ramas fara 1 bucata bara fata

Accidente de toate felurile...
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Daca o dati in maidanezi vs. munca mea .... Prefer sa omor 10 maidanezi, numai sa nu pateasca nimic masina! E un animal, atata tot!

Nu ma intelegeti gresit, imi plac cainii, dar daca vine vorba siguranta si buzunarul meu, nu ma abat de la drum!
Eu am dat odata peste un caine, eram pe centura, aveam 80 de km pe ora! El cred ca a vazut lumina si a sarit in fata masinii... Impactul? Sange peste tot, macabru.. Prietena mea e mare iubitoare de catei si cand a vazut faza a inlemnit. Eu, ca sa nu o supar:
- Pui, era un iepure, cateii nu au ce cauta pe centura, e prea departe pentru ei...
- Aaa, da? Uff... Am crezut ca era un catel!

Oricum, eu as fi suferit mai mult dupa un iepure! ... :roll:
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

Adriane, prin faptul ca incerci sa nu il faci terci inseamna ca ti si la masina ta, si scuza-ma, nu te supara pe mine, insa e si el un suflet.
Daca ai un copil de 3 ani in fata (nu e o imensitate), ce faci?
Eu nu zic sa intram in copaci, insa nah.
Eu unul nu mai suport maidanezii, mi-au omorat un birmanez, mi-au sarit la potaia mea cand eram cu copilul afara.
La 80 la ora daca era chiar in fata ta nu aveai ce sa faci evident si ii puteai spune prietenei ca e o bufnita, o chestie :lol: :lol: :lol:
Cand eram la drum o data aveam in fata o dubita si vad un uliu cum o ia spre acea dubita, drept spre parbrizul omului de i-au sarit pene la mine pe masina.. super tare, pasarea a zburat in continuare
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

Eu nu apucasem sa vad cainele.. A fost tare din scurt!
O alta faza... Eram in Germania, pe drumurile lor secundare, si la un moment dat mi-a iesit o caprioara in fata, speriata de farurile mele... Noroc ca i-am vazut ochii care reflectau lumina, si avand 50km/h, am pus o frana de am crezut ca las rotile in urma!
Rezultatul? Ne uitam din masina la una bucata caprioara nemteasca, traversand strada! :lol:
Adrian
Membru 'tunat'

Mesaj de Adrian »

silvius scrie: Daca ai un copil de 3 ani in fata (nu e o imensitate), ce faci?
Nu compara un om cu o potaie... Daca e sa imi iasa un copil in fata, prefer sa ma rastorn cu masina, sa vad ce fac cele 6 air-baguri in cazuri extreme!

Acum intrebarea mea, pentru astia cu protectia animalelor:
Da cand mancati porc sau vitel, credeti ca animalele alea au murit de batranete si apoi au ajuns la voi in farfurie? Sa cand mancati la McDonalds sau KFC, puii aia din tigaie s-au sinucis si s-au oferit de buna voie la voi sa fie mancati?

Eu cred ca cei care iubesc atat de mult cateii, si ar face accident sa ii salveze, totusi accepta sa manance un animal crescut pentru a le satisface foamea.. Trebuie sa priviti si acest aspect..

Sau acum, toti de forumul asta sunt vegetarieni...

Eu recunosc.. Iubesc animalele, dar daca e sa omor, din greseala, un animal, nici o lacrima.. Nici o parere de rau! Sincer!
silvius
Numar Inmatriculare: B08BBK

Mesaj de silvius »

pls sa nu incepem polemici pentru ca nu isi are rostul :wink:
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Adrian scrie:[Acum intrebarea mea, pentru astia cu protectia animalelor:
Da cand mancati porc sau vitel, credeti ca animalele alea au murit de batranete si apoi au ajuns la voi in farfurie? Sa cand mancati la McDonalds sau KFC, puii aia din tigaie s-au sinucis si s-au oferit de buna voie la voi sa fie mancati?
Una e sa-i aplici o lovitura fatala si sa se termine totul in 5-6 secunde, si alta e sa se tirasca in labele din fata cu spatele zdrobit inca vreo 2 ore pe acolo.

Azi venind de la service de la suceava am claxonat la un moment dat un ciine prin Valea Lupului (la intrarea in iasi dinspre tg. frumos) care statea pe banda 2 asteptind sa se faca liber si pe sensul celalalt, sa se duca si el. L-am claxonat, a pliat urechile si s-a dus pe banda 1.
Un bou cu dacie dupa care voiam sa ma si intorc si sa-l tin intr-un claxon toata viata lui, nu l-a claxonat, nu nimic, si ciinele derutat fiind de toate zgomotele din jurul lui nu s-a dat la timp. A sarit totusi insa a primit una peste coada (care ii sarise dintre picioare cind a facut saltul salvator). Daca boul cu dacie ori il claxona, ori se ducea pe banda 2, facea si ciinele o treaba acolo, ca stia el ca nu sta unde trebuie, doar trebuia claxonat.

In general ciinii au comportament de oameni betivi non-violenti: stau si se holbeaza la tine si nu inteleg cum poti sa vii tu asa repede spre ei, dar daca ii claxonezi fac ce trebuie. Uneori iti mai sar si in fata, dar mie mai des mi se intimpla asta cu prosti cu masini sau cu pietoni care practica culturismul (adica isi lasa creierii acasa si-i cultiva in ghiveci, sa se faca mai mari, cam cit unul de gisca, asa).

Eu n-am fost acolo sa-l judec pe om sau pe ciinele pe care l-a pocnit. Ce vreau sa spun insa este ca de obicei ciinii sint constienti de existenta, forta si viteza masinilor care trec pe linga ei, stiu sa interpreteze un claxon (e instinctiv), si ca se mai intimpla sa iti sara si in fata si sa nu ai ce face.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
banditu

Mesaj de banditu »

ca tot nu imi era de ajuns ca aveam bara facut zob , azi de dim am mai gasit si masina impinsa in boscheti, cam la 1 m distanta de locul unde o parcasem...am ramas socat cand am vazut-o..de la exterior nu se vedea nimik...decat aripa stanga sarita un pic din imbinare dar cand am deschis capota, ambele faruri au cazut :(((
Pagube : aripa stanga +dreapta rupt clemele de imbinare
: far stanga + dreapta rupte clemele+ surubelele alea de plastic
: grila superioara bara fata rupta
: plasticul ala unde e inchizatoare la capota spart

Ca sa pot sa merg cu ea pana la politie sa imi faca constatarea ca nemernicii nu au vrut sa se deplasese pana la locul faptei a trebuit sa imi lipesc masina cu banda izoliera :))

Oare sunt cel mai ghinionist dintre voi sau a patit cineva mai rau ??
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
nero
Robotizat

Mesaj de nero »

Cum adica ai gasit masina impinsa? N-ai tras si tu frana de mana, sau macar bagata in viteza?
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack
banditu

Mesaj de banditu »

ba da , era bagata in viteza + frana de mana trasa dar eu stiu cum o fi intrat in ea , cine o fi intrat de s`a dus pana acolo :((
onacus

Mesaj de onacus »

Pai in spate nu ai nimic? Ca Din ce spui tu ori o fost impinsa din spate cumva (sau tamponata desi din ce spui tu spatele este intact), ori trasa.

Da' de ce ti-ar impinge cineva masina in boscheti? Ai blocat pe cineva? Sau ai parcat pe locul cuiva?
Honda Civic Sedan ES 1.8 M/T New Red Pearl
Ex C4 Coupe UJ 1.6i Gri Aluminium ...
Lisa
Sharky Boy
Numar Inmatriculare: B-03-LIS

Mesaj de Lisa »

cred k au fost aia cu protectia animalelor. :lol:

oricum...dak nu e busita fata spate nu avea cum sa iti mute maisna 1 m cu frana de mana trasa sau bagata in viteza. si dak era doar bagata in viteza si ti-au impins masina probabil ti-au busit si cutia de viteze
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"
banditu

Mesaj de banditu »

masina e busita in fata rau :( nu am luat locul nimanui si nici nu am blocat pe nimeni ...nush ce drq s`a intamplat ..oricum masina arata groaznic din fata..farurile stau sa cada capota indoita aripile la fel ..off deabea astept sa ma duc sa o bag in service
Scrie răspuns

Înapoi la “Crash boom bang - Accidente”