Pt.Banditu- pe viitor mare atentie pe unde si cu cat mergi.
ramas fara 1 bucata bara fata
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
-
anne
- Numar Inmatriculare: B-62-HGU
Eu vreau sa cred ca toti soferii daca pot sa evite un animal o fac. Ceea ce a patit Banditu fara suparare a fost o prostie coroborata cu un pic de teribilism (60 Km/H plecat dintr-o benzinarie). Dar asta e, bine ca nu a fost un om. Important e sa stim toti ca noi conducem masina si nu ea pe noi.
PS: Lisa si eu sunt ca tine............. animalele first.
PS: Lisa si eu sunt ca tine............. animalele first.
CITROEN C4 coupe VTR 1.6i 110 CP neagra
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
B-62-HGU cu stiker
Citroen C3
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
Si eu sunt ca voi...animalele first..dar nu inaintea mea!
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
nero
- Robotizat
- Maverick
-
nero
- Robotizat
- silvius
-
m0rpheus
- Numar Inmatriculare: B 69 GCB
@Anne .. ai spus bine ca VREI sa crezi ca toti ar evita un animal daca pot .. si da o fac majoritatea .. dar o fac DOAR pt bara lor sa nu se zgarie nu pt animal .. ca sunt prea multi pe care-i doare-n cot de alte vietuitore ..
Oare cei care au omorat pisica aia in scara au permis ? daca da e nasol ..

Oare cei care au omorat pisica aia in scara au permis ? daca da e nasol ..
- silvius
-
Atomiku
Aloooo.....omu si-a busit masina.....un C4.....voi va luati de el k a calcat cainele??? Daca unu intra cu masina in pom...moare...dar rupe si pomul....il trageti la raspundere k a murit pomul? Si plantele au viata.....
Si 2....cainii nu au ce cauta pe strada....ii eviti (dc poti) in primu rand pentru siguranta ta ....
Oameni buni..si eu iubesc animalele....nu sunt de acord cu violenta inutila (vezi faza cu pisica)....but nobody touches my CAR!
Si 2....cainii nu au ce cauta pe strada....ii eviti (dc poti) in primu rand pentru siguranta ta ....
Oameni buni..si eu iubesc animalele....nu sunt de acord cu violenta inutila (vezi faza cu pisica)....but nobody touches my CAR!
C4 Coupe 2.0 HDi VTR Pack Rouge Lucifer
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ciini de bucuresti... isi merita soarta. In Iasi ciinii se asigura cind trec strada. Si unde au trecere de pietoni trec doar pe acolo. Si asta pentru ca si oamenii fac la fel, si ei invata. Veniti sa vedeti daca nu credeti. Ciinii din iasi sint foarte tari (adica trec ei pe trecere si se asigura, dar si daca ai luat unul... iti ajunge in portbagaj).
P.S.: saptamina trecuta, asteptind la coada la un bancomat, am admirat un ciine care a luat claxoane 2 minute in continuu de la masinile care treceau, el vrind sa traverseze pe la capatul unui refugiu de tramvai. Pina la urma s-a saturat si s-a dus la celalalt capat al refugiului pe unde a vazut oamenii ca traverseaza pe trecerea de pietoni. A trecut singur dupa ce a asteptat putin pina i-a dat un taximetrist prioritate.
P.S.: saptamina trecuta, asteptind la coada la un bancomat, am admirat un ciine care a luat claxoane 2 minute in continuu de la masinile care treceau, el vrind sa traverseze pe la capatul unui refugiu de tramvai. Pina la urma s-a saturat si s-a dus la celalalt capat al refugiului pe unde a vazut oamenii ca traverseaza pe trecerea de pietoni. A trecut singur dupa ce a asteptat putin pina i-a dat un taximetrist prioritate.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
banditu
azi am fost la brasov pt revizia de 2500 km si sa`mi schimbe bara , dar surpriza
( , 1 bucata bara , 1 bucata claxon , 1 bucata scut radiator(plasticul ala din fata radiatorului) , 1 bucata far dreapta
(( iar partea cea mai proasta e ca tre sa las masina acolo 2 zile...desi nu stiu cum s`au stricat atatea chestii din cauza cainelui 
P.S si eu iubesc animalele , chiar am si eu un catel ...daca il vedeam il evitam normal dar asa a fost sa fie
Offtopic : din ce am citit despre ATS cred ca cei de la brasov sunt super de treaba , chiar m-au lasat sa intru sa vad cum decurge revizia
si mi`au raspuns la orice intrebare cu f f multa amabilitate
P.S si eu iubesc animalele , chiar am si eu un catel ...daca il vedeam il evitam normal dar asa a fost sa fie
Offtopic : din ce am citit despre ATS cred ca cei de la brasov sunt super de treaba , chiar m-au lasat sa intru sa vad cum decurge revizia
Ultima oară modificat Vin Oct 05, 2007 4:39 pm de către banditu, modificat de 2 ori în total.
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
-
nero
- Robotizat
Asa fac si majoritatea cainilor in Ploiesti, deci... te cred.mituc scrie:Ciini de bucuresti... isi merita soarta. In Iasi ciinii se asigura cind trec strada. Si unde au trecere de pietoni trec doar pe acolo. Si asta pentru ca si oamenii fac la fel, si ei invata. Veniti sa vedeti daca nu credeti.
Citroen C4 - 1.6HDI - SX Pack