Tehnic, functional, calitate, performante toate sunt la fel...specialized sunt cunoscuti ca foarte fiabili chiar si la entry level.. Asta nu inseamna ca modelele de la Giant sau Cube nu ar fi, dar parca prea se vorbeste de Specialized si fiabilitate la entry level.
Eu am mers fara prea mari probleme cu 18", si am 1.70 incaltat....teoretic 18" s-ar preta pana pe la 1.80 asa, dar incearca-le si tu vezi cum stai pe una de 18" cum stai pe una de 17" si aia e.
La Cube de exemplu mi-am luat cea mai mica marime, si pare alegerea perfecta, chiar daca la inceput ma gandeam ca o sa para o bicicleta de copii.
Oricum pregateste-te de , curatat lant, transmisie, la fiecare 100km cel putin daca nu te bagi in namoale, si revizii la frane .. Eu m-am saturat la a mea la fiecare maxim 100km, sa incep curatarea, pinioane, lant, schimbator, si nu poti sa dai ca taranul cu WD40 sau Break Cleaner chiar daca se curata repede, pentru ca daca ajunge la rulmenti e nasoala treaba, si atunci incerci cu diverse solutii care curata dar nu ataca rulmentii, sau muncitoreste pui Break Cleaner pe carpa si freci