e... garnitura asta n-a fost chip sa o mai scoatem, a iesit injectorul, relativ usor, garnitura a ramas acolo. Era mizeria naibii acolo, ca un fel de smoala, ceva foarte tare, iar garnitura a devenit una cu motorul. Am curatat injectorul, si mi-a facut o garnitura din teflon. Bagat injectorul la loc si aia e. Nu mai scapa compresie. Acum sa vedem cat tine smecheria. Nu m-a costat decat 50 de lei operatia, dar sa speram ca nu va mai fi nevoie sa umblam acolo.vlad scrie:Garnitura din cupru de sub injector.
Snow White Coupe by Citroen
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Re: Snow White Coupe by Citroen
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Din cite stiu eu teflonul nu e un material maleabil, deci nu e indicat pt garnituri pt ca nu se muleaza pe suprafata etansind. Bine ca tine; sper cit mai mult.
- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Ce-o mai face asta micu
, nu pot sa cred ca au trecut 3 ani