Merci de vizita si ne mai vedem
PS : Trage bine tare soba ta.me likes
simply the lex scrie:Hehe,uite si poza,ba mai mult...a intrat in cadru si vecina mea handicapata de la parter,nu sunt rau,chiar e handicapata.![]()
Merci de vizita si ne mai vedem![]()
PS : Trage bine tare soba ta.me likes

Mea culpa. Reformulez: si butelia ta e frumoasa!alex82 scrie:A lui nu e soba ca nu e diesel... el are lampa cu gaz

Tu ce ce te bagi ma,tereacualex82 scrie:A lui nu e soba ca nu e diesel... el are lampa cu gaz
Mare om , mare caracter Andrei VUA astasorinel0310 scrie:Printre altele, multumita lui Andrei VUA (care mi-a vandut pontul), astazi am reusit sa imi pun si eu becuri portocalii pe pozitii (dar portocalii cu adevarat, exact asa cum vroiam eu, US style)

Da, componente sunt AM, dar sunt comandate impreuna cu mecanicul meu si inca un prieten care se pricepe foarte bine la piese (nu mi-am facut eu de cap singur)Vladone scrie:Pretul e beton ! E clar ca toate componentele sunt AM dar esti sigur ca sunt ok ca si calitate ?

Corect. Si ai de unde alege...caci daca te tine buzunarul, poti sa iei piese AM mult mai bune decat cele originaleFlorinhot scrie:De-a lungul timpului am tot auzit de la mecanici un lucru cu care si eu sunt de acord.
Sunt ok piesele AM daca sunt de la producatori consacrati.
Se pare ca si mecanicul tau este de aceeasi parere

La aproximativ 30.000 km mi-am schimbat si eu placutele de frana, mai mult pentru ca sunt paranoic, altfel placutele OEM ar fi mers mult si bine...sorinel0310 scrie: ...
Filtrele au fost de la Mann si Magneti Marelli, iar discurile si placutele de frana fata sunt TRW
...

La mine nu placutele, ci discurile fata OEM erau tot TRW. Oricum, sunt cele mai bune si cele mai recomandate din ce am inteles, si din cate vad, se confirma astaJuliu scrie:La aproximativ 30.000 km mi-am schimbat si eu placutele de frana, mai mult pentru ca sunt paranoic, altfel placutele OEM ar fi mers mult si bine...sorinel0310 scrie: ...
Filtrele au fost de la Mann si Magneti Marelli, iar discurile si placutele de frana fata sunt TRW
...
Intr-adevar, am pus tot placute de frana marca TRW, fata si spate si nu am probleme. De fapt placutele OEM de pe puntea spate erau tot marca TRW.