Seria 1 diesel
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
- Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI
Re: Seria 1 diesel
Dupa resoftare doar tu sau dupa resoftare ambii ?
)
-
joeadrianblack
commandorsteel scrie:pffaaa.. mai mult ca sigur ca tu ai avut frana de mana trasa...![]()
mai incearca odata cu frana lasata
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
După resoftare eu, ce treaba am eu cu elalex82 scrie:Dupa resoftare doar tu sau dupa resoftare ambii ?)
Tapatalk 2
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Aham... pai si atunci , asupra carui fapt esti cruios , daca acum sunteti egali ?? ... nu ti`e clar ca o sa`l iei sau ce ?
Cat despre motoarele de la VAG , sunt foooarte tunabile
Cat despre motoarele de la VAG , sunt foooarte tunabile
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Sunt curios cum se va simți mașina după resoftare NU in comparație cu ăla cu Seat ul ca oricum n-am de unde sa-l mai iau
)
Am uitat sa-i cer Nr de telefon
Cat despre motoarele tunabile , dacă Vag sunt foarte tunabile atunci bmw'urile sunt extrem de tunabile doar ca probabil nu ești la curent cu motoarele de BMW
Tapatalk 2
Am uitat sa-i cer Nr de telefon
Cat despre motoarele tunabile , dacă Vag sunt foarte tunabile atunci bmw'urile sunt extrem de tunabile doar ca probabil nu ești la curent cu motoarele de BMW
Tapatalk 2
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- alex82
- Alex Ploiesteanu'
Aveam impresia ca tu ai 177 de cai ...
In fine , cand m`am referit la tunat ma refeream ca stiu golfuri gti`uri cu cate 500 de cai , din 200 stock , la asta ma refeream la tunabil , nu doar un soft . Pe cand la PSA , asa ceva e de domeniul sf`ului ...
In fine , cand m`am referit la tunat ma refeream ca stiu golfuri gti`uri cu cate 500 de cai , din 200 stock , la asta ma refeream la tunabil , nu doar un soft . Pe cand la PSA , asa ceva e de domeniul sf`ului ...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
N-am si ma bucur ca n-am 177 ca ala e motorul ala stricaciosalex82 scrie:Aveam impresia ca tu ai 177 de cai ...
In fine , cand m`am referit la tunat ma refeream ca stiu golfuri gti`uri cu cate 500 de cai , din 200 stock
Eu ma refeream care e mai tunabil dupa un simplu remap mah , ca asa poti modifica orice motor dupa costuri colosale
Golful ala de 500cp, realizezi cam cate modificari s-au facut sa se ajunga la suma aia si cat s-a cheltuit, nu?
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Mi-am luat un set de roti pe 16" originale BMW, le-am gasit pe gumtree, pomana la 90£
Le-am luat in ideea sa le fac de iarna, sa-mi iau un set de gume de iarna si sa le pun dar acum deja ma gandesc la alta combinatie

Tinand cont ca la noi iarna inseamna vreo saptamana de zapada pe an, deja nu stiu daca merita investitia in gume de iarna si ma gandeam sa le vand p-ale mele de 17 de pe masina, sa mai pun bani si sa-mi fac un set nou nout de vara pe 18"
Ceva de genu:

Ce ziceti?
Le-am luat in ideea sa le fac de iarna, sa-mi iau un set de gume de iarna si sa le pun dar acum deja ma gandesc la alta combinatie

Tinand cont ca la noi iarna inseamna vreo saptamana de zapada pe an, deja nu stiu daca merita investitia in gume de iarna si ma gandeam sa le vand p-ale mele de 17 de pe masina, sa mai pun bani si sa-mi fac un set nou nout de vara pe 18"
Ceva de genu:

Ce ziceti?
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Da, cred ca e o idee buna. Imi plac alea pe 18 inch.catalin4u24 scrie:Mi-am luat un set de roti pe 16" originale BMW, le-am gasit pe gumtree, pomana la 90£![]()
Ceva de genu:
Ce ziceti?
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
- Ediz
- Marca si model masina: Citroen C4 1.6i
Mercedes C200 Kompressor - Numar Inmatriculare: Ct 07 WOA / CT 90 ESE
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Si eu dar din pacate se pare ca modelul acela nu se potriveste la mine, sunt de seria 3 si sunt prea late pe spate si vor iesi prea mult in afara si-asa ET'ul este cu 15mm mai mic, ceea ce nu vreau... va trebui sa ma orientez pe alt model. E ok un pic de stance dar prea mult devine caraghios...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Rectificare la consumul C-Class'ului, acum ca am făcut mai mulți Km cu ea si in regim de oraș si de autostrada, deci stam cam așa : consum real de la plin la plin in regim urban - 15l/100km, consum de autostrada de la plin la plin - 9,8l/100km
. Unde câștigă BMW'ul recuperează Mertzanu'
Tapatalk 2
Tapatalk 2
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
- catalin4u24
- StarShip Pilot
N-am talpa grea, e consumul FAIL FAIL
Tapatalk 2
Tapatalk 2