Vand jante tabla pe 16, anvelope iarna si capace

Reguli forum
1. Persoanele fizice/juridice care doresc sa isi promoveze produsele/serviciile pe forumul ClubC4, sunt rugate ca inainte de a posta sa ia legatura cu administratorul siteului
2. Offtopicul este strict interzis in aceasta sectiune
3. O poza face cat 1000 de cuvinte. Atasati va rog poze(daca se poate reale) cu produsele pe care le vindeti
4. Topicurile care nu mai prezinta nici un fel de activitate din partea autorului in decurs de 1 luna, nu vor mai fi considerate valabile, si vor fi inchise, apoi mutate la SOLD OUT
Închis
cpv_13
Numar Inmatriculare: VL 21 CPG

Vand jante tabla pe 16, anvelope iarna si capace

Mesaj de cpv_13 »

Salut,

Vreau sa vand set complet anvelope iarna Nokian WR G2 (205x55 R16) montate pe jante de tabla de 16". Rotile sunt echilibrate (ce-i drept, la inceputul iernii - eu le echilibrez de fiecare data cand le pun pe masina) si sunt cu azot.
In plus mai dau si capacele.

Gumele sunt produse la sfarsitul lui 2007. Eu le-am pus pe masina din iarna 2008-2009. Mai au minim 5 mm profil - mai tin doua ierni in siguranta. Am luat un cui exact in prima iarna, reparat la autosoft. In afara de asta gumele nu au suferit nicio alta "interventie".

Jantele nu au necesitat niciodata indreptare - am evitat sa "culeg" gropi :)
Ele au rugina de suprafata (cel mai mult din cauza capacelor). Nu am avut timp de nicio culoare sa ma duc undeva sa le reconditionez.

Capacele au zgarieturi, unul e ceva mai julit.

Fiindca e vorba de ClubC4 le dau pe toate cu 400 de lei (jante, anvelope, capace) - nu este negociabil.

Motivul pentru care le dau: vreau sa trec pe 15" - mai confortabile rotile pentru junior si pentru mami (care este "sechestrata" pe locurile din spate).

Am atasat si poze. Daca vreti orice detalii va rog sa-mi spuneti.

Multumesc.
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine