Sursa: Ziarul Dinanciar - "Romania, a doua piata europeana pentru C4 Sedan"...
http://www.zf.ro/articol_143748/romania ... sedan.html
Romania, a doua piata europeana pentru C4 Sedan
Reguli forum
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
Articolele din presa straina nu vor fi traduse in romaneste. Puteti folosi google translate daca nu va descurcati!
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
Romania, a doua piata europeana pentru C4 Sedan
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax
Citroën C4 Coupé VTR 1.6i 16V Noir Obsidian nicknamed Tux
-
Shadow
- AfterDark Racing Club
-
alesul
nu cred ca va face cine stie ce treaba!
1. este facut in china sau argentina(adica taxe in plus si nu mici).
2. este o masina fara o linie armonioasa!
3. deja romanii s-au cam saturat de sedanuri si tind sa ia ceva mai modern!
4. pot aparea probleme cu piesele de schimb(una e sa ai o masina cu zeci de mii de exemplare prin Romania, alta e una cu sute sau zeci!).
1. este facut in china sau argentina(adica taxe in plus si nu mici).
2. este o masina fara o linie armonioasa!
3. deja romanii s-au cam saturat de sedanuri si tind sa ia ceva mai modern!
4. pot aparea probleme cu piesele de schimb(una e sa ai o masina cu zeci de mii de exemplare prin Romania, alta e una cu sute sau zeci!).
Renault Laguna III, Noir Nacre, Dynamique.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
Ex: Berlina cu hayon, 1.6 HDI Noir Obidisien.
-
mituc
- Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK
Eu daca as vrea un portbagaj mai mare mi-as lua un hatch cu portbagaj mai mare. Pentru burtosii lenesi care cara zi si noapte, vara si iarna gratarul de mici in portbagaj pentru ca e lene sa-l dea jos exista logan, megane, opel astra caravan, etc, toate diesel ca sa nu traga gratarul foarte mult la consum, sa nu mai poata burtosul dupa aia sa-si cumpere becuri pentru semnalizatoarele arse.
Ultima oară modificat Joi Oct 04, 2007 2:52 pm de către mituc, modificat 1 dată în total.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
- Deese
- Omul cu plasticele
- Numar Inmatriculare: B22DSM
- SAMmy
- My C4 Rocks!
- Marca si model masina: Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR - Numar Inmatriculare: VN 29 SAM
ON:
Nu as exagera comparand aceasta strutzo-camila, care de bine de rau respecta o limita de decenta,
cu 206 Sedan - care este ilustrat in cartile de design auto la capitolul 'ASA NU! Never! Never-ever!'
OFF:
Pe de alta parte, mi se pare exagerat sa crezi ca romanul (generalizand) a evoluat si vrea ceva mai rafinat...
Topul vanzarilor pe APIA este dominat clar de Logan si de aceste strutzo-camile: Clio Symbol, Megane Sedan, Focus Sedan, etc
Romanul inca vrea o masina mare... cei cu Dacii vor Octavia II, cei cu Octavia II vor SUV, etc
ON:
Oricum, cert e faptul ca C4 Sedan este o masina gandita de contabili, iar C4 Hatch e gandita de pasionati auto...
Nu as exagera comparand aceasta strutzo-camila, care de bine de rau respecta o limita de decenta,
cu 206 Sedan - care este ilustrat in cartile de design auto la capitolul 'ASA NU! Never! Never-ever!'
OFF:
Pe de alta parte, mi se pare exagerat sa crezi ca romanul (generalizand) a evoluat si vrea ceva mai rafinat...
Topul vanzarilor pe APIA este dominat clar de Logan si de aceste strutzo-camile: Clio Symbol, Megane Sedan, Focus Sedan, etc
Romanul inca vrea o masina mare... cei cu Dacii vor Octavia II, cei cu Octavia II vor SUV, etc
ON:
Oricum, cert e faptul ca C4 Sedan este o masina gandita de contabili, iar C4 Hatch e gandita de pasionati auto...
Citroën C6 Exclusive 2.7 V6 HDi Gris Fer Claudia Alezane nicknamed Jax