spui tu, ar fi util de stiut daca cineva ar incerca sa imi sparga masina pentru ceva din ea...desi nu vad ce ar putea fi tentant, in cazul meu. Tin totusi sa cred ca daca au fortat butucul usii, atunci a incercat sa o fure cu totul.

In fine...momentan, o sa ma uit mai des la ea si o sa ma duc sa schimb butucul. Restul, raman in plan.

Oricum, mersi frumos pentru sfaturi :hi
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Asa cum ti-a spus si Mituc, se urmaresc bunuri si valori. Ai cumva vreo urma de ventuza pe parbriz de la detector, GPS sau altceva? Bine ca nu ti-a dat cu fragmentul de bujie in geam.
De fapt nu-mi dau seama ce este mai costisitor de reparat, fortare butuc sau spargere geam... :roll:
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Juliu scrie:Asa cum ti-a spus si Mituc, se urmaresc bunuri si valori. Ai cumva vreo urma de ventuza pe parbriz de la detector, GPS sau altceva? Bine ca nu ti-a dat cu fragmentul de bujie in geam.
De fapt nu-mi dau seama ce este mai costisitor de reparat, fortare butuc sau spargere geam... :roll:
Bai, bine zici. Am urme de ventuza de GPS pe parbriz pe interior, chiar destul de vizibile. O sa incerc sa le sterg mai des. Mersi frumos! :hi

A, da, si eu cred ca butucul (120 euro cu tot cu manopera) e mai ieftin decat geamul cu tot cu manopera. :)

Imagine

alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Sorinel , vezi ca citesti printre randuri ... mituc a zis clar , folie transparenta , antiefractie , nu folie neagra :!:
mituc scrie: Nimic pe scaune, nimic pe bord, sau oriunde altundeva in masina, torpedoul gol si lasat deschis. Folia pe toate geamurile mai putin parbriz ar fi inca un plus (doar folie transparenta, antiefractie, nimic deosebit).
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

alex82 scrie:Sorinel , vezi ca citesti printre randuri ... mituc a zis clar , folie transparenta , antiefractie , nu folie neagra :!:
mituc scrie: Nimic pe scaune, nimic pe bord, sau oriunde altundeva in masina, torpedoul gol si lasat deschis. Folia pe toate geamurile mai putin parbriz ar fi inca un plus (doar folie transparenta, antiefractie, nimic deosebit).
Da Alex, am citit bine. Vroiam intradevar folie neagra (dar nu complet fumurie, ceva pe la 60-70%) pe luneta si cele din spate (pe principiul: daca tot am masina neagra si vreau folii, macar sa ii dau si un pic de aspect vizual) si folie transparenta antiefractie pe cele din fata. :wink:

Imagine

Juliu
Numar Inmatriculare: B-14-KWD

Mesaj de Juliu »

Folia antiefractie e frectie. Nu-ti sparge geamul dar iti forteaza butucul sau iti sparge geamul deflector, ca doar nu foliezi tot.
Anul trecut am avut speta cu luneta sparta, ce-i drept era Smart. A ridicat polita si i-a sustras din compartimentul portbagaj.

Daca iti face pocinogul si intra prin efractie, sa scotoceasca, tot se plateste prin Casco sau din buzunar.
Citroen C4, 1.6 vti
Imagine
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

Folia aia protejaza numai la pietricele, restu' ... e can-can.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Mda, in fine...prioritar este sa comand butucul, sa il schimb, si sa incerc sa imi fac Casco acum in iarna, sau oricum, cat mai repede posibil...depinzand de ce oferte primesc. Ca sa ma linistesc si de tot, mi s-a bulit si GPS-ul...si am adus tot ce aveam de la el in casa. :)

Imagine

simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Io zic sa sudezi niste grilaje la geamuri,da-o in mortii ei de folie :glasses
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

simply the lex scrie:Io zic sa sudezi niste grilaje la geamuri,da-o in mortii ei de folie :glasses
Da, o fac masina de jandarmerie :)))

Imagine

Rica

Mesaj de Rica »

Daca te mananca in c-r tre sa te scarpini.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Rica scrie:Daca te mananca in c-r tre sa te scarpini.
:?: :!: :?:

Imagine

Rica

Mesaj de Rica »

Folia, GPS-ul...
Ce ciudat!
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Masina inseamna bani, si chiar destul de multi. Asta e... :(

Imagine