Volvo XC 70 D5
- Vasea
- Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006
Re: Volvo XC 70 D5
DS + PEUGEOT & CITROEN ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/543791945662860
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
CITROEN C5 CLUB ROMANIA - https://www.facebook.com/groups/110645719379127/
https://www.carvertical.com/ro/landing/ ... b=0eb206ae
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
frumoasa masina si cred ca-i confortabila..
interiorul se intretine greu? tinand cont ca este bejul ala deschis...?
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Autofacelift de care zice fanut (eu nu-i stiu), sau autosmile in spate la providenta ( http://autosmile.ro/contact.php" onclick="window.open(this.href);return false; ), sau caroglass pe CA Rosetti (din p. de fier, dupa ce intri pe sos iasi/sculeni (inca bd. CA Rosetti acolo) la 15 metri dupa semafor sint pe stinga (sau pe dreapta daca vii dinspre sculeni spre iasi, http://www.parbriz.com/contact.html" onclick="window.open(this.href);return false; ).fanut scrie:in gradinari la autofacelift baietii lucreaza bine , ajungi la ei asa: la pod la metalurgie faci dreapta spre splai bahlui, mergi pe splai spre mall prima straduta la dreapta intri pe ea (treci de un magazin cu case de marcat etc) la capatul stradutei iar dreapta e o strada cu sens unic. pe straduta asta cu sens unic e un garaj mare scrie autofacelift e pe partea stg . bafta
Din fericire in iasi sint mai multi care pun foliile bine. Insa ca tot intram in iarna iti recomand un tratament la caroserie fie la autosmile fie la spalatoria click de pe sos. chisinaului (usa-n poarta cu tehnoton).
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- emicald
- Marca si model masina: Citroen C4 thp
Cred ca la Volvalau caroseria e tratata dupa alte criterii... otel suedez, alea-alea.mituc scrie:... Insa ca tot intram in iarna iti recomand un tratament la caroserie fie la autosmile fie la spalatoria click de pe sos. chisinaului (usa-n poarta cu tehnoton).
C4
- andu_nae
- Marca si model masina: Volvo XC70, D5
Deocamdata nu stiu exact cum se intretine, plasticele par solide si cu putine striatii si atunci ar trebui sa se curete destul de usor, masina nu a fost curatata special pentru vanzare la interior si are urme normale de uzura, si nu pare nimic grav, dar planuiesc si o curatare mai rasarita in interior.
P.S. Multumesc pentru recomandari pentru folie.
Volvo XC70, D5
ex: C4 Coupe 1.6 HDI
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
-
mituc
Ce treaba are otelul de sub vopsae cu vopseaua si lacul?emicald scrie: Cred ca la Volvalau caroseria e tratata dupa alte criterii... otel suedez, alea-alea.
-
mituc
Ok, deci masina e plina de pinze de paianjen
Daca pui urechea pe ea o sa auzi cum urla dupa un detailing 
Desigur, e doar ceva cosmetic si de protectie a aspectului, nimic cu adevarat functional.
In rest la exterior se prezinta neasteptat de bine pentru ceva care a mers 130k km prin tara asta. Masina mea la 130k (ma rog, aproape 140, dar irelevant) e bombardata toata.
Desigur, e doar ceva cosmetic si de protectie a aspectului, nimic cu adevarat functional.
In rest la exterior se prezinta neasteptat de bine pentru ceva care a mers 130k km prin tara asta. Masina mea la 130k (ma rog, aproape 140, dar irelevant) e bombardata toata.
- andu_nae
Am trimis mail celor de la autosmile pentru curatare interior si folii si ceruire, sa vedem ce si ami ales cand au de gand sa-mi raspunda, daca nu le fac o vizita zilele urmatoare.
Nu stiu daca aveti idee, dar cam in cat timp se elibereaza de la ANAF hartia care atesta ca nu a fost recuperata taxa auto?
Altfel masina merge foarte bine, mi se pare totusi ca amortizoarele pe spate sunt putin "prea" confortabile, nu se aude nimic, dar masina parca ia un tangaj prea mare daca intri putin mai tare intr-un viraj sau pe denivelari.
Nu stiu daca aveti idee, dar cam in cat timp se elibereaza de la ANAF hartia care atesta ca nu a fost recuperata taxa auto?
Altfel masina merge foarte bine, mi se pare totusi ca amortizoarele pe spate sunt putin "prea" confortabile, nu se aude nimic, dar masina parca ia un tangaj prea mare daca intri putin mai tare intr-un viraj sau pe denivelari.
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
- sorinel0310
- Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
- Numar Inmatriculare: B *** SXN
Intre 10 si 14 zile lucratoare dureaza dovada de la ANAF pentru taxa platita si nerecuperata, in mod normal (fara pile).andu_nae scrie:Nu stiu daca aveti idee, dar cam in cat timp se elibereaza de la ANAF hartia care atesta ca nu a fost recuperata taxa auto?
Stiu de cand am inmatriculat eu masina mea in luna Mai.
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0

- andu_nae
Si inca un aspect important, poate fi ceruta si de catre cumparator daca am toate documentele nu?sorinel0310 scrie:
Intre 10 si 14 zile lucratoare dureaza dovada de la ANAF pentru taxa platita si nerecuperata, in mod normal (fara pile).
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0
- sorinel0310
Sigur ca da, pai de cumparator trebuie ceruta. Trebuie sa fie ceruta de persoana pe numele caruia va fi pusa masina la inmatriculare. Altfel nu va fi valabila la DRPCIV la inmatriculare, din cate stiu eu.andu_nae scrie:Si inca un aspect important, poate fi ceruta si de catre cumparator daca am toate documentele nu?sorinel0310 scrie:
Intre 10 si 14 zile lucratoare dureaza dovada de la ANAF pentru taxa platita si nerecuperata, in mod normal (fara pile).

-
mituc
Poate fi ceruta si ce vinzator (eu asa am avut-o). Acea dovada e pentru masina, nu pentru vreo persoana.
- sorinel0310
Da, dar se elibereaza in numele persoanei care o cere. Credeam ca conteaza treaba asta, daca tu zici ca nu...nu te contrazic. Eu oricum am scos-o singur dupa ce am avut toate actele necesare in brate, dar e adevarat, am luat masina cu factura de la o firma.mituc scrie:Poate fi ceruta si ce vinzator (eu asa am avut-o). Acea dovada e pentru masina, nu pentru vreo persoana.

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Meserie masina, un salt urias de la C4 pot spune 
- andu_nae
Am reusit sa infoliez masina si arata
Altfel masina e absolut spectaculoasa cand vine vorba de confort si eleganta, imi place la nebunie, pe de alta parte nu e nimic/niciodata/sub nici un aspect sport
Joi am gasit pe Oituz niste serpentine umede si cu temperatura exterioara de 0 grade si incepusera sa-mi straluceasca ochii la gandul ca sunt la volanul a ceva 4x4 de 180 cai
dar surpriza, are un sistem de control al stabilitatii si tractiunii absolut ucigator de pasiune, nu am reusit nici macar sa o enervez putin dapai sa o pun in dificultate
Altfel cand vine vorba de accelerari in linie dreapta pe suprafete cu aderenta se descurca mai mult decat onorabil si are un sunet al motorului absolut incantator, efectiv "rage" (scuze mituc pentru copierea conceptului
)
Nu stiu daca are legatura, dar am descoperit ca are si rotile putin dezumflate si dupa ce am reglat presiunile si consumul parca a mai revenit printre cei vii (ca eram "la furat" rau cu un consum in afara de 10l/100Km)
Drumuri bune

Altfel masina e absolut spectaculoasa cand vine vorba de confort si eleganta, imi place la nebunie, pe de alta parte nu e nimic/niciodata/sub nici un aspect sport
Joi am gasit pe Oituz niste serpentine umede si cu temperatura exterioara de 0 grade si incepusera sa-mi straluceasca ochii la gandul ca sunt la volanul a ceva 4x4 de 180 cai
Altfel cand vine vorba de accelerari in linie dreapta pe suprafete cu aderenta se descurca mai mult decat onorabil si are un sunet al motorului absolut incantator, efectiv "rage" (scuze mituc pentru copierea conceptului
Nu stiu daca are legatura, dar am descoperit ca are si rotile putin dezumflate si dupa ce am reglat presiunile si consumul parca a mai revenit printre cei vii (ca eram "la furat" rau cu un consum in afara de 10l/100Km)
Drumuri bune
Volvo XC70, D5
Toyota Yaris, 1.0
Toyota Yaris, 1.0