De vanzare bara fata modificata...Modificabila!

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Scrie răspuns
Adrian
Membru 'tunat'

De vanzare bara fata modificata...Modificabila!

Mesaj de Adrian »

Vand bara mea de pe masina, asa cum este ea.. Pret 700 de lei - neagra, identica ca in poza, fara crapaturi, zgarieturi etc..

O pot vopsi la culoare contra cost: 800 de lei cu totu, inclusiv vopsea, materiale, montaj - satisfactie 100%! Daca nu va place cum a iesit, nu facem targul 8)

Daca, de exemplu, nu va plac prizele alea laterale - nu vad motivul- dar ma rog, se pot scoate fara problema, in cazul in care aveti alta culoare!

NU ramane decat sa imi dati codul masinii, al culorii, si in 3-4 zile, veti avea o bara personalizata! E vorba doar de 1 bucata, cea din poza!

Motivul vanzarii: o sa imi cumpar jante pe 18 si o sa o cobor din suspensie!

Daca din orice motiv, sau daca aveti o idee, si vreti sa schimbati aspectul barei, discutam si stabilim un alt pret, evident mai mare, in functie de ce vreti sa faceti...

Astept PM! Eventual provincia :lol:

Imagine
alte poze: www.fotothing.com/prizainel
puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

ce bara vrei sa-ti pui in schimb ? :)
gurile de aer folosesc la ceva ?
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu mai am o bara, care este in modficari, chiar acum!

Gurile de aerisire au rol estetic!
puiuradu
Membru Nefondator

Mesaj de puiuradu »

am inteles :)

ma mai gandesc io la bara .(daca nu o vinzi in vreo doua - trei luni , devin eu candidat serios).
.. dar totusi mie nu-mi par prea estetice gurile alea de aer ...
C4 Coupe 1.4i X (B-45-DWD)
Scrie răspuns

Înapoi la “Sold OUT!”