Sfat achizitie C4 max 4000 euro

Scrie răspuns

Citroen Coupe vs Citroen Hacthback

Chestionarul s-a închis pe data de Mie Iul 31, 2013 6:46 pm

Citroen C4 Coupe
29
58%
Citroen C4 Hatchback
21
42%

Voturi totale: 50

Arian
Marca si model masina: Citroen C5 Exclusive 2.0hdi 163CP 2010 BOURRASQUE
Numar Inmatriculare: VS 01 NEO

Re: Sfat achizitie C4 max 4000 euro

Mesaj de Arian »

Cine ma poate ajuta cu o procedura mai exacta?
Eu mi-am propus in felul urmator:
- tren bucuresti-cluj 20:30 - 06:00
- plimbare, cafea, diverse cam 1 ora sau 2
- mers vazut masina, verificare vizuala, plimbare (test drive)
- mers la verificat Lexia + mecanic + daca e necesar de schimbat ceva urgent (Totul la reprezentanta)
- mers facut acte - vanzare cumparare (aici mai am de aflat detalii)
- dupa contract am inteles ca trebuie cerut certificat fiscal (obligatoriu pentru binele meu)

si banuiesc ca as fi gata de plecare.

Eu as fi vrut sa ma duc sambata. Am vreo sansa sa gasesc deschis pentru toate astea sa pot termina in timp util?
Precizez ca a ramas sa scoata el primul rand de numere rosii si asigurare inainte de a ajunge eu in Cluj.
Ex: Citroen C4 Coupe 2006: 1.6i 16V, 109CP (VTR) Gri Iceland
New: Citroen C5 Exclusive 2010: 2.0hdi 163CP Blue BOURRASQUE
Filtru Particule Anulat + Stage 2 by Doc (OBDTUNING) la 196CP/144kW/400Nm
Rica
Marca si model masina: ....

Mesaj de Rica »

Fiscalul nu il poate scate decat cu actul de VC si in zile lucratoare.
Dar unde este inmatriculata?
Restul sun ok ce zici tu acolo.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Asterix
Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
Numar Inmatriculare: VL xx GAC

Mesaj de Asterix »

Arian vezi ca in prima poza in fata Coupe'ului e un Opel cu numere de BH Si in spate un Audi cred inmatriculat pe alta tara ...adica ai grija sa nu te minta ca o aduce din Luxemburg ... Adica ceva gen : "Cum sa nu fie ok daca eu am venit pe roti cu ea?" Verific'o bine inainte ca arata bine la banii astia ...
Arian

Mesaj de Arian »

Este cumparata din Luxemburg, el lucreaza in Germania pe sezon de vara. Se ocupa de rulote, le cumpara si le revinde in tara. Cu masini mai rar. Am vazut ca apare o masina cu nr romanesti acolo. E a lui sau a unui coleg de-al lui. Pozele le-am verificat sunt facute in ziua in care i-am cerut poze si sunt reale (nu luate de pe net). Am inteles ca isi aduce si 10 rulote cand vine in tara.
Mi-a dat Norishor numele primului proprietar si am gasit niste poze cu masina pe facebook in Luxemburg.
Sa inteleg ca nu are rost sa ma duc sambata dupa masina daca nu pot rezolva cu certificatul fiscal.
Va trebui sa plec duminica seara sa pot rezolva luni.
Asterix
Marca si model masina: C4 Coupe 1.6Hdi
Numar Inmatriculare: VL xx GAC

Mesaj de Asterix »

Am inteles . E bine de stiut .

Da clar luni .
sergee
Marca si model masina: citroen c4, 1.6 HDI 110, rouge lucifer
Numar Inmatriculare: BV 85 WYN

Mesaj de sergee »

Salut. Vezi ca din momentul in care faceti contractul de v-c si tipu isi scoate certificatul de neurmarire fiscala tu ai 30 de zile sa inmatriculezi masina, altfel vei plati amenda pentru depasire.
Rica

Mesaj de Rica »

Sa o treaca la fisc are 30 de zile.
Eu nu am trecut una pe numele meu 2 ani si am dat-o pe numele fostului proprietar pe certificat si carte si fiscalul de la mine si nu au fost probleme.
Nu m-a amendat nimeni. :wink:
Deci la fisc trebe sa o inscrii in evidenta in 30 de zile ca ei merg pe VIN,la politie nu stiu cat iti permite legea cu astea de afara.
Dar ma gandesc ca ar trebui sa aibe un fiscal ceva din luxemburg,de la noi de ce ii mai trebuie?
Bafta
:hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

sa lamurim cateva lucuri:
-nu iti trebuie nici un fiscal din Luxemburg (nici nu cred ca exista asa ceva)
-presupun ca cel care iti aduce masina nu este propietar in acte asa ca dupa legile tampite de la noi trebuie sa o treaca la impozit si apoi sa sa o vanda si asa iti poate elibera certificat fiscal
(mai exista o varianta sa faci tu contract direct cu propietarul trecut in acte si asa scapi de problema cu fiscalul dar aici nu intru in detalii)
-ideal este sa cumperi masina intr-o zi lucratoare
Bafta multa
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

Alexc4 are dreptate, nu ai nici o treaba cu certificat fiscal. Eu mi-am luat o masina (germania) acum trei saptamani si lucrurile au decurs asa:
- am vazut anuntul, am sunat si a doua zi dimineata m-am dus a o vad. Arata bine, am dat o cheie, am batut palma.
- ne-am dus impreuna la o firma unde am dat actele masinii + copie buletin + contractul de vanzare cumparare. Contractul il avea tipul care a adus masina semnat de proprietar in alb (cum spune alexc4), m-am mai iscalit si eu (practic am cumparat masina direct de la neamt!) si o pisi de la firma a plecat cu dosarul dupa numerele rosii. S-a intors dupa vreo 30-45 minute cu dosarul + numere + asigurare!
- spui fetelor de la firma "saru'mana", pui numerele, te sui in noul tau C4 si in 6-7 ore esti acasa :)

Atentie, daca vrei sa mergi inainte la reprezentanta, fa-ti programare!!!
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Arian

Mesaj de Arian »

Pai da, pentru a scoate numere rosii nu iti trebuie fiscal, dar pentru inmatriculare cu numere negre iti trebuie. Eu asa stiu. Oricum 3 luni voi merge cu nr rosii, ideea e sa nu am vreo surpriza la inmatriculare finala.
Rica

Mesaj de Rica »

Lectura placuta
http://www.impozitelocale1.ro/actePF.html" onclick="window.open(this.href);return false;
:hi
Ce ciudat!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Iti spun cum stau lucrurile din proprie experienta, dupa ce o verifici la "sange", cumperi masina, faci contract VC si mergi cu cel ce iti vinde masina la fisc sa iti arate cei de acolo ca e ok din pct de vedere fiscal, nu plati certificatul fiscal acum, va trebui sa platesti si impozit pentru masina pe 6 luni ca nu are rost daca scoti numerele rosii pentru ca certificatul fiscal este valabil 30 de zile si iti va trebui cand inmatriculezi masina. Procedezi astfel, dupa ce ai vazut ca e ok din pct de vedere fiscal ii spui ca atunci cand vrei sa o inmatriculezi il suni si iti trimite fiscalul prin posta, si tu achiti totul la tine la primarie :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
alexc4
Numar Inmatriculare: B 688 SKN

Mesaj de alexc4 »

DjAndr3w scrie:Iti spun cum stau lucrurile din proprie experienta, dupa ce o verifici la "sange", cumperi masina, faci contract VC si mergi cu cel ce iti vinde masina la fisc sa iti arate cei de acolo ca e ok din pct de vedere fiscal, nu plati certificatul fiscal acum, va trebui sa platesti si impozit pentru masina pe 6 luni ca nu are rost daca scoti numerele rosii pentru ca certificatul fiscal este valabil 30 de zile si iti va trebui cand inmatriculezi masina. Procedezi astfel, dupa ce ai vazut ca e ok din pct de vedere fiscal ii spui ca atunci cand vrei sa o inmatriculezi il suni si iti trimite fiscalul prin posta, si tu achiti totul la tine la primarie :hi
Gresit! Cel mai bine ia acum certificatul fiscal o declara la fisc si nu te mai doare capul pentru 60 lei pe an cat e impozitul.
Nu este obligatoriu sa inmatriculezi imediat dupa ce o declari la fisc
C4 VTS 2.0HDI black
ex c4 1.6 16v black in transformare
Florinhot
Marca si model masina: C4 1,6 HDI, 92CP
C5 2,0 HDI, 163 CP
Numar Inmatriculare: B 43 WKR

Mesaj de Florinhot »

Bai nene...eu am fost amendat pentru treaba asta pt ca am declarat-o la fisc atunci cand m-am hotarat sa o inscriu permanent (dupa cele trei randuri de nr rosii).
Amenda a fost de 60 ron, si daca primesti amenda... nu cred ca este un capat de tara...

Ii dau dreptate lui AlexC4 in privinta procedurii :hi
Imagine

If you want to make God laugh, tell him about your plans.
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

alexc4 scrie:
DjAndr3w scrie:Iti spun cum stau lucrurile din proprie experienta, dupa ce o verifici la "sange", cumperi masina, faci contract VC si mergi cu cel ce iti vinde masina la fisc sa iti arate cei de acolo ca e ok din pct de vedere fiscal, nu plati certificatul fiscal acum, va trebui sa platesti si impozit pentru masina pe 6 luni ca nu are rost daca scoti numerele rosii pentru ca certificatul fiscal este valabil 30 de zile si iti va trebui cand inmatriculezi masina. Procedezi astfel, dupa ce ai vazut ca e ok din pct de vedere fiscal ii spui ca atunci cand vrei sa o inmatriculezi il suni si iti trimite fiscalul prin posta, si tu achiti totul la tine la primarie :hi
Gresit! Cel mai bine ia acum certificatul fiscal o declara la fisc si nu te mai doare capul pentru 60 lei pe an cat e impozitul.
Nu este obligatoriu sa inmatriculezi imediat dupa ce o declari la fisc
Alex, certificatul fiscal iti trebuie la politie cand iti iei numerele, cand depui actele, si nu trebuie sa fie mai vechi de 30 de zile ce tot zici cu declaratul la fisc, aia e alta poveste, si daca o declari inainte si o inmatriculezi dupa 90 de zile iti iei amenda, crede-ma, in ultimii ani am inmatriculat ceva masini SH provenienta UE.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Sfaturi achizitie Citroen C4”