mituc scrie:si nu stiu ce s-ar fi intimplat daca as fi luat mai mult praf prin geamuri sau daca as fi avut o mita sau un ciine sau vreo 2 copchii turbati...
am eu (de copii e vorba). si am si tapiterie bej. are un an si nu se cunoaste desi s-au urcat si cu picioarele pe ea. (rar ce-i drept) o aspir cam de doua ori pe luna, atat.
zambeste, maine va fi mai rau.
c4 1,6i rosu lucifer
Eu am comandat velour bej moara si nu e chiar bej, ci bate catre gri deschis. In momentul in care alegi tapiseria iti asorteaza si bordul si fetele usilor.
Bordul este negru catre parbriz, apoi un soi de maro inchis si apoi bej-gri. Fetele usilor sunt bej-gri. Arata fain, dar cred ca se intretine mai greu. Trebuie sa ai grija de ea.
_____________Citroën C4 berlina 1.6i 16V 110cp SX + MP3_____________ Your net worth to the world is usually determined by what remains after your bad habits are subtracted from your good ones. Benjamin Franklin
Am si eu o nelamurire ....am vazut poze cu tapiteria velour bej moara si....am obesrvat doua variante: prima- cum e a lui byte, cu plasticul de la consola centrala si alte plastice negre, si cum e a lui nero, cu plasticul de la consola centrala si chiar si mocheta de jos bej.....eu am comandat aceeasi tapiterie si cum eram sigur ca o sa fie ca a lui nero nu am mai intrebat la dealer.Acum masina e in drum spre Ro si eu stau si ma intreb cum o sa fie..Aveti ideea de ce exista dif asta?
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
La mine a fost o mica surpriza din fericire una placuta .
Cea care am mi-a fost prezentata de dealer bord si ornamente usi maro inchis (ca la nero) platic consola centrala si mocheta neagra.
Cand a venit a fost putin altfel dar mie-mi place mai mult asa cum e a mea .
Dar stai linistit ca oricum va arata a ta va fii cea mai frumoasa
Mituc, la tine cum e?
Byte ai dreptate, oricum ar fi o sa fie cea mai frumoasa...btw cica ar fi pe drum , tre sa ajunga in curtici.....can't wait
C4 1.6i 110CP Berlina gris fer IS 15 BRN + sticker Daca cineva zambeste atunci cand lucrurile merg prost,
inseamna ca s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
La mine tapiteria e bej (ma rog, ou de rata) si plasticul de la consola centrala negru. E foarte bine asa, e mai complicat sa fie plasticul ala bej chiar daca arata mai frumos.
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti. All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!