Vibratii in volan la viteze de peste 100Km/h

Probleme de orice natura, intalnite la C4
escape
Numar Inmatriculare: B 18 LUW

Vibratii in volan la viteze de peste 100Km/h

Mesaj de escape »

Salutare am si eu nevoie de niste sfaturi... de ceva timp am niste vibratii in volan peste 100 km/h ...apoi singure dispar si iar apar si tot asa ...mentionez ca de schimbat am schimbat toate cauciucurile (pe fata sint runflat hankook ventus s1 evo si pe spate michelin primacy hp), jantele sint resolfen pe 17" (au fost indreptate echilibrate), schimbate capetele de bara si bieletele, facuta geometria...schimbat discuri fata...si tot asa face ...ceva sfaturi ? Multumesc anticipat
C4 1,6 hdi
Rica
Marca si model masina: ....

Re: Vibratii in volan la viteze de peste 100Km/h

Mesaj de Rica »

eu am patit asa si aveam insertia pe interior rupta
apareau la 100 pana pe la 110 si dispareau
pe masura uzurii cauciucului a coborat in jur de 80 pana pe la 100 si iar dispareau
nimeni nu a putu sa imi spuna ce are ca aveam pus la punc tot ce ai zis tu mai sus
am mers asa pana am vazut uzura pe portiunea rupta,uzura inegala
asa ca verifica uzura pe banda de rulare la ambele roti fata
eu aveam decat la roata dreapta fata
:hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
Rica

Mesaj de Rica »

mda...se pare ca la el are alta manifestare
face cateva secunde,la mine facea pana depaseam o anumita viteza
deci alte pareri?
:hi
Toti isi fac probleme de kilogramele in plus, dar nimeni nu isi face probleme de creierul care este in minus...
Ce ciudat!
f1gio
Numar Inmatriculare: E8344FWZ

Mesaj de f1gio »

Posibil sa fie cu totul altceva, dar si la mine sa intamplat asa cu tremuratul tare si se ducea dreapta mult de tot,la viteze mai mari mai intai apoi si la viteze de 30km/h. Totul sa petrecut de la o zi la alta,si mi sa parut ciudat, am mers la Citroen si dupa o proba a mecanicului.....verdict"insertia cauciuc rupta, de aici vibrátii, tremurat,etc. 2 noi Michelin Saver .

P.s. .. e drept si timpul lor trecuse,ma refer la an,la guma avea destul de mult si puteau sta inca 1an si ceva.

Enviado desde mi iPad con Tapatalk.
Rica

Mesaj de Rica »

poi din ce am mai vorbit cu colegul la el se manifesta pentru 2-3 secunde si dispare,dupa ceva vreme iar face
in plus nu apare numai la o anumita viteza,apare fenomenul la viteze diferite,dar peste 100 km/h
deci asta cu insertia ar cam cadea,de la altceva ii apare vibratia
Ce ciudat!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Salut. Vezi ca mai e un topic, cu un coleg care are asemenea simptome, si la el au spus ca e rulmentul de la planetara. Urmareste ce zice el, daca a disparut zgomotul, e posibil sa fie la fel si la tine.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
dimabogdan

Mesaj de dimabogdan »

Cel mai sigur cauciurile.La fel fac ale mele de iarna si le-am echilibrat iarna trecuta de 5 ori in doua saptamani. Banuiesc eu, ca ar fi din cauza stocarii, se deformeaza oarecum de la temperaturile crescute ( le tin in garaj, unde vara sare temperatura peste 25 de grade).Incearca sa schimbi cauciurile ( ia si tu unele de la un prieten si da o tura cu ele, sau eventual adu-le pe cele din spate in fata si invers.
Mai bine sa taci si sa pari prost, decat sa vorbesti si sa spulberi toate indoielile.
tony.iordache
,,crazy pilot ,,
Marca si model masina: citroen c4 II 1,6 hdi 110hp
Numar Inmatriculare: CT-83-TIA

Mesaj de tony.iordache »

si eu am patit ceva asemanatori iar rezolvarea a venit dupa o noua echilibrare
luasem cauciucurile noi si le+am echilibrat cand le+am pus pe jante apoi am fost la un alt nene si mi+a zis ca nu se echilibreaza imediat daca sunt noi , rulezi cateva zeci de km cu ele asa apoi echilibrate
acum nu stiu ce sa zic dar eu asa am facut si asa fac mereu si nu am probleme :hi
c4 II 1,6 HDI 110 caluti
honda accord 2,2 i-DTEC 180 hp si ceva dupa resoftare la DIMSPORT, in curs de transformare
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

ai cumva distantiere la jante? ca se mai intampla si de acolo...
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
escape

Mesaj de escape »

commandorsteel scrie:ai cumva distantiere la jante? ca se mai intampla si de acolo...
Commandor am jante originale Citroen ...Resolfen (cele de VTS)
C4 1,6 hdi
escape

Mesaj de escape »

dimabogdan scrie:Cel mai sigur cauciurile.La fel fac ale mele de iarna si le-am echilibrat iarna trecuta de 5 ori in doua saptamani. Banuiesc eu, ca ar fi din cauza stocarii, se deformeaza oarecum de la temperaturile crescute ( le tin in garaj, unde vara sare temperatura peste 25 de grade).Incearca sa schimbi cauciurile ( ia si tu unele de la un prieten si da o tura cu ele, sau eventual adu-le pe cele din spate in fata si invers.
Bogdan .. nu e de la cauciucuri am avut de iarna si faceau tot asa ... am pus 2 michelin pe fata de vara si tot asa faceau ... acum michelin-urile sint pe spate iar pe fata am luat 2 runflat Hankook Ventus S1 Evo... si ce crezi tot asa face...
C4 1,6 hdi
escape

Mesaj de escape »

tony.iordache scrie:si eu am patit ceva asemanatori iar rezolvarea a venit dupa o noua echilibrare
luasem cauciucurile noi si le+am echilibrat cand le+am pus pe jante apoi am fost la un alt nene si mi+a zis ca nu se echilibreaza imediat daca sunt noi , rulezi cateva zeci de km cu ele asa apoi echilibrate
acum nu stiu ce sa zic dar eu asa am facut si asa fac mereu si nu am probleme :hi
tony am mai echilibrat jantele ...dar maine mai trag o fuga pina la vulcanizare am vb cu tipul de acolo si a zis sa merg maine sa le mai verifice
C4 1,6 hdi
escape

Mesaj de escape »

DjAndr3w scrie:Salut. Vezi ca mai e un topic, cu un coleg care are asemenea simptome, si la el au spus ca e rulmentul de la planetara. Urmareste ce zice el, daca a disparut zgomotul, e posibil sa fie la fel si la tine.
salut Andrew ...da-mi te rog link-ul pt ca nu l-am gasit ...si mai mi-a zis cineva ca ar putea fi problema asta (chiar cineva care lucreaza la citroen) zicea ca ar putea fi rulmentul asta de la planetara de pe dreapta
C4 1,6 hdi
escape

Mesaj de escape »

Am achizitionat azi rulmentul (30 lei) si carcasa aceea (bucsa de cauciuc 65 lei) maine sper sa le schimb si va tin la curent daca mai face...SPER sa numai faca :angry4: deoarece sapt ce vine tre sa plec in Germania la cursa de F1 :D
C4 1,6 hdi
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Uite aici topicul viewtopic.php?f=61&t=7823" onclick="window.open(this.href);return false;
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
Scrie răspuns

Înapoi la “Probleme C4”