dobanda prefinantare

Codul rutier, legislatia in vigoare, politia romana, Casco, RCA, alte plati
Scrie răspuns
Mihai

dobanda prefinantare

Mesaj de Mihai »

vreau sa stiu si eu dak are cineva leasing la unicredit si a platit ceea ce platesc eu'dobanda prefinantare'si 'dobanda prefinantare tva'???wtf???am primit intr-o luna 6 facturi si nu stiu dak va mai continua asa...pls help....dak va mai continua asa le umplu masina de facturi ,o duc in fata la unicredit pe nicolae caramfil si ii dau foc cu tot cu chitante,facturi samd...astept raspunsuri :evil:
C4 coupe VTR 1.6I gri ferr B-69-PLU
herete

Mesaj de herete »

da, eu, am platit la inceput la avans. este o factura de 35.69 ron si atat.
C4 Coupe Urban Jungle 1.6i 16V 110CP Gris Fer B 55 PSU
Mihai

da???

Mesaj de Mihai »

problema e ca la mine e de 330 si ceva de roni.....la tine nuu a fost cine stie ce...
newt
CPatratzel
Marca si model masina: Mercedes-Benz CLA 250 4matic

Mesaj de newt »

Ceea ce ai platit tu este un comision pe care ti-l baga pe gat si reprezinta dobanda la suma contractata pe perioada intre semnarea contractului si ridicarea masinii. Este stipulata intr-un capitol obscur al contractului. Banuiesc ca a durat destul de multisor pana ti-au livrat masina de ai avut atat de mult de platit.
Jupiter Red CLA 250 4matic | AMG Sport | AMG Exclusive | Night | ILS | Command Online | RVC | Sunroof | Harman/Kardon
Ex: Golf V alb, 1.9TDI 105CP M6 Comfortline, ESP, clima bi-zona, cotiera
Ex: C4 coupe luciferos 1.6i 16v 110cp, VTR + clima bi-zona, monograme, sticker, '06
Mihai

da

Mesaj de Mihai »

am asteptat aproape o luna desi in momentul in care eu am dat comanda masina era deja la curtici ceea ce teoretic inseamna ca in maxim 2 saptamani trebuia sa vina....dar probabil ca pe drum au prins avalanse,cutremure,ploi si alte calamitati.....oricum cei de la unicredit au facut plata efectiva a trecu cam o saptamana
Scrie răspuns

Înapoi la “Legislatie si altele”