Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Da, am inteles. Tocmai d-aia te-am intrebat daca se potriveste la 407 pentru ca n-ar fi rau sa-l pui si pe peugeotclub. 90% din cei care au acest display pe 407 au probleme cu el la modul ca se innegreste, mai ales la caldura. Culoarea galbena nu cred ca ar fi o problema ; banuiesc ca pentru culoare display-ul foloseste o folie iar folia se poate lua de la display-ul de pejo pentru a pastra culoarea portocalie.
Il bag numai dupa ce ma conving ca ala e 100%. Ia o poza de pe net si arata-mi-o sa vad cum e in functiune. Eu il stiu pe cel de 407 si vreau sa stiu daca si asta e la fel.
Nu vreau sa ma fac de rahat acolo pe forum pentru ca am si eu o reputatie acolo si lumea ma stie de om calumea
Atentie insa, culoarea galbena e data de leduri in proportie de 80% si 20% de folie. Deci prin simpla schimbare a foliei nu se ajunge la portocaliul acela.
Am inteles dar cred ca nici nu mai conteaza culoarea la cati sunt disperati le schimbe. Cel putin pe 407 toti au probleme cu ele si e si foarte greu sa gasesti unul sh in stare ok.
Baiete ti-l bag la vanzare. Esti sigur ca e perfect functional ? Sa nu se innegreasca sau sa dispara din pixeli la caldura.
Ganja, ca sa nu inducem lumea in eroare ti-am sters postarile. Este vb de un produs pus la vanzare. Daca ai informatii despre produsul respectiv care este la vanzare, ok, altfel... nu are rost sa poluam topicul. Multam!