Biciclisti in ClubC4
- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
Re: Biciclisti in ClubC4
daca-ti tai oo-lele, nu o sa te mai deranjeze dimensiunea cadrului 
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
- Marca si model masina: Lancer Sportback
Si as slabi 20 de kg
Are 10kg unu
sunt de plumb
Are 10kg unu
-
joeadrianblack
Aprox 10kg e profi, aprox 15kg ok, iar in jur de 20 not ok.
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Un MTB ok, de calitate, nu carbon, cam 12kg...
Un MTB full carbon, cam 8, 8.5 kg
Un MTB full carbon, cam 8, 8.5 kg
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
joeadrianblack
Daca in England e la fel nebunia cu 29rele atunci pe ebay ar trebui sa gasesti niste biciclete f misto la preturi zbengoase...
Urmatorul cadru pe care doresc sa-l cumpar sigur va fi carbon. Pe vremuri nu-mi permiteam deoarece erau scumpe si crapau foarte usor...
Urmatorul cadru pe care doresc sa-l cumpar sigur va fi carbon. Pe vremuri nu-mi permiteam deoarece erau scumpe si crapau foarte usor...
- catalin4u24
- StarShip Pilot
Mă uitam la un entry level gen Cube AIM, place la mine cum arată si la 13,5kg, este decent zic...
Sent from Tapatalk 2
Sent from Tapatalk 2
- Bogdan
- Fondator
E o bicicleta buna, dar nu te astepta sa te poarte cu brio prin cine stie ce noroaie ...
La ce preturi ai gasit o in Anglia? Daca o vrei din Romania, da-mi de stire si te ajut cumva
La ce preturi ai gasit o in Anglia? Daca o vrei din Romania, da-mi de stire si te ajut cumva

- catalin4u24
- StarShip Pilot
La 319£ cu frane fara disc iar cu vreo 60£ in plus cu disc.
Ai un pret mai bun in Ro? Ma rog, oricum nu m-ar ajuta in Ro eu am nevoie in UK de ea...
Ai un pret mai bun in Ro? Ma rog, oricum nu m-ar ajuta in Ro eu am nevoie in UK de ea...
- Bogdan
- Fondator
Pai nici nu trebuie sa iti pui problema de frane fara disc ... avand in vedere ca e un MTB, disc e un must have!
Pai daca iti trebuie in UK nu are sens atunci sa te complici cu Romania, ca tot ar trebui sa o cari pana acolo cumva si cand tragi linie posibil sa ajungi la aceleasi costuri!
Pretul nu suna rau la ce zici tu, ca, 2200 RON , deci probabil la noi sa o iei cu vreo 50-70 EUR mai ieftina cu o reducere meseriasa!
Pai daca iti trebuie in UK nu are sens atunci sa te complici cu Romania, ca tot ar trebui sa o cari pana acolo cumva si cand tragi linie posibil sa ajungi la aceleasi costuri!
Pretul nu suna rau la ce zici tu, ca, 2200 RON , deci probabil la noi sa o iei cu vreo 50-70 EUR mai ieftina cu o reducere meseriasa!

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Abia astept sa pun pana pe ea 
Zi-mi si mie cum ii spune la aplicația aia a ta pt aifon
Sent from Tapatalk 2
Zi-mi si mie cum ii spune la aplicația aia a ta pt aifon
Sent from Tapatalk 2
- Bogdan
- Fondator
Runtastic Road Bike folosesc eu, varianta pe bani...dar cred ca ma voi reorienta la ceva care se poate conecta la ciclocomputer..sa vad ce insa, ca aia de la Polar sunt hoti mari.
Sau imi schimb computerul cu ceva de la Garmin mai profi si atunci e mult mai usor, ramane sa vad..momentan merg asa, si vedem la anul ce upgradeuri mai fac..poate iau si un MTB ceva, daca prind gustul.
Franele si pedalele trebuie sa le schimb...franele pentru ca nu sunt deloc ok ce am eu acum, sabotii sunt ff prosti pentru banii care i-am dat pe bicicleta, iar pedalele imi rup efectiv picioarele la mers mult si atunci voi lua ceva hybird adica pe o parte prindere cu clips pentru incaltari speciale si pe cealalta parte, platforma normala sa pot merge la servici...insa cum am zis, la anul , acum continui cu antrenamentele ca bicicleta poate mult, problema sunt eu
.
Chiar acum sambata am mers cu zana maseluta(DMX) la o tura de vreo 30 km, el cu MTB eu cu bicicleta de sosea, si la intoarcere am facut schimb de biciclete..Doar atunci a inteles de ce iti trebuie o bicicleta de sosea cand mergi pe sosea, de ce costa atat o bicicleta, de ce sunt bune slickurile, de ce e bine sa ai cel putin un ultegra de la shimano cand vine vorba de schimbat viteze etc etc... La fel cum am inteles si eu cand m-am urcat pe o cursiera full carbon, de vreo 16 000 RON
..
Sau imi schimb computerul cu ceva de la Garmin mai profi si atunci e mult mai usor, ramane sa vad..momentan merg asa, si vedem la anul ce upgradeuri mai fac..poate iau si un MTB ceva, daca prind gustul.
Franele si pedalele trebuie sa le schimb...franele pentru ca nu sunt deloc ok ce am eu acum, sabotii sunt ff prosti pentru banii care i-am dat pe bicicleta, iar pedalele imi rup efectiv picioarele la mers mult si atunci voi lua ceva hybird adica pe o parte prindere cu clips pentru incaltari speciale si pe cealalta parte, platforma normala sa pot merge la servici...insa cum am zis, la anul , acum continui cu antrenamentele ca bicicleta poate mult, problema sunt eu
Chiar acum sambata am mers cu zana maseluta(DMX) la o tura de vreo 30 km, el cu MTB eu cu bicicleta de sosea, si la intoarcere am facut schimb de biciclete..Doar atunci a inteles de ce iti trebuie o bicicleta de sosea cand mergi pe sosea, de ce costa atat o bicicleta, de ce sunt bune slickurile, de ce e bine sa ai cel putin un ultegra de la shimano cand vine vorba de schimbat viteze etc etc... La fel cum am inteles si eu cand m-am urcat pe o cursiera full carbon, de vreo 16 000 RON

- catalin4u24
- StarShip Pilot
A picat oferta la aia vad. Acum sunt la alte preturi deja. Cube AIM Disk la 500£
Bogdane, cand ai tu timp si chef, intra si tu pe http://www.tredz.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; si sugereaza-mi si mie un mtb pana in 400£
Astia au reprezentanta la doi pasi de mine si prefer sa o vad live intai inainte.
Bogdane, cand ai tu timp si chef, intra si tu pe http://www.tredz.co.uk" onclick="window.open(this.href);return false; si sugereaza-mi si mie un mtb pana in 400£
Astia au reprezentanta la doi pasi de mine si prefer sa o vad live intai inainte.
- Bogdan
- Fondator
La 400 nu ai decat ff putine variante ..fie cu disc fie fara. La nivelul asta parerea mea este ca orice ai lua este la fel, totul tine de marca, cum arata si sa iti placa tie.
Cam tot ce inseamna transimisii sunt entry level deci nu te astepta la minuni.
Nu stiu daca pot spune ca un Giant e mai bun/slab decat un Cube in aceiasi bani..vezi si tu la componente, si alege-o pe cea cu componentele cat mai bune.
Alt sfat nu prea am ce sa iti dau.. Esti la limita limitei cu bugetul, cand vine vorba de firmele de mai sus
Cam tot ce inseamna transimisii sunt entry level deci nu te astepta la minuni.
Nu stiu daca pot spune ca un Giant e mai bun/slab decat un Cube in aceiasi bani..vezi si tu la componente, si alege-o pe cea cu componentele cat mai bune.
Alt sfat nu prea am ce sa iti dau.. Esti la limita limitei cu bugetul, cand vine vorba de firmele de mai sus

- commandorsteel
- PowerSteel
- Numar Inmatriculare: B-88-
cataline, uite asta-i buna tinand cont de inaltimea ta si in plus, poti sarii repede in caz ca te dezechilibrezi.
oricum, are 7 viteze:
http://www.tredz.co.uk/.Schwinn-Hollywo ... _56521.htm
oricum, are 7 viteze:
http://www.tredz.co.uk/.Schwinn-Hollywo ... _56521.htm
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)

- catalin4u24
- StarShip Pilot
Buna aia Ștefane! Mai îmi trebe un suport pt baston pe ea si e brici 
B'twin urile alea de la Decathlon sunt bune de ceva ?
Sent from Tapatalk 2
B'twin urile alea de la Decathlon sunt bune de ceva ?
Sent from Tapatalk 2