Seria 1 diesel

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
catalin4u24
StarShip Pilot
Marca si model masina: Lancer Sportback

Re: Seria 1 diesel

Mesaj de catalin4u24 »

Au avut parintii mei Cielo. Tare mult mi-a placut la vremea aia :wink:
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

catalin4u24 scrie:Au avut parintii mei Cielo. Tare mult mi-a placut la vremea aia :wink:
Si ai mei isi luasera un Cielo prin 2003. Era din 1999, Executive, putin sub 60.000 km in bord. Geamuri electrice si aer conditionat...mare fita pe vremea aia. Plus ca tineau franele bomba comparativ cu fosta Dacie 1410 a lui tata :)) Si totusi, i-a pus tata un eleron, niste jante acolo pe 15...i-a pus un sistem audio Blaupunkt cu subwoofer tot Blaupunkt de 800W...nu era rau. Acuma stiu si eu de unde am mostenit microbul asta in sange :)))
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Mda. Momentan stau potolit cu investitiile, astept sa-mi vina navigatia, sa o montez si apoi merg mai departe cu roti etc. Momentan tre' sa o programez la revizie, mi-am luat si un kit de curatat tapiseria dar nu ma lasa vremea asta de cacat sa ma apuc de ea... defapt cred ca ma apuc sa dau consola jos sa colantez ce a mai ramas de colantat...
Sper sa se potriveasca navigatia pentru ca seria 1 modelul asta E87 s-a fabricat cu doua tipuri de bord, unu cu o consola centrala mai lunga si unu cu o consola mai scurta, sper sa n-am nesansa sa nu se potriveasca si sa fi asteptat 3 saptamani degeaba... :roll:
sergiu9my
Marca si model masina: Citroen C4,1.6HDI
Numar Inmatriculare: PH 90 WTF

Mesaj de sergiu9my »

Poate nu o sa ai tu norocul asta....

Se vede foarte bine cu colantul ala; dar in timp de la solutii de curatat bordul nu se exfoliaza?..
Citroen c4 Coupe, 16Hdi, 90 calusei
Imagine
раскрутка сайтов
Costi596
Numar Inmatriculare: B 42 CJJ

Mesaj de Costi596 »

catalin4u24 scrie:Au avut parintii mei Cielo. Tare mult mi-a placut la vremea aia :wink:
O sa am si eu cat de curand :ok
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

sergiu9my scrie:... dar in timp de la solutii de curatat bordul nu se exfoliaza?..
ce-s alea?
oricum, el nu-si spala masina niciodata, deoarece are grija Cel de sus si I-o spala zilnic, prin ploi abundente :glasses
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Tocmai ce ma întorc din mașina, m-am dus in ideea sa desfac si sa colantez ce mai era de colantat dar m-am sucit la 180 de grade după ce am observat ca într-adevăr se decojeste pe la colturi, deci FAIL. De pe volan l-am dat deja jos, mai am doua piese care or sa-mi ia in jur de 15 sec sa i-l dau jos.
Soluții sunt, prima si cea mai buna teoretic este aplicarea a câteva straturi de lac după colantare, lacul ăla se va întări si va tine colantul la locului lui pentru mult timp us ca-l va proteja de zgârieturi .
Deci dam jos tot si o luam de la capăt. Astia spuneau ca tipul asta de brushed aluminiu nu este la fel de maleabil ca cel imitatie de carbon dar deh, am vrut sa vad pe pielea mea.
Rămâne de vazut dacă mai pun ceva sau pur si simplu dau piesele la vopsit si le fac negru lucios, nu suport argintiul asta de cacat. Sau sparg o banca si-mi iau piesele de la BMW , cele din aluminiu adevărat sau carbon :)

Tapatalk 2
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Nu te baga la lac peste colant,am incercat eu pe diverse modele de colant si sare cu succes.Poate doar sa fie vreun lac special pt asa ceva...
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Atunci renunt la idee. Cred ca le dau la vopsit intr-un negru lucios simplu si aia e...
fanut
Numar Inmatriculare: LGR

Mesaj de fanut »

Acolo in zona ta nu exista hidrotransfer? Sunt pe fb niste baieti care se ocupa cu asa ceva si din pozele lor arata grozav elementele facute de ei.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

Plasti shit nu ? :)

using Tapatalk 2 now Free
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Mi-a ajuns si mie pachetul de revizie de la OPIE, multumiri lui mituc pentru pont :hi
Toate sunt exact ce recomanda BMW. De azi intr-o saptamana sunt programat la service pt revizie.
Mai am de luat un oil separator versiunea doi care e ceva mai bun decat ce e pe masina, plus filtrul de motorina.
Cutia aia mare e filtrul de polen cu carbon activ, imens :lol:
ImagineImagineImagine

Ah, era sa uit de bradutul mirositor primit bonus :ya :lol:
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Dupa 3 saptamani azi a ajuns navigatia dar asa cum mi-era teama bineinteles ca nu-i compatibila cu tipul meu de bord cu toate ca din descriptia anuntului ar fi trebuit sa se potriveasca pefect.... vanzatori cretini. :(

Imagine

Ar mai fi o solutie, sa-mi comand cealalta varianta de la dynavin care e 100% compatibila dar e cu 200£ mai scumpa si nu cred ca sunt dispus la ora asta sa dau 600£ pe o navigatie non-oem in conditiile in care una originala completa din dezmembrari e vreo 700£...
Nu stiu ce o sa fac, daca mai imi bat capul sau nu, ramane de vazut, acum trebe sa astept sa-mi bage astia banii inapoi, idiotii.
catalin4u24
StarShip Pilot

Mesaj de catalin4u24 »

Sau ar mai fi o varianta cu bataie de cap, sa-mi caut pe la dezmebrari partea de bord care nu este compatibila la mine cu una cu care este navi compatibila...
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Mesaj de simply the lex »

Io nu prea imi dau seama cum ar veni unitatea asta in bordul tau ...vad ca modulul de clima vine imediat sub HU pe care il ai acum...

Oricum daca asta de ai luat-o acum se potriveste la mufe,adica e functionala si ramane doar problema adaptarii care zici ca se rezolva cu o piesa din dezmembrari,eu as opta pt varianta asta.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”