Cumpar distantiere/flanse roti

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
simply the lex
aLEX YO!...
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0 Hdi
Numar Inmatriculare: AG 85 LEX

Cumpar distantiere/flanse roti

Mesaj de simply the lex »

Vreau un set de 4 distantiere cu inel de centrare.Eventual si prezoanele care sunt mai lungi.

Orientativ,as vrea 20 fata/20 spate.Insa sunt deschis la propuneri,nu m-am documentat in sensul asta sa vad daca atinge,daca nu,daca se vede mai bine sau mai prost cu diverse marimi.

De preferat sa fie de fabricant decent,nu facute pe strung.

De asemenea cei care aveti montate pe masina,imi sunt de ajutor opiniile voastre.

Merci :hi
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
GeoBun
Numar Inmatriculare: OT 04 BUN

Re: Cumpar distantiere/flanse roti

Mesaj de GeoBun »

Pai in primul rand, trb sa ai jantele.. ca nu prea se potrivesc la toate. Eu de ex acum mi-am schimbat jantele cu cele de iarna si nu am putut sa pun si distantierele. Trb masurate cu precizie (daca vrei sa le faci) Cele standard nu au si inele de centrare.
C4 Coupe 94cp
simply the lex
aLEX YO!...

Pai evident ca am jantele :mrgreen: vreau flanse cu tot cu inel de centrare adica dintr-o bucata,parca 65,1 era diametrul astfel incat se potrivesc si pe jantele de aliaj si pe cele de tabla.Nu vreau sa fac niciun compromis in defavoarea calitatii sau mai stiu eu ce alte solutii ieftine.
Dezmembrari C4 Coupé/Hatchback 1.6i, 1.6 Hdi, 2.0 Hdi VTR/VTS : viewtopic.php?f=4&t=7439" onclick="window.open(this.href);return false;
Bogdan
Fondator
Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005

Mesaj de Bogdan »

Lex, suna la cei de la cartuning(mag de pe eminescu) si sigur gasesti ce ai nevoie ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews
Imagine
simply the lex
aLEX YO!...

Maine la prima ora.Merci :hi
Închis

Înapoi la “Sold OUT!”