Sorin's C4 Coupe

Prezinta-ti masina chiar daca e stock sau are modificari. Obligatoriu poze
Reguli forum
Aceasta sectiune va contine prezentari ale masinilor(fie ele stock sau modificate), iar pozele sunt obligatorii!
Restul aspectelor, gen consum, probleme, nemultumiri etc etc, vor fi dezbatute in sectiunea "Jurnal de Bord"!
Scrie răspuns
Norishor
Marca si model masina: Citroen C2 VTS - 1.6 16V (Track and Hillclimb car)
Numar Inmatriculare: NOR

Re: Sorin's C4 Coupe

Mesaj de Norishor »

350 RON - 300 unitatea - 50 RON codarea si montajul din partea casei :)
:idea: Diagnoza computerziata - Lexia/DiagBox: Activari/dezactivari optiuni (centuri, DRL, AUX, etc..) /Update soft ECU /Resetare auto-adaptivi /Programare cheie noua /Programare RD/RT CD/Mp3 /Diagnoza pre-achizitie auto
:idea: Reparatii diverse cheie telecomanda
:arrow: http://www.facebook.com/ClubCitroenC4
sorinel0310
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe (an: 2008) - 2.0 HDi 16V - Noir
Numar Inmatriculare: B *** SXN

Mesaj de sorinel0310 »

vip3r_yo05 scrie:bravo pasarel, sa asculti cat mai multe mp3-uri pe el. cat te-a costat unitatea si cat a fost in total (cu tot cu montaj, daca a fost cazul de initiere cu lexia, etc.)?
Norishor scrie:350 RON - 300 unitatea - 50 RON codarea si montajul din partea casei :)
Mersi frumos, Gabitzu :D

Pretul unitatii mi s-a parut foarte bun, avand in vedere ca a venit in cutie, este aproape nou :D
Citroen C4 Coupe (2008): 2.0 HDi 16V, 138CP & FAP (VTR+) - Noir Obsidian
Currently updated to VTS features + Engine Chiptuning - Stage 2: 163CP & 395NM

Imagine

Magic number: 200.000km
viewtopic.php?f=19&t=7683&start=0
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Deja am depasit 160.000km cu robotzelul si functioneaza absolut perfect ! :D

Imagine

16.0 160.160 :P

Imagine

sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Dupa ce am strabatut Romania, Ungaria, Slovacia, Cehia, Germania si Olanda in lung si in lat, am ajuns cu bine aseara in Amsterdam cu robotelul.

Am parcurs un total de aprox. 2800 km, in diferite conditii de drum (serpentine si gropi, cum sunt in Romania, pana la autostrazi no-speed-limit, cum sunt in Germania), dar masina s-a comportat ireprosabil. In bord, kilometrajul a depasit deja 163.500 km.

Sunt foarte multumit de cum s-a comportat masina, atat ca stabilitate si putere, cat si ca performante si fiabilitate. A fost un adevarat drive test...iar totul a mers foarte bine.

Motorul pe aceasta masina este clar atuul principal (ma tineam lejer dupa BMW-urile nervoase de pe Autobahn-urile din Germania, la viteze de 180-190 km/h, iar consumul instant la 180 km/h se invartea intre 6 si 7 la suta), dar in acelasi timp, fiabilitatea plasticelor de pe robotel lasa de dorit, cum se bine cunoaste aceasta problema la C4.
Dupa ce am alergat-o pe la nemti, un deflector de aer (cel din stanga masinii) imi mai statea doar intr-un clips (era cat pe ce sa il pierd, noroc ca am observat la timp si l-am prins la loc cat de cat), grilele de la bara din fata mi s-au desprins un pic mai rau decat erau (s-au mai rupt inca 1-2 clipsuri), iar binecunoscutele plastice de pe stalpii din fata ai masinii s-au mai desprins putin pe alocuri.
Asta este...pana la urma, sunt doar niste plastice, dar poate fi deranjant daca tii mult la aspectul masinii. Oricum, am vazut multe masini ramase pe autostrada ca s-au stricat pur si simplu (nici o frantuzeasca), deci se poate intotdeauna si mult mai rau :P

Alt aspect de luat in seama: tot acest drum a fost facut doar cu 2 plinuri si jumatate. :!: ceea ce mi se pare incredibil de rezonabil, avand in vedere capacitatea motorului si luand in considerare faptul ca un plin s-a dus doar in Romania.

Dupa atata drum, a venit si momentul in care sta si se odihneste linistita in parcarea din fata casei. :mrgreen:
Imagine

Imagine

Vasea
Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006

Mesaj de Vasea »

Felicitari si bine ai revenit "acasa" :hi
Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Mesaj de Arian »

Felicitari pentru drum. Plasticele s-au dus doar de la viteza? Da fuk?! Oricum eu cred ca nu s-a stricat ceva pentru ca robotelu si-a dorit sa ajunga la destinatie mai mult ca tine. :) A fugit de strazile din Romania mancand asfaltul. :)
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Arian scrie:Felicitari pentru drum. Plasticele s-au dus doar de la viteza? Da fuk?! Oricum eu cred ca nu s-a stricat ceva pentru ca robotelu si-a dorit sa ajunga la destinatie mai mult ca tine. :) A fugit de strazile din Romania mancand asfaltul. :)
Adevarat :))
Nu s-au dus ele singure de la viteza...aveau deja cate unu - doua clipsuri rupte si s-au mai rupt inca unu - doua...si posibil sa se duca de tot la un moment dat :))

Imagine

Vladone
Marca si model masina: Citroen C4 Coupe Facelift, 1.6 HDI 90 HP (noFAP)
Numar Inmatriculare: AG 04 JAD

Mesaj de Vladone »

In ritmul asta, cand te intorci in tara, vii cu ea cabrio :)
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Va salut din nou, dragi colegi !

Am si eu o problema. Se pare ca autostrazile de la nemti mi-au facut-o bine (vorba vine)...in sensul ca, calitatea discurilor mele de frana de pe fata - proaspat schimbate in aceasta vara cu tot cu placute - nu a fost indeajuns de mare pentru vitezele la care se alearga masinile pe Autobahn-uri. :)

In ce sens zic asta? Dupa ce am alergat masina pe acolo cateva sute de kilometri cu viteze destul de mari...si dupa niste frane bruste, eventual si unele ciupite (ca deeh, la viteze de 160-180, sau chiar si mai mari de atat, e imposibil sa nu mai tragi si niste frane serioase cand se apuca un tir sau o mortaciune sa depaseasca alt tir), am prins niste ploi destul de serioase pe autostrada si s-au format niste baltoace destul de mari, incat am impresia ca destul de multa apa mi-a fost aruncata fix pe discurile super incinse. Una peste alta, masina imi franeaza in suturi acuma (suturile mai serioase si trepidatiile agresive in volan apar la viteze de oras, la franari relativ medii), si deci am cel putin unul dintre discuri ovalizate, iar eu banuiesc ca asta s-a intamplat, ca alta explicatie nu am...vorba aia, astia nu au gropi, damburi sau alte chestii, iar eu nu iau speed bumper-ele in frana sau alte prostii de acest gen.

Intrebarea ar fi urmatoarea: Avand in vedere ca discurile + placutele sunt noi noute, are ceva daca mai merg cu ele asa macar pana in vara anului viitor, cand revin cu masina in tara?

Banuiesc ca se vor toci placutele inegal in primul rand, si vor trebui schimbate prematur...dar fiind noi noute, ar trebui sa tina pana in vara viitoare, corect? Ideea e sa nu afecteze altceva pe acolo atata timp cat le folosesc asa ovalizate...sau sa am cine stie ce alte probleme mai tarziu.

Nu vreau sa par chitros...dar nu va imaginati ce preturi au astia pe servicii aici, m-ar rupe de bani sa le schimb in Olanda, si as incerca sa evit asta pe cat posibil. (

:hi

Imagine

Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

In afara de inebunirea ABS si ESP daca ai nu prea are ce sa faca, posibil si o uzura neuniforma pe anvelopa.
Dar poti face doua lucruri, unu sa iti cumpere din tara cineva un disc si sa il schimbi tu ca nu este greu, sau doi sa te duci cu discul la un strun acolo sa ii ia putin din cocoasa... asta daca nu e mare diferenta si tre intre adanc in el.
Bafta
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Rica scrie:In afara de inebunirea ABS si ESP daca ai nu prea are ce sa faca, posibil si o uzura neuniforma pe anvelopa.
Dar poti face doua lucruri, unu sa iti cumpere din tara cineva un disc si sa il schimbi tu ca nu este greu, sau doi sa te duci cu discul la un strun acolo sa ii ia putin din cocoasa... asta daca nu e mare diferenta si tre intre adanc in el.
Bafta
Am si ABS, si ESP... :roll:

Problema nu e neaparat de luat alte discuri, ca preturile nu difera rau fata de Romania. E vorba de preturi pe servicii, adica manopera sau mai exact orice tine de pus osul la treaba, se plateste scump.

Si daca vreau sa le duc la un strung (daca as gasi), m-ar costa foarte mult oricum, cel mai probabil. Iar eu, sa le schimb singur...sa zicem ca stiu mecanica si eu mai in teorie, dar sa pun mana, nu ma pricep de nici o culoare, si nu prea imi vine sa ma risc. Stii cum e, cu franele nu te joci :)

Imagine

Rica

Mesaj de Rica »

Poi sigur un coleg poate face un tutorial sa te ghideze.
De acord ca nu te joci cu franele, dar mai e si chestia aia ... ce fac cu mana mea e bun facut.
Cauta cateva tutoriale si scheme cu ansmblul rotii fata si ai sa vezi ca nu este greu de schimbat.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
sorinel0310

Mesaj de sorinel0310 »

Rica scrie:Poi sigur un coleg poate face un tutorial sa te ghideze.
De acord ca nu te joci cu franele, dar mai e si chestia aia ... ce fac cu mana mea e bun facut.
Cauta cateva tutoriale si scheme cu ansmblul rotii fata si ai sa vezi ca nu este greu de schimbat.
Nici nu mai zic ca nu am nici un fel de scule aici si nici nu stiu exact de ce scule am nevoie :(
Ce sa zic, sper totusi sa tina fara probleme pana in vara viitoare, ca la urmatoarea revizie sa le dau jos si sa le fac o investigatie completa si sa vedem ce trebuie facut...

Imagine

Rica

Mesaj de Rica »

Nu il lua pe nu in brate, studiaza putin si ai sa vezi ca nu iti trebe scoala sa faci treaba asta.
Nici scule pricopsite nu iti trebe.
Rica masina pe cric, roteste roata si vezi care este busita si o dai jos.
Scoti etrierul si studiezi terenul, dupa poza discului cred ca este prins in daua sau patru suburi pe care le desfaci si gata... ala este etrierul.
Ce ciudat!
Vasea
Marca si model masina: Renault Scenic 2, 1.6 b, 2006

Mesaj de Vasea »

pune niste poze, daca poti si poate te ajuta cineva, prin skype , de ce nu...
cauta la sectiunea tutoriale, ai acces acolo avand topic cu masina, eu si Rica nu le vedem :(
Scrie răspuns

Înapoi la “C4-ul tau”