ramas fara 1 bucata bara fata
-
banditu
ramas fara 1 bucata bara fata
ramas fara 1 bucata bara fata , sparta facuta praf + pierdut nr si ramas fara claxon toate din cauza unui caine... ieseam de la petrom , cand mi`a aparut un caine in fata , am franat dar degeaba , ca tot l`am lovit , nush ce-o fi mancat cainele ala , ca numai a caine nu arata , parca era un vitel
)
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Ciinele a scapat intreg macar?
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
-
nero
- Robotizat
-
banditu
Nu , din pacate cainele nu a scapat , cand am iesit din benzinarie ma uitam in stanga iar cainele a iesit drept in fata mea , am franat dar tot l`am luat , iar dupa ce l`am lovit eu a venit si un autocar in urma mea si l`a calcat
( , poate ca daca mergeam mai incet nu il luam dar am bagat picoru in ea cred ca aveam vreo 60 
C4 1.6i 16v 110 CP - Black edition
- Bogdan
- Fondator
- Marca si model masina: Citroen C4, 1.4 16V, 2005
La viteze mari, prefer sa calc un caine daca ma trezesc cu el in fata decat sa fac cine stie ce manevre dubioase de evitare si sa fiu eu ala dupa care se plange..
Cunosc 2 cazuri cand datorita cainilor s-a ajuns la altele si mai rele, si un caz concret cand s-a evitat o pisica, pierdut controlul si oprit intr-un mega sant...
Imi plac animalele, dar imi place sa aleg varianta avantajoasa pentru mine..
Cunosc 2 cazuri cand datorita cainilor s-a ajuns la altele si mai rele, si un caz concret cand s-a evitat o pisica, pierdut controlul si oprit intr-un mega sant...
Imi plac animalele, dar imi place sa aleg varianta avantajoasa pentru mine..
Octavia 3, Elegance, 2.0 TDI,DSG + Black Pack, 2013
C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

C4 Coupe X 1.4, '05 ...a different one ...... ..
KartingClub | DS Spirit | MotorSportNews

-
byte
- Numar Inmatriculare: TM-11-NDZ
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
-
dimabogdan
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
- silvius
- Numar Inmatriculare: B08BBK
nasoala chestie rau de tot.
totusi spui o chestie foarte grava: circuli cu 60 la ora fara sa te uiti, putea sa fie un copil si acum aveai dosar penal. Nu te gasesti in scuza ca erai pe autostrada cu 130-250 la ora si nu puteai trage de volan sau nu puteai calca frana pana jos sa nu o faci lata.
Ai omorat un animal din neatentie, ai lovit o fiinta vie pentru ca mergeai cu 60 la ora pentru ca nu te-ai uitat unde trebuie.
Cineva trebuie sa te scuture de aici de pe club. Nu o fac cu rautate, era sa o patesc pe calea victoriei noapte pe bezna cu un copil care a alergat pe rosu, a aparut pur si simplu in fata masinii mele de am ras juma din placutele de frana.
Nu stiu daca esti incepator sau pur si simplu erai cu capul aiurea, dar next time sunt sigur ca o sa te uiti atent. Cand esti in high speed trebuie sa cantaresti sittuatia indiferent ce ai in fata, insa da, stiu si eu cazuri cand pentru un catel a luat omul stalpul in brate, catelul a trait, soferul nu. Oricum Doamne Fereste de cazuri de genul asta ca nimeni nu isi doreste chestii d'astea
Lisa: gata, il iertam, ok?
Pana la urma autocarul a fost ala care a dat lovitura finala, ala chiar nu are nicio scuza ca e cica sofer super experimentat (am patit-o cu sofer din astia de autocar care te scot aproape de pe linia continua de il injuri 10 km
totusi spui o chestie foarte grava: circuli cu 60 la ora fara sa te uiti, putea sa fie un copil si acum aveai dosar penal. Nu te gasesti in scuza ca erai pe autostrada cu 130-250 la ora si nu puteai trage de volan sau nu puteai calca frana pana jos sa nu o faci lata.
Ai omorat un animal din neatentie, ai lovit o fiinta vie pentru ca mergeai cu 60 la ora pentru ca nu te-ai uitat unde trebuie.
Cineva trebuie sa te scuture de aici de pe club. Nu o fac cu rautate, era sa o patesc pe calea victoriei noapte pe bezna cu un copil care a alergat pe rosu, a aparut pur si simplu in fata masinii mele de am ras juma din placutele de frana.
Nu stiu daca esti incepator sau pur si simplu erai cu capul aiurea, dar next time sunt sigur ca o sa te uiti atent. Cand esti in high speed trebuie sa cantaresti sittuatia indiferent ce ai in fata, insa da, stiu si eu cazuri cand pentru un catel a luat omul stalpul in brate, catelul a trait, soferul nu. Oricum Doamne Fereste de cazuri de genul asta ca nimeni nu isi doreste chestii d'astea
Lisa: gata, il iertam, ok?
C4 by silvius , K&N, Borla, si cate si mai cate
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
Dodge Grand Caravan V6 3,8L !!!
-
Lisa
- Sharky Boy
- Numar Inmatriculare: B-03-LIS
anyway...silvius are dreptate, spus intr-un mod mai "parental" ce-i drept
insa sincer...60km/h la iesirea dintr-o benzinarie...unde treb sa acorzi prioritate mi se pare mult. Be careful next time!
B-03-LIS C4 coupe 1.4 VTR 90cp - "SHarky Boy"