Statie auto CB

Discutii despre orice legat de masini
marius.macavei
Numar Inmatriculare: AB84MMI

Re: Statie auto CB

Mesaj de marius.macavei »

deci imi spune cineva

daca imi montez antena pe masina si o calibrez mai pot sa o montez pe alta masina fara sa fie nevoie de o noua calibrare
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
C5 III 2.0 Hdi............
horas

Mesaj de horas »

marius.macavei scrie:Ce vreau sa intreb pot sa mut antena de pe o masina pe alta dupa calibrare, ca am doua masinii si nu vreau sa imi cumpar doua statii
Nu poti muta antena odata calibrata de pe o masina pe alta. statia da, adica poti avea o statie cu mai multe antene.
CITROEN C4 1.6 16V SX VTR
radual

Mesaj de radual »

marius.macavei scrie:deci imi spune cineva

daca imi montez antena pe masina si o calibrez mai pot sa o montez pe alta masina fara sa fie nevoie de o noua calibrare
Daca masinile sunt la fel sau daca au dimensiuni asemanatoare, plan masa asemanator, nu ai nevoie de alta calibrare, dar incearca sa pastrezi pozitionarea ei in centrul geometric al plafonului.
Daca masinile difera mult, gen c1 si berlingo, ai nevoie de 2 antene, fiecare calibrata pe masina utilizata.
Revenind la statii, poti cumpara Bytrex si antena Little Will, 390 lei pachetul, e ok, statie de buget, sau ceva mai scump, President Harry 3 asc, face toti banii.
Legat de Alan 42 sau 52, nu le poti folosi decat cu antena exterioara, cu cea din pachetul lui 42 nu faci nimic, va fi destul de zgomotoasa comparativ cu un President si tot pe acolo ca bani. Dimensiunile reduse constituie un avanta.
Ca utilizator de statie de 5 ani, recomand sa iei ceva de calitate, dupa cateva drumuri vei vedea ca am dreptate.
Referitor la distanta de emisie sau receptie, lucrurile stau astfel:
- vrei sa emiti departe, ia amplificator, minim 40w si vei fi multumit. O statie de 6 w nu e cu nimic mai buna decat cea de 4, doar pretul mai mare face diferenta. Pt o distanta de lucru de 20 km emisie in conditii normale, iti trebuie cam 20 w emisie. Nu vorbim de conditii ideale.
-referitor la receptie, antena face toti banii, cu cat e mai inalta cu atat mai bine. Oricum, baietii de pe tir au zeci de w emisie, deci ii auzi si cu antena scurta.
Bafta in alegere si "drumuri bune"!
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Voi astia cu statii nu uitati sa mai dati si flashuri cind e un radar, ca sa pot si eu sa merg fara detector si fara statie mai tare.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Eu am statie si dau si flshuri...deci te poti baza pe mine:)). Sunt insa foarte multi ciufuti care daca ei au statie nu le pasa de restul.
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
marius.macavei

Djandr3w ce statie folosesti?
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
commandorsteel
PowerSteel
Numar Inmatriculare: B-88-

Mesaj de commandorsteel »

DjAndr3w scrie:Detin un Alan 52, fara antena proprie sau acumulatori, este mica, tot ce ai nevoie pe langa statie, mai e o antena, care se pune pe masina si calibrata bine bate undeva la 7-15 km fara amplificator(in conditii de receptie 100% clara, se poate si mai mult dar deja incepe a receptiona si zgomote/bazaieli). Daca nu te deranjeaza poti sa iei si o antena mai mare si iti bate si mai bine, a mea are uneva la 110 cm, nu imi plac cele lungi. Alan 52 de asemenea se poate modifica de la 4w la 6w, nu e legal dar nu stie nimeni :lol:
Eu sunt foarte multumit de ea, am scapat de multe amenzi cu ajutorul statie. :hi
Citroen C4 Grand Picasso 1,6 HDI ... aproape full (adica are aproape toate rotile)
ImagineImagine
Imagine
marius.macavei

ok ms de raspuns
C4 1.6 Hdi Robot Atomic
DjAndr3w
Marca si model masina: Citroen C4 1.6i Berlina-Gri
Numar Inmatriculare: IS 15 EOK

Mesaj de DjAndr3w »

Merci Stefan, prompt ca de obicei :mrgreen:
@ marius.macavei o detin de mai bine de 1 an si pana acum doar cuvinte de lauda. Poate o antena mai lunga sa fie receptia mai buna, dar cum am zis, nu imi plac cele lungi si reglata si calibrata bine e ok si asta care o am. :hi
Citroen C4 Berlina 1.6i 16V - 109 Calusei - Gri
Imagine
раскрутка сайтов
alex82
Alex Ploiesteanu'
Marca si model masina: Peugeot 407 , 2.0 HDI

Mesaj de alex82 »

mituc scrie:Voi astia cu statii nu uitati sa mai dati si flashuri cind e un radar, ca sa pot si eu sa merg fara detector si fara statie mai tare.
Like ( ca tot e la moda ) :mrgreen:
Imagine
Se vinde leul - 2.0 HDI 190 cp fara FAP , an 2005
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

http://www.youtube.com/watch?v=H2OT53qYtSc" onclick="window.open(this.href);return false; :hi eu am un PRESIDENT VALERY 4 w.Inca nu i-am facut proba din lipsa de antena. Ce imi sugerati? Multumesc
gri 1.6,16V benzina,110ponei
mituc
Marca si model masina: Mazda 3 MPS BK

Mesaj de mituc »

Eu te sfatuiesc sa-o vinzi.
Dar daca vrei sa-o tii verifica-i puterea inainte, nu stii cind dai peste un echipaj al ancom/ARR si nu stii daca-ti iei avertisment sau amenda. 4W sint mai mult decit suficienti, nu-i inteleg pe astia care vor sa emita la 30km.
Rablamentul atomic C4 1.6i 110CP 5p (ex)

Visul meu cel mai umed sa e merg cu un kaiac cu visle de titan pe o mare de capete de prosti.
All I wanna do... is have some fucked! And I've got a feeling... that I'm not the only one!
roberth1
roberth-SPB
Numar Inmatriculare: VL 06 SPB

Mesaj de roberth1 »

eu am primit-o in Franta de la un tirist, acolo mergea numai pe autostrazi si nu avea nevoie. O sa rog pe cineva sa-mi imprumute o antena si sa-i fac o proba.
gri 1.6,16V benzina,110ponei
atenzaC4
Numar Inmatriculare: CT

Mesaj de atenzaC4 »

Asa cum precizam detin un Alan 42. Intr-adevar in pachetul ei are si suport pt acumulatori si antena proprie. Nu le folosesc pt ca sunt inutile. Mai continte si un cablu de alimentare si mufa pt antena. Am o antena ML 145 care fu foarte buna pana a cazut de 2 ori de pe masina. Am luat o antena Little wilson de 100cm si e perfecta.
prietenul si colegul meu Tony.Iordache are Alan 52 cu o antena ML100. Mai mult ca perfect.
diferenta intre 42 si 52 este ca prima e de 4w si a doua de 5 w.
Recomand ambele.
Le avem de 3 ani!
De ce Facebook nu are si optiunea de DISLIKE?
ingfrancisc
Marca si model masina: C4 Picasso, 1.6 HDI
Numar Inmatriculare: TM04DVF

Mesaj de ingfrancisc »

tot alan 42 multi am si eu, de vreo 2-3 ani, dar nu sunt de acord cu atenza. ::P
acumulatorii si antena propie sunt muuuult mai mult decat suficiente, ca idee, receptionez camionagii de la portile de fier I cand eu ies din Orsova (vreo 10 km in linie dreapta). In unele zile ii prind si pe centura severinului. Acumulatorii ma tin un drum de TM-Fagaras si retur fara sa se consume. Avantajul: nici un fel de fire prin masina. O tin in manerul usii, locul e facut parca pentru ea.
PS. Ca are 4 sau 400w tot aia e, pentru tine! Puterea e necesara doar pe emisie, receptia va fi aceeasi, indiferent de puterea statiei. Eu o am pusa pe 1W.
C4 Picasso, 1.6 HDI 109 CP
C3 Picasso, 1.6 HDI 92 CP
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii diverse”