poate da un telefon sa puna o intrebareRica scrie:Barele transversale sunt produse de catre Green Valley, Franta, special pentru fiecare model de masina, toate produsele Green Valley fiind omologate TUV pentru calitate si siguranta.
Caut bare transversale originale pt Citroen C4.
Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
- Rica
- Marca si model masina: ....
Re: Caut bare transversale originale pt Citroen C4.
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Ce ciudat!
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cred ca-s originale. asa am comandat masina si asa mi-au dat-o, cu toate ca barile si carligul mi le-au facturat separat dupa ce a venit conserva din spaniamielu' scrie:Originale ?commandorsteel scrie:pe barile transversale eu am dat vreo 800 lei prin 2007mielu' scrie:Am gasit pe ebay in FR si in GB dar sunt scumpe rau. Am vrut sa iau si eu pentru C4-ul meu Grand Picasso. Originale bineinteles.... altfel mai bine nu mai iau.
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

-
funakoshi
- Marca si model masina: C4 grand picasso 1,6 hdi
- Numar Inmatriculare: B-37-MAM
Gasesti la cei cu portabagaje auto undeva pe langa Lizeanu costa 600 cele de otel sau 800 cele de AL
- cpv_13
- Numar Inmatriculare: VL 21 CPG
uitati-va la Peugeot - stiu ca aveau reducere 50 %.... si se cam potrivesc 
Merita incercat.
Eu am originale. M-au costat vreo 500 de lei (reducere 30%). Daca ar fi sa cumpar din nou... as lua Whispbar.
Astea originale sunt oribile. Daca mergi doar cu barele, vibreaza plafonul de nu-ti vine sa crezi (se aude un vuiet gros in masina de zici ca esti in tunelul de vant).
Alea costa de doua ori mai mult da' nu te doare capu'.
http://www.whispbar.ro/gaseste_mi_masina
Merita incercat.
Eu am originale. M-au costat vreo 500 de lei (reducere 30%). Daca ar fi sa cumpar din nou... as lua Whispbar.
Astea originale sunt oribile. Daca mergi doar cu barele, vibreaza plafonul de nu-ti vine sa crezi (se aude un vuiet gros in masina de zici ca esti in tunelul de vant).
Alea costa de doua ori mai mult da' nu te doare capu'.
http://www.whispbar.ro/gaseste_mi_masina
C4 Berlina - Rosu Lucifer
1.6 HDI 92 CP
1.6 HDI 92 CP
- vlad
- CREATIVE TECHNOLOGIE
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6 HDI
- Numar Inmatriculare: BH 57 ELA
Mi-am gasit barele mult dorite. Se poate inchide si muta in SOLD OUT.
- satelite
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6
- Numar Inmatriculare: B-26-BIT
A trecut ceva timp de cand nu a mai scris nimeni pe aici, totusi, imi incerc si eu norocul...
As avea nevoie sa cumpar/inchiriez/imprumut un set de bare pentru robotel, am planuit un roadtrip pana in Grecia, si m-am gandit ca mi-ar fi de folos ceva spatiu de depozitare in plus... vom fi 4 persoane totusi
Asa ca,
daca aveti de vanzare, sau stiti pe cineva care m-ar putea ajuta, v-as fi foarte recunoscator
As avea nevoie sa cumpar/inchiriez/imprumut un set de bare pentru robotel, am planuit un roadtrip pana in Grecia, si m-am gandit ca mi-ar fi de folos ceva spatiu de depozitare in plus... vom fi 4 persoane totusi
Asa ca,
- satelite
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.6
- Numar Inmatriculare: B-26-BIT
Nimeni nimeni?